Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Róbcie bazarki, bo będzie DT !!! Zarabiajcie kasę !!!
Warunkiem było wysterylizowanie dwóch suniek. One jutro jadą na zabieg. :lol:
Jesssssu Elza gdzie ty te skrzydła przede mną schowałaś jak Cię widziałam!???? No kurcze... aż mnie zatchnęło. No to dziewczyny ruszamy pełną parą. Alekso dzisiaj wyślę maila. Elza wiadomo już coś o kosztach?
A oto Kiro dzisiaj:

Posted

To mamy czekać z tym padaniem do później czy zdradzisz tajemnicę:cool3:

Alekso przesłałam ci na maila 13 rzeczy na bazarki, masz co robić:evil_lol:

Posted

właśnie czytam regulamin i instrukcję obsługi bazarków ;)

tam jest też temat o tym kto chce co kupić, moze trzeba tych ludzi zagadać - szczególnie jeśli chcą kupić jakieś artykuły dla zwierzaczków, bo z dostarczeniem takich rzeczy to chyba nie będziemy mieć problemów? tylko nie wiem czy to "zapotrzebowanie" co tam jest opisane to aktualne... :roll:

mam nadzieję, jeszcze dzisiaj coś zrobić :oops:

Posted

Dea napisał(a):
To mamy czekać z tym padaniem do później czy zdradzisz tajemnicę:cool3:

Alekso przesłałam ci na maila 13 rzeczy na bazarki, masz co robić:evil_lol:

150 zł miesięcznie + karma.

Posted

[quote name='alekso']Bazarki dla Kiro:

póki co pierwszy ;)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9832245#post9832245

drugi :)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9833348#post9833348

i jeszcze oddzieliłam 2 ksiażki Agathy Chrisite z pierwszego bazarku, bo się doczytałam, że były kiedyś popularne ;)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9837751#post9837751

od chyba 3 godzin buszuję po tym co ludzie mają na bazarkach.... niektórzy to chyba mają mały magazyn w domu ;) może naprawdę trzeba "coś" kupić, żeby Kiro mógł walczyć o kasę z konkurencją :evil_lol:

Posted

To wychodzi niecałe 5 złotych za dzień!:crazyeye: Super. Uzbieramy ciotki, uzbieramy. Tylko jeszcze będzie trzeba pomyśleć o kasie na badania i leki.

Posted

zaczyna mnie trochę martwić Kiro, przeważnie chodził albo stał, natomiast w ostatnim czasie co go widzę, to leży. Czyżby łapy bardziej bolały...

Posted

moja sunia, ostatnio miała problemy ze stawami (jest w typie ON) i dostała od weta MELOCAM albo MELOCOM - brała to przez tydzień raz dziennie i efekty są widoczne. Tylko to trzeba mu dawać mniej wiecej co 24 h.....
Wet. powiedział mi też, że są jakieś zastrzyki - nazwa na K. (dowiem się dokładnie) i ze bierze się serie plus minus 4 i efekty utrzymują sie przez rok.... Czy w schronie wet. nie może się nad tym zastanowić? to nie jest drogie...

Posted

alekso napisał(a):
moja sunia, ostatnio miała problemy ze stawami (jest w typie ON) i dostała od weta MELOCAM albo MELOCOM - brała to przez tydzień raz dziennie i efekty są widoczne. Tylko to trzeba mu dawać mniej wiecej co 24 h.....
Wet. powiedział mi też, że są jakieś zastrzyki - nazwa na K. (dowiem się dokładnie) i ze bierze się serie plus minus 4 i efekty utrzymują sie przez rok.... Czy w schronie wet. nie może się nad tym zastanowić? to nie jest drogie...

alekso lek to można by kupić, ale ja nie dam rady jeździć codziennie mu go podawać:shake: a w schronie 100% że zapomną zaraz jak im powiem. Dokiemu też by się przydało...A te zastrzyki to co ile się daje? Bo wet w schronie jest raz na tydzień.

Posted

jak to sprzedamy, to znowu coś podrzucę, trzeba się zastanowić na jakie konto wpłaty:cool3::roll:
Kiruś dzisiaj, jak podeszłam do kojca wstał się przywitać:p

Posted

jaki on jest ŚLICZNY.... ta mordeńka....
a..... czy jak komuś dam "w łapę" (trochę mi głupio to pisać) to czy on nie zapomni o lekarstwie dla niego?

Posted

Alekso próżne nadzieje, że dopilnuja takich rzeczy w schronie.

Ja dziś chciałam przypomnieć gościowi o kojcu dla Kira i usłyszałam, że musi się zastanowić :angryy:
Jego suki zostały wysterylizowane za moje pieniądze. Ręce mi opadły. Szukam dalej.