Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholera, no facetowi trzeba by dać w łeb. Niech zwróci pieniądze w takim razie za sterylizacje:angryy:
alekso tu nie chodzi o kasę, ale ich jest mało, i mają w cholerę roboty, nie będą pamiętali, że trzeba dać leki. Wiesz, tam wszystko idzie taśmowo - kojec za kojcem sprzątanie, gotowanie, karmienie. Nikt nie myśli o pojedynczych psach, tylko żeby wszystko zdążyć zrobić.

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jest jakaś nadzieja na DT?
Byłam wczoraj u weta - zastrzyki (lekarstwo na stawy, nazwa na K...) robi się 4 lub 5 (nie wiem od czego to zależy) ale zastrzyk jest raz na tydzień, więc ten wet może mógły jemu je robić? jeden zastrzyk to 45 zł.

Posted

chyba, że robimy zrzutkę + to co z bazarków i szukamy hoteliku dopóki nie znajdzie się tymczas? Bo on naprawdę jest w coraz gorszym stanie, myślę, że także psychicznym.
Ja mam dostać za darmo starszy kojec z budą, ale nie mam go gdzie postawić... szukam jakiegoś kawałka ogrodzonej działki.

Posted

[quote name='Dea']chyba, że robimy zrzutkę + to co z bazarków i szukamy hoteliku dopóki nie znajdzie się tymczas? Bo on naprawdę jest w coraz gorszym stanie, myślę, że także psychicznym.
Ja mam dostać za darmo starszy kojec z budą, ale nie mam go gdzie postawić... szukam jakiegoś kawałka ogrodzonej działki.

Weźcie mnie pod uwagę przy zrzutce:lol:Kiruś nie może czekać w schronie:-(
Może w miedzyczasie znajdzie się u kogoś kawałek miejsca aby postawić kojec z budą :roll: