Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wetka dzisiaj miała jakieś wykłady i nie była dostępna pod telefonem, więc jeszcze nic nie wiem :(

[B]Tymczasem przyszły wpłaty:
200 zł Malibo57
50 zł agusiazet
50 zł Ra_dunia
20 zł Agata z Szamotuł[/B]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na RTG wyszły zmiany w oskrzelach - są to jakieś zadawnione stare blizny.
Także nasz Rufiś nie pierwszy raz choruje :(
Poza tym nic co trzeba by teraz leczyć, uf.

Jeśli chodzi o serce to prawdopodobnie jest to sprawa infekcji bakteryjnej, która przyplątała się teraz niedawno.

A Vasotop Rufiemu pomaga, bo już nie chrycha :multi:

Posted

przepraszam dogomaniacy, ale muszę.....

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185347-ALARM-Onek-z-dysplazją-cierpi-w-schronie-!-POMOCY-!-mY-NIE-DAMY-RADY[/URL]-(

Posted

To tylko oneczce ANNI sie udalo, ze pojechala do domu z chorym serduchem i woda w plucach. Ale byla mlodsza i ktos ja chcial adoptowac i podarowac pare lat zycia.

Posted

Brucio był jeszcze bardziej schorowany (nie dość, że serce to jeszcze padaczka) i starszy od Rufcia, byliśmy przekonani, że zostanie u nas do końca swoich dni a znalazł domek, warto było wieźć go przez całą Polskę, teraz ma jak w niebie i pewnie jeszcze parę latek sobie pożyje.
Cuda się zdarzają, może i Rufciowi ktoś podaruje dom... Bardzo bym tego chciała.

Posted

[quote name='Ulka18']To tylko oneczce ANNI sie udalo, ze pojechala do domu z chorym serduchem i woda w plucach. Ale byla mlodsza i ktos ja chcial adoptowac i podarowac pare lat zycia.[/QUOTE]

ulka, i ty to mówisz?!

Posted

coś widzę, że Ulka załapała doła...
Też pomyślałam o Burciu, któremu się udało :) myślałam też od Mollince (prawda Agatko, że Molly to dobry przykład? ;) ) - fakt młoda, ale cała powykręcana, włącznie z przestawionymi narządami wewnętrznymi, na lekach, pod ciągłą obserwacją medyczną i niestety jedną wielką niewiadomą ile miesięcy/lat przed nią, tak żeby ogromnego bólu nie było. I co? i Molly właśnie okupuje kanapę w swoim nowym domku.
Cuda się zdarzają.

Posted

[quote name='Ra_dunia']w sumie to nie chociaż ;) Niech właśnie to jedno jedyne ciebie wypatrzy![/QUOTE]

Dzięki, Ra_dunia. Jakie "chociaż"?! Pewnie miałam na myśli "aż". Chyba że zaczynam gorzknieć.... Okropne!!!!

Posted

Dotarła przesyłka z Vetmedinem od Iwop :loveu:
Inne leki nasercowe mam nadzieję, że się nie przydadzą, ale dziękujemy ;)
[B]Iwop przesłała również 20 zł na Rufcia[/B].

Rufi czasem pokasłuje, ale tylko czasem. Także jest dużo lepiej. Mam nadzieję, że z czasem podawania leków będzie tylko lepiej.

Posted

[B][COLOR="#ff00ff"]Wielkie podziekowania dla IWOP za leki dla Rufika[/COLOR][/B] :Rose: [COLOR="#000080"] [B]I zeby sie Rufik lepiej czul, to bedziemy wszyscy szczesliwi[/B][/COLOR] :kciuki:

Posted

e tam... Jaka to pomoc :( Niestety tak się "zazwierzęciłam" (teraz już 5 domownikow posiadam, w tym 3 na karmie weterynaryjnej), że specjalnie pomagać nie mogę...