Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och, jakiś czas mnie nie było, a tu już prawie do budowy domu przystąpiłyśmy. Hihihi :grins:

Ja proponuję takie rozwiązanie... podzielić dom na część dla TZów z z telewizorem, aby mecze oglądali i lodówką na piwo. Wtedy oni zajmą się sobą, a nam nikt truć nie będzie, że psów przybywa, że całymi dniami gadamy o psach i głupotach. Same rozumiecie... :evil_lol:
Jednak pomysł ze sprzątanie i gotowaniem przez TZów też niezwykle kuszący. Jakoś sobie poradzimy. :razz:

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Wola możesz się przyłączyć:)..
Ja ani TZta nie mam chwilowo mam nadzieje, ani dzieciątek, więc sama po sobie będę sprzątać:(

Ola, pomożemy ci. Jak komuna, to komuna. Wspólne obiadki, wspólne spacerki z psami i wspólne sprzątanie. :lol:

Posted

Dzięki za zaproszenie :) dla mnie to drugi koniec Polski prawie :evil_lol: założę takie lokum na północy, wy u was, to jeszcze ktoś z zachodu,południa i wschodu by się przydał :eviltong: (was do centrum zaliczyłam :roll:)

będziecie mi fotki Waszych tymczasowiczów podsyłać to ich poogłaszam :cool3:

Posted

Eduniu nie zapomniałam o Tobie psiaku i wiernie Ci sekunduję. Wielka to przykrość patrzeć, że fart nie krzyżuje z Tobą ścieżki. Może jeszcze troszkę cierpliwości potrzeba...:-(

Posted

Wola napisał(a):
jestem za :) niech Edi wpadnie komuś w oko i wkradnie się do serca.

juz sie doczekac nie moge ..........w koncu juz mogłby isc do domku .....tak długo sie tu zasiedział:-(