Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak, jest pani chętna na Ediego. Pani z Warszawy. W tym tygodniu jadę do niej na wizytę. Jeśli wizyta przebiegnie pomyślnie, pani w weekend chce jechać do schroniska.

Kciuki zaciskamy!!!

Posted

Ja się nie denerwuję, ale mam wątpliwości... nie umiem odpowiedzieć na wszystkie pytania. Nie spacerowałam nigdy z Edim. Nie wiem, czy polubi koty, a pani Agnieszka ma dwa koty. Nie wiem, jak się zachowa w mieszkaniu. Nie wiem, czy umie chodzić na smyczy. Tyle pytań bez odpowiedzi. Ufff... oby jednak było dobrze.

Posted

Dlatego Aguś tak ważne jest przeforsowanie szansy na spacery z psami.
Czym innym jest obcowanie z nimi przez kraty (a nawet po wejściu do boksu), a z goła czymś innym wyprowadzenie i pobycie z psem. Wtedy wychodzi sporo kwiatków na tak i na nie. Mam nadzieję, że kiedyś kierownik schronu to zrozumie.

Posted

Majgo, kierownik zgodził się na na spacery. Ja kupiłam kilkanaście smyczy i zawiozłam do schronu. Niestety możemy zabierać na raz wszystkie psy z danego boksu, czyli 3-4 psiaki. A z Anią nie mamy tylu rąk. Tu nie chodzi o brak zrozumienia ze strony kierownika, ale o brak wolontariuszy. :shake:

Posted

Niestety to jest warunek kierownika, nawet sensowny.
My jesteśmy tylko dwie, czasami zjawiamy się w schronisku pojedynczo, jak się nie możemy zgrać w czasie.
Ja postaram się być w sobotę (obiecałam Pani zainteresowanej Edim), jeśli wypadnie mi coś, a może - to będzie niedziela, ale sama to mogę je jedynie pogłaskać przez kraty