jusstyna85 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agata56']skad wogole jest Psotka? ..... PSOCIA w POTRZEBIE[/quote] obecnie jest w schronisku w Rudzie śląskiej, niedaleko Katowic. Quote
agata56 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 psota... pnij sie w gore-moze ktos wypatrzy Cie Quote
malagos Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dałam ją na jamnicze forum. Ale zero odzewu. Ludzie, to jamnik, a jamniki nie mogą być w schronisku! Quote
GeBa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Małgoś rozglaszamy gdzie sie da tak wiec nie tak calkiem bez odzewu niestety towarzystwo zapsione w okolicy zobaczymy moze ktos da domek suni Quote
malagos Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='GeBa']Małgoś rozglaszamy gdzie sie da tak wiec nie tak calkiem bez odzewu niestety towarzystwo zapsione w okolicy zobaczymy moze ktos da domek suni[/quote] wiem , wiem... Tylko tak mi jej szkoda :shake: :shake: Quote
malagos Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czy jest możliwość dowiedzenia sie, jak tam z tolerancją na koty? Jamniki raczej nie lubią kotków, tym bardziej kocham moją Pelasię za to, ze mich kotów "nie widzi" ...:cool3: Quote
jusstyna85 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='malagos']Czy jest możliwość dowiedzenia sie, jak tam z tolerancją na koty? Jamniki raczej nie lubią kotków, tym bardziej kocham moją Pelasię za to, ze mich kotów "nie widzi" ...:cool3:[/quote] Miałabyś jakąs możliwość dla niej? :) to da się sprawdzić, wystarczy poprosić Justyne Quote
AMIŚKA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czy nikt nie może wziąść jej natymczas?????:placz: Cioteczki pomyślcie :placz: bardzo ładnie proszę załatwcie jej tymczas płatny , a my bedziemy kasencje zbierać ja na początek ofiaruję staruszce 100 zł na dt albo na podróż BARDZO ŁADNIE PROSZĘ:lol::lol::lol: była dzis po Psotkę Jamnkofanka, ale nie mogła ją zabrać:shake: bo ma w domu jamnika, a Psotka ..ma cieczkę!!!:placz: Psotka jest malutką około 3 kg jamniczką, cioteczki a moze dałoby radę wysterylizować Psotkę??? Quote
jusstyna85 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 schronisko sterylizuje wszystkie psiaki Quote
gamoń Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No nie wiem czy dobrze jest sterylizowac 11 letnia sunie w warunkach schroniskowych.Po 2-3 dniach po zabiegu wróci na boksy,bedzie jeszcze obolała ,nie bedzie sie duzo ruszac i zaraz sie przeziębi.Poza tym po cieczce nie robi sie sterylki .Tylko za jakis czas.To Niunia bedzie musiała jeszcze długo w schronie siedziec.Moge poszukac tymczasu ,lecz płatnego.Uważam ,ze powinnismy na razie zrezygnowac ze sterylki ale to moje zdanie. Quote
malagos Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Podzielam zdanie Gamonia. Cieczka 3 tygodnie, potem dobrze odczekac choćby miesiac... To prawie 2 miesiace :shake: a z kotami i tak zróbcie próbę, to zawsze cenna informacja. Quote
Alpina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja też podzielam zdanie i Gamonia i Malagos... Kurcze u nas starsze małżeństwo szukało jamnika - nie wiem czy znależli dzisiaj jeszcze zadzwonię... Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 w tym samym schronisku jest jeszcze 5 letni jamniczek...też potrzebuje pomocy. Quote
Celina12 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Też uważam podobnie-to nie wiek i miejsce na sterylkę... Jamniczek ma wątek???? Quote
Recommended Posts