Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na tym zdjeciu Rufi wyglada jakby mial isc do synagogi na modlitwe :cool3:
Wszystkie CUDNE zdjecia wyslane do Fundacji, mam nadzieje, ze teraz sie uda :kciuki:

[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/5084/rufi8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ulka18'][B]Na tym zdjeciu Rufi wyglada jakby mial isc do sunagogi na modlitwe :cool3:[/B]
Wszystkie CUDNE zdjecia wyslane do Fundacji, mam nadzieje, ze teraz sie uda :kciuki:

[/QUOTE]

Mnie skojarzyło sie identycznie :diabloti:
Proszę, Rufi nie dośc, ze terapeuta to jeszcze uduchowiony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kciuki za Rufika!!!

Posted

a tutaj wyglada jak troche jak Tatar z tymi skosnymi slepkami:loveu:zdjecia sa po prostu boskie i nie wierze ze na kogos nie zadzialaja

[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/5493/rufi4.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

[quote name='agusiazet']Kto mi napisze jak podmienić stare zdjęcia Rufiego na nowe w aukcji allegro? Kombinuję już chwilę i wychodzą mi jakieś bzdury:( Pliss!!!![/QUOTE]
W tekscie aukcji sa zdjecia jako : [img]stary adres zdjecia[/img]

kopiujesz adresy zdjec z tego watku po kolei;
pierwsze zdjecie z watku, stajesz na nim, kopiujesz prawym przyciskiem myszki ; wklejasz na miejsce starego adresu....

klamry [img] [/img] zostaja bez zmian !

tylko srodek zmieniasz czyli stare zdjecia ze starymi adresami zmieniasz na nowe zdjecia z nowymi adresami z tego watku.

Posted

[quote name='halcia']Ciekawe,czy Murka ci czapke odda jak zima nadejdzie,choc wiadomo,lepiej by było miec domek.[/QUOTE]

Jestem pewna, że jak już znajdzie się domek, Rufi dostanie od Murki w posagu i czapeczkę, i szaliczek.