Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Aguś, ja już leżę...przez te fotki :mad:, a leżącego się nie kopie!!! :evil_lol: :loveu: :evil_lol:

Ciotko, wstawaj, nie wygłupiaj się... tu trzeba się cieszyć, a nie leżeć i się lenić. :evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

koty dalej w sypialni, siedza jak myszki pod miotla.
Thor coraz odwazniejszy. Z uniesiona glowa i ogonem spaceruje po okolicy. Tubylcy przygladaja mu sie podejrzliwie, bo na ulomka to on nie wyglada.
Za godzine idziemy na ostatni spacer w dniu dzisiejszym, odebrac Eddiego z pracy. Mam nadzieje, ze psu nie zbierze sie na harce, bo juz jestem cala poobijana:megagrin: i bola mnie rece od silowania sie z nim.
Znalazlam mu juz szkole tresury. Kurs zaczyna sie w polowie kwietnia, wiec mam nadzieje, ze do tego czasu bedzie czul soe u nas jak u siebie.

Posted

no pewnie ze idzie. Jak na porzadnego psa przystalo :-)
Bedzie pies towarzysz I stopnia z egzaminem i certfikatem.
Marwie sie tylko o te moje koty, nie mam glowy jak sie do tego zabrac, zeby nikomu nie zrobic krzywdy tzn: kotom, bo Thora to chyba nic nie ruszy.
A poza tym nie daje mi wyjsc z domu, placz jest taki, ze cos okropnego + skakanie na klamke i otwieranie drzwi na klatke. Dzis Eddie wychodzil do pracy pozniej, wiec ja juz zdazylam wrocic ale jutro oboje bedziemy poza domem przez jakis czas.

Posted

za dwa tygodnie wybieram sie do schroniska, jeszcze nie wiem czy go ze soba wezme, bo to moze byc dla niego straszna trauma ale postaram sie zabrac jakies fotki, bo z jakiegos powodu nie moge wysylac zalacznikow na dogo.

Posted

do schroniska go nie zabieraj, bo on to strasznie przeżyje... Będzie myślał, że chcesz go oddać.
Fotki prześlij mi na maila, a ja wyślę Agnieszce i ona wklei.
Wygłaskaj chłopaka i koteczki od nas;)

Posted

Los, traf tak chciał, że Agnieszki narzeczony ma na imię Edi, więc nasz Edi musial zmienić imię. Na dłuższą metę nie daloby rady.
Thor mieszka w mieszkaniu.

Posted

Zuzanna, obawiam sie, ze nie az taka silna jak myslalam. Czasami mam wrazenie, ze urwie mi reke jak zaczyna sie ciagnac. Ale wkrotce to wyprostujemy- pies towarzysz I stopnia :-) Brzmi dumnie, co?