tanitka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Eurydyko, wyciagamy ją? :razz: Malagos a u Ciebie jeszcze sie zmieści?:razz: Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Powiem tyle, po pierwsze to jamnik, a pewnien pan kocha jamniki. Po drugie, na chwilkę, ale tylko na chwilkę..., bo ten pan wyrzuci mnie i moje stado na pysk (i małe pyski też). Wiecej nic nie mowię. Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Zobaczcie kobiety tę roczną sunię, ona umiera na zapalenie płuc i biegunkę tylko natychmiastowe wyciagniecie jej moze uratować zycie!!! jest w Gdańsku.... Quote
Hotel KADIF Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 malagos napisał(a):Zobaczcie kobiety tę roczną sunię, ona umiera na zapalenie płuc i biegunkę tylko natychmiastowe wyciagniecie jej moze uratować zycie!!! jest w Gdańsku.... Boziulku!!! Ale śliczna! Kocham bokserki, niestety są dla mnie nieosiągalne z pewnych względów. :placz: Ma założony wątek na dogo? Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ma domek....można pomagać innego psiakowi. Quote
Justyna_wolontariat Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Dla Psotki i Pudelka znalazł sie dom, oba psiaki pojadą razem Psotka będzie teraz miała usuwany kamień na zębach, więc domku już nie trzeba szukać. Można zdjąć z allegro :lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Nie martwie się o jej cieczkę jak przyszła miała już końcówkę a była z bardzo starym pudelkiem który wogle sie nia nie interesował tylko myślał o spaniu. Póki co czekamy na decyzję weta czy da się ją wysterylizować Quote
Kar0la Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dobrze, że będzie miała dom. Huraaaa. Oby tylko pudelek czegoś nie zmalował. Może być stary ale jary. :roll: Quote
tanitka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Można zdjąć z allegro :lol: z wielka radością!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agata56 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 no to suuuuuuper wiadomosci:) HUUUUUURRRRRAAAAAAAAA:) Quote
niufek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Psotka jest swietna .Typowy Jamnik . Jak sie ja ma na kolanach ,to warczy na kazdego .Mimo wieku potrafi bronic swego miejsca . Nie da sobie miejsca na kolanach zabrac przez nikogo ! Jej kolega Pudellek za to ,to spioch totalny , on ma wszystko daleko i gleboko .On chce spokoju i znajduje sobie spokoj , ona zadziora potrafi byc ,ale jaka smieszna w tym jest:loveu:.Malenka staruszka ,a jednak nadal potrafi :evil_lol::evil_lol:. Quote
Celina12 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jak to się cudnie czyta.....BOSKO!!!! Jak tam dalej się wiedzie Maleńkiej???? Quote
Recommended Posts