Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNE!!!

Jest szansa na płatny tymczas dla Kiro - miałby do dyspozycji ogród, i miejsce do spania, oraz zapewnioną opiekę. W tym czasie można by przeprowadzić badania i zacząć go leczyć, oraz szukać domu stałego. Jednak jeżeli udałoby się to załatwić (to na razie taka maleńka szansa) to czy można liczyć na Waszą pomoc w utrzymaniu go na tymczasie??? Sama nie dam rady:-( Co wy na to? To pilne, prosze, musimy wiedzieć, czy w ogóle rozmawiać z osobą mogącą dać tymczas!

Posted

Napisz jaka jest suma tymczasu miesięcznie......ja mogłabym co nieco "skrąbnąć" pod koniec miesiąca....poza tym za ok.miesiąc idę do pracy więc będzie lżej i wtedy już mogłabym pewną sumę wpłacać co jakiś czas.

Więc z mojej strony Kiruś miałby małą pomoc finansową.

Posted

Na razie nie znamy kosztów, najpierw musimy wiedzieć, czy est po co w ogóle z tą osobą rozmawiać, czyli czy znajdą się osoby mogace pomóc go utrzymać. Czyli mamy już jedną:loveu: Myślę, że nie więcej niż 10 złotych za dzień...

Posted

[quote name='Dea']

PILNE!!!

Jest szansa na płatny tymczas dla Kiro - miałby do dyspozycji ogród, i miejsce do spania, oraz zapewnioną opiekę. W tym czasie można by przeprowadzić badania i zacząć go leczyć, oraz szukać domu stałego. Jednak jeżeli udałoby się to załatwić (to na razie taka maleńka szansa) to czy można liczyć na Waszą pomoc w utrzymaniu go na tymczasie??? Sama nie dam rady:-( Co wy na to? To pilne, prosze, musimy wiedzieć, czy w ogóle rozmawiać z osobą mogącą dać tymczas!

PILNE!!!!!

Posted

na pocztę ja mogę chodzić tylko muszę mieć te rzeczy.......hmmm nie wiem co mogłabym posprzedawać......może ktoś chcę brata mało używany tylko 18 lat:diabloti::diabloti::diabloti:

tak na serio to macie jakieś rzeczy do sprzedania?? co to może być?? jakieś figurki?? słodycze?? no nie wiem......powiedźcie to zaraz połowę domu sprzedam:evil_lol:

Posted

hmmm, a może by tak wystawić różne akcesoria dla psów - obróżki, smycze... taaaaakie tam, w końcu tutaj sami psiarze;)

słuchajcie co macie zbędnego trzeba wystawić, to nic nie kosztuje, sprzeda się to dobrze, nie sprzeda nic się nie straci prawda?

Magdyska a za ile ta połowa domu?:evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

eee myślałam że brat:evil_lol:
Połowa domu.....hmmmmmm ale bez zwierzaków!!!! mogę dorzucić również siostrę:p

hmm obróżek ani smyczy to ja niestety na sprzedaż nie mam......:shake:

Posted

nic nie szkodzi, o tych akcesoriach to ja akurat myślałam o...;)
Magdyska myślę, że tutaj tyle ludzi, że i na inne rzeczy będą chętni, choć to zawsze jednak loteria. Jednak z siostrą i bratem nie ryzykowałabym - mogą być reklamacje jak są charakterni:evil_lol:

Posted

ciiiiiii może jednak nie będzie:):):):)

Może na razie popytać się zrobić jakieś rozeznanie co ludzie chcieliby kupić??
Bo hmmm może jakieś smakołyki dla psów?? czy coś??

Kto ma coś do sprzedania?????

Posted

Dea napisał(a):
hmmm, a może by tak wystawić różne akcesoria dla psów - obróżki, smycze... taaaaakie tam, w końcu tutaj sami psiarze;)

słuchajcie co macie zbędnego trzeba wystawić, to nic nie kosztuje, sprzeda się to dobrze, nie sprzeda nic się nie straci prawda?

ja - spozniony refleks :oops: - moge to co na Uszaczka, chcialam... nie wiem czy to ktoś będzize chciał, ale ja chętnie oddam...

Posted

A co powiecie o porcelanie ? Jakieś szkatułki, filiżanki, korale, ozdoby na kominek itd.

Wydaje mi się, że smyczy i obróżek to na bazarku jest mnóstwo, ale... temat otwarty. :)

Posted

Dea napisał(a):
Na razie nie znamy kosztów, najpierw musimy wiedzieć, czy est po co w ogóle z tą osobą rozmawiać, czyli czy znajdą się osoby mogace pomóc go utrzymać. Czyli mamy już jedną:loveu: Myślę, że nie więcej niż 10 złotych za dzień...

Ja też dorzucę :lol: może wyszperam na bazarek jakieś skorupy czy inne drobiazgi :cool3:

Posted

ja nigdy nie robiłam bazarku - zrobić mogę, ale poproszę o instrukcję.

jedno co to ja nie chętnie będę chodzić na pocztę, bo na najbliższej jest dosłownie non stop mega kolejka (ostatnio jak starałam się odebrać polecony to wg numerków, przez 3 dni pod rząd bylo pls/minus 50 w kolejce)