Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie sterylizujcie 11 letniej suki !!!!Przecież nikt nie weżmie jej do roamnażania , po co zadawać niepotrzebny ból a ryzyko samej operacji ?
Ona i tak już ma za swoje ! mam takie 2 jamniczki i ubolewam , ze tej już nie moge wziąść .

Posted

basia0607 napisał(a):
Nie sterylizujcie 11 letniej suki !!!!Przecież nikt nie weżmie jej do roamnażania , po co zadawać niepotrzebny bol a ryzyko samej operacji ?
Ona i tak juz ma za swoje ! mam takie 2 jamniczki i ubolewam , ze tej już nie moge wziąść .

ja też nie byłabym za sterylką...

Na pierwszą......

Posted

Nie ma nawet tymczasu? Jak sobie rodzi ta starusia? Nadal w gabinecie wet? akurat teraz musiała dostać cieczki, a tak by miała domek u osoby z jamniczego forum :shake:

Posted

[quote name='malagos']Nie ma nawet tymczasu? Jak sobie rodzi ta starusia? Nadal w gabinecie wet? akurat teraz musiała dostać cieczki, a tak by miała domek u osoby z jamniczego forum :shake:
Nie tylko w gabinecie, ale czasem sie wcisnie do biura:eviltong:

I oba jamniki wymiatają:evil_lol:

Psotunia

I Brutusek

Posted

malagos napisał(a):
No nie mogę, to zdjęcie "nosek-dupka" jest takie wzruszajace :cool1:

a jak reaguje na koty? można to sprawdzić?

Brutusek lubi kotki,ale Psotka nie wiem, jak bede w schronisku (niedziela) to moge sprawdzić;)

Posted

Sprawdź koniecznie i jak reaguje na psy ok 50cm w kłębie,:razz: jeśli nie reaguje szczekaniem gonitwą paniką i innymi to jeśli znajdzie się transport i deklaracja wsparcia finansowego w razie tfu tfu choroby suni mogę ją zabrać do siebie do Cieszyna na tymczas ( jestem w stanie podjechać do bielska lub katowic )
Mam dobre wspomnienia po poprzedniej suczce jamniczce a to zdjęcie nosek-pupa odrazu mi przypomniało byłą tymczasowiczke :loveu:

Posted

Herspri napisał(a):
Sprawdź koniecznie i jak reaguje na psy ok 50cm w kłębie,:razz: jeśli nie reaguje szczekaniem gonitwą paniką i innymi to jeśli znajdzie się transport i deklaracja wsparcia finansowego w razie tfu tfu choroby suni mogę ją zabrać do siebie do Cieszyna na tymczas ( jestem w stanie podjechać do bielska lub katowic )
Mam dobre wspomnienia po poprzedniej suczce jamniczce a to zdjęcie nosek-pupa odrazu mi przypomniało byłą tymczasowiczke :loveu:

:) super...

Posted

Pewnie, ze super!
wymyślcie coś szybciutko, bo ja spać nie mogę przez nią. Nawet nie przypuszczałam, ze tam mała łobuzica zrobi na mnie taki wrazenie :crazyeye: :lol:
Fakt, ze mam do Was kawał drogi. Fakt, ze mam koty, którym obiecałam spokojną starość. Fakt, ze moja znaleziona jamniczka nie zwraca uwagi zupełnie na kotki, ale też fakt, ze pewna jamnicza tymczasowiczka 4-dniowa ustawiła tak koty, ze i 2 miesiace później baly się własnego cienia.

Posted

justynko, popatrz tylko na te fotki i pomyśl, ze JEJ własnie tylko jamnika do towarzystwa brakuje :p
Tylko żeby dzieci z tego nie było, bo za dużo jest porzuconych jamników.A Psotka ma cieczkę....

Posted

Patrząc na te zdjęcia,powiedziałabym,że ona nic sobie z drugiego jamnika nie robi...
Czyli konfliktowa nie jest...
Ale niech się osoby kompetentne w tej materii wypowiedzą...

Posted

Test na kotki pozytywny, ona raczej się ich bardziej boi. Jak weszłam z nia do kociarni to przeszedł rudy kotek się połasic i o Psotke tez się łasił, a ona się go bała;)
Pieski jak najbardziej, ale do rozmnażalni nie oddamy:diabloti:

Posted

Zastrzyk, to chyba wczesnoporonne 3 razy co 2 dni, ale to jak zajdzie w ciażę...
Na hormonalny jest za późno, to przed cieczką.
Po co ma zachodzić?:shake:

Eurydyko, wyciagamy ją? :razz: