Dea Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cholera, no facetowi trzeba by dać w łeb. Niech zwróci pieniądze w takim razie za sterylizacje:angryy: alekso tu nie chodzi o kasę, ale ich jest mało, i mają w cholerę roboty, nie będą pamiętali, że trzeba dać leki. Wiesz, tam wszystko idzie taśmowo - kojec za kojcem sprzątanie, gotowanie, karmienie. Nikt nie myśli o pojedynczych psach, tylko żeby wszystko zdążyć zrobić. Quote
magdyska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ale Kiruś zmizerniał.....dziewczynki i nie ma pomysłu przynajmniej na DT.....:-( Quote
ElzaMilicz Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie traćcie nadziei na tymczas dla Kiro. Odpowiedż będzie w poniedziałek wieczorem. ;) Quote
magdyska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ok w takim razie uzbrajam się w cierpliwość i nie tracę nadziei;) Quote
alekso Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 oby dzisiaj przyszły dobre wieści o DT dla niego... Quote
Dea Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 czekamy, bo Kiro nam gaśnie, to już nie ten energiczny zadziorny dziadunio co przed kilkoma miesięcami:shake: Quote
ElzaMilicz Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pani jest jak najbardziej za, ale musi jeszcze porozmawiać z mężem. Jak tylko jutro będzie coś wiadomo, zaraz daję znać. :) Quote
alekso Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 wiem... trzymam kciuki, niestety nie mam pomysłu gdzie ja mogłabym pomóc szukając... Quote
Dea Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 później nowa wczorajsza fotka Kiro, bidulek taki:-( Quote
alekso Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 a jest jakaś nadzieja na DT? Byłam wczoraj u weta - zastrzyki (lekarstwo na stawy, nazwa na K...) robi się 4 lub 5 (nie wiem od czego to zależy) ale zastrzyk jest raz na tydzień, więc ten wet może mógły jemu je robić? jeden zastrzyk to 45 zł. Quote
Dea Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 wet bywa w schronie raz na tydzień jak ma czas, i wtedy szczepi nowe psy, nie liczyłabym na zainteresowanie Kiro:-( Quote
magdyska25 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 jezzzzzzz:placz: jaki On smutny!!!!!!!!! Beznadziejna sprawa.........chyba już naprawdę stracił nadzieję...... Ciotki ma On jakieś ogłoszenia?? Quote
alekso Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 skąd wziąc DT :placz: jestem pewna, że gdyby dostał te zastrzyki to byłoby lepiej :( Quote
Dea Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 chyba, że robimy zrzutkę + to co z bazarków i szukamy hoteliku dopóki nie znajdzie się tymczas? Bo on naprawdę jest w coraz gorszym stanie, myślę, że także psychicznym. Ja mam dostać za darmo starszy kojec z budą, ale nie mam go gdzie postawić... szukam jakiegoś kawałka ogrodzonej działki. Quote
paros Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Dea']chyba, że robimy zrzutkę + to co z bazarków i szukamy hoteliku dopóki nie znajdzie się tymczas? Bo on naprawdę jest w coraz gorszym stanie, myślę, że także psychicznym. Ja mam dostać za darmo starszy kojec z budą, ale nie mam go gdzie postawić... szukam jakiegoś kawałka ogrodzonej działki. Weźcie mnie pod uwagę przy zrzutce:lol:Kiruś nie może czekać w schronie:-( Może w miedzyczasie znajdzie się u kogoś kawałek miejsca aby postawić kojec z budą :roll: Quote
Dea Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Szukam intensywnie... Macie jakieś propozycje tanich dobrych hotelików? Quote
Recommended Posts