jusstyna85 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Celina12']Też uważam podobnie-to nie wiek i miejsce na sterylkę... Jamniczek ma wątek???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100464&page=5 Quote
Alpina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Właśnie wracam od tego starszego małżeństwa ale oni już adpotowali psa z naszego schronu... Quote
basia0607 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Nie sterylizujcie 11 letniej suki !!!!Przecież nikt nie weżmie jej do roamnażania , po co zadawać niepotrzebny ból a ryzyko samej operacji ? Ona i tak już ma za swoje ! mam takie 2 jamniczki i ubolewam , ze tej już nie moge wziąść . Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 basia0607 napisał(a):Nie sterylizujcie 11 letniej suki !!!!Przecież nikt nie weżmie jej do roamnażania , po co zadawać niepotrzebny bol a ryzyko samej operacji ? Ona i tak juz ma za swoje ! mam takie 2 jamniczki i ubolewam , ze tej już nie moge wziąść . ja też nie byłabym za sterylką... Na pierwszą...... Quote
malagos Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Nie ma nawet tymczasu? Jak sobie rodzi ta starusia? Nadal w gabinecie wet? akurat teraz musiała dostać cieczki, a tak by miała domek u osoby z jamniczego forum :shake: Quote
Pianka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='malagos']Nie ma nawet tymczasu? Jak sobie rodzi ta starusia? Nadal w gabinecie wet? akurat teraz musiała dostać cieczki, a tak by miała domek u osoby z jamniczego forum :shake: Nie tylko w gabinecie, ale czasem sie wcisnie do biura:eviltong: I oba jamniki wymiatają:evil_lol: Psotunia I Brutusek Quote
malagos Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No nie mogę, to zdjęcie "nosek-dupka" jest takie wzruszajace :cool1: a jak reaguje na koty? można to sprawdzić? Quote
Pianka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 malagos napisał(a):No nie mogę, to zdjęcie "nosek-dupka" jest takie wzruszajace :cool1: a jak reaguje na koty? można to sprawdzić? Brutusek lubi kotki,ale Psotka nie wiem, jak bede w schronisku (niedziela) to moge sprawdzić;) Quote
Herspri Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Sprawdź koniecznie i jak reaguje na psy ok 50cm w kłębie,:razz: jeśli nie reaguje szczekaniem gonitwą paniką i innymi to jeśli znajdzie się transport i deklaracja wsparcia finansowego w razie tfu tfu choroby suni mogę ją zabrać do siebie do Cieszyna na tymczas ( jestem w stanie podjechać do bielska lub katowic ) Mam dobre wspomnienia po poprzedniej suczce jamniczce a to zdjęcie nosek-pupa odrazu mi przypomniało byłą tymczasowiczke :loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Herspri napisał(a):Sprawdź koniecznie i jak reaguje na psy ok 50cm w kłębie,:razz: jeśli nie reaguje szczekaniem gonitwą paniką i innymi to jeśli znajdzie się transport i deklaracja wsparcia finansowego w razie tfu tfu choroby suni mogę ją zabrać do siebie do Cieszyna na tymczas ( jestem w stanie podjechać do bielska lub katowic ) Mam dobre wspomnienia po poprzedniej suczce jamniczce a to zdjęcie nosek-pupa odrazu mi przypomniało byłą tymczasowiczke :loveu: :) super... Quote
malagos Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Pewnie, ze super! wymyślcie coś szybciutko, bo ja spać nie mogę przez nią. Nawet nie przypuszczałam, ze tam mała łobuzica zrobi na mnie taki wrazenie :crazyeye: :lol: Fakt, ze mam do Was kawał drogi. Fakt, ze mam koty, którym obiecałam spokojną starość. Fakt, ze moja znaleziona jamniczka nie zwraca uwagi zupełnie na kotki, ale też fakt, ze pewna jamnicza tymczasowiczka 4-dniowa ustawiła tak koty, ze i 2 miesiace później baly się własnego cienia. Quote
malagos Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jak tam mała dziewczyneczka? Jak humorek i zdrówko? Quote
justyna Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witam , mam pytnie jak Psotka reaguje na inne pieski.Mam jamnika dziesięcioletniego i zastanawiam się jakby im się razem żyło?:smile: Quote
malagos Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 justynko, popatrz tylko na te fotki i pomyśl, ze JEJ własnie tylko jamnika do towarzystwa brakuje :p Tylko żeby dzieci z tego nie było, bo za dużo jest porzuconych jamników.A Psotka ma cieczkę.... Quote
Alpina Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Patrząc na te zdjęcia,powiedziałabym,że ona nic sobie z drugiego jamnika nie robi... Czyli konfliktowa nie jest... Ale niech się osoby kompetentne w tej materii wypowiedzą... Quote
malagos Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mamo, niech ktoś pokocha jamniczka :placz: :placz: Quote
malagos Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Mała jamnisia czeka na domek... martwię się, ze ma cieczkę i jest razem z chłopakami :placz: Jak ten teścik na koty? Quote
jusstyna85 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Justyna ma mnóstwo pracy...Nie wiem czy tutaj zaglądnie.Najlepiej zadzwonić i zapytać o kontakty Psotki z innymi psiakami.Ja myślę, że jednak są dobre, Quote
Pianka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Test na kotki pozytywny, ona raczej się ich bardziej boi. Jak weszłam z nia do kociarni to przeszedł rudy kotek się połasic i o Psotke tez się łasił, a ona się go bała;) Pieski jak najbardziej, ale do rozmnażalni nie oddamy:diabloti: Quote
malagos Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pianeczko, dziekuję za informacje. Wprawdzie wolałabym, zebyś napidsała "koty zjada na surowo", wtedy nie zagladałabym tu ciągle ;) A tak .... Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nadal bez domku? Nadal z chłopakami? Martwie sie o nią.... Quote
eurydyka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 moze trzeba jej podac zastrzyk skoro ma cieczke? tyle ze ona taka staruszka jest..., nie wiem co poradzic Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Zastrzyk, to chyba wczesnoporonne 3 razy co 2 dni, ale to jak zajdzie w ciażę... Na hormonalny jest za późno, to przed cieczką. Po co ma zachodzić?:shake: Eurydyko, wyciagamy ją? :razz: Quote
Recommended Posts