Reno2001 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Zdjęcia super. Może w końcu domek zauważy Rufiego??? Quote
Ulka18 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Na tym zdjeciu Rufi wyglada jakby mial isc do synagogi na modlitwe :cool3: Wszystkie CUDNE zdjecia wyslane do Fundacji, mam nadzieje, ze teraz sie uda :kciuki: [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/5084/rufi8.jpg[/IMG] Quote
Reno2001 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Ulka18'][B]Na tym zdjeciu Rufi wyglada jakby mial isc do sunagogi na modlitwe :cool3:[/B] Wszystkie CUDNE zdjecia wyslane do Fundacji, mam nadzieje, ze teraz sie uda :kciuki: [/QUOTE] Mnie skojarzyło sie identycznie :diabloti: Proszę, Rufi nie dośc, ze terapeuta to jeszcze uduchowiony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kciuki za Rufika!!! Quote
Panca Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 a tutaj wyglada jak troche jak Tatar z tymi skosnymi slepkami:loveu:zdjecia sa po prostu boskie i nie wierze ze na kogos nie zadzialaja [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/5493/rufi4.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
halcia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 W Fundacji na bank,oni lubia ubrane psiaki;)A pomyslcie jakby wygladał w czerwonej czy zielonej czapie:evil_lol:Ja tez to "tatarskie" lubie. Quote
Murka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No właśnie nie mieliśmy innej niż czarna lub biała czapka.. a taki mam piękny czerwony i różowy szalik :eviltong: Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rewelacja :evil_lol: Jemu by się taka czapka uszatka przydała :) Wygląda na bardzo zadowolonego ;) Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To przy okazji....kolorkiem po oczach:diabloti:on pewnie nie protestował przy strojeniu;) Quote
Ulka18 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rufi w tonacji czarno-bialej jest rewelacyjny :loveu: W rozowym jakos by mu nie pasilo :evil_lol: Zdjecia wyslane, zaladuja na strone, moze sie ktos zglosi :kciuki: Quote
Dorota Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rufik jest tak pięknym psem a jeszcze to "ubranko" -ZAPIERA DECH:evil_lol::evil_lol: Quote
agusiazet Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Piękny Rufi na pierwszą!!! Kto mi napisze jak podmienić stare zdjęcia Rufiego na nowe w aukcji allegro? Kombinuję już chwilę i wychodzą mi jakieś bzdury:( Pliss!!!! Quote
Ra_dunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ja się na allegro nie znam... Ale przy okazji wyprowadzę Rufiego na pierwszą (podrzucać go nie będę, bo za ciężki chłopak) Quote
anciaahk Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale chcesz podmienić zdjęcia takie wklejone czy miniaturki czy załączniki? Quote
Ulka18 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='agusiazet']Kto mi napisze jak podmienić stare zdjęcia Rufiego na nowe w aukcji allegro? Kombinuję już chwilę i wychodzą mi jakieś bzdury:( Pliss!!!![/QUOTE] W tekscie aukcji sa zdjecia jako : [img]stary adres zdjecia[/img] kopiujesz adresy zdjec z tego watku po kolei; pierwsze zdjecie z watku, stajesz na nim, kopiujesz prawym przyciskiem myszki ; wklejasz na miejsce starego adresu.... klamry [img] [/img] zostaja bez zmian ! tylko srodek zmieniasz czyli stare zdjecia ze starymi adresami zmieniasz na nowe zdjecia z nowymi adresami z tego watku. Quote
agusiazet Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dzięki Aga, jak zwykle niezawodna!:loveu: Jutro będę próbować!!! Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziewczyny działają, aż iskrzy a wątku. A ja delikatnie za uszkiem wysmyram i obiecuję, że w ciągu dwóch dni kaskę przeleję. :loveu: Quote
agusiazet Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Z takim beznadziejnym Internetem jak mam, to nic nie idzie zrobić. Allegro w ogóle się nie otwiera:( Kolejne próby dzisiaj! Rufi na pierwsza po domek!!!! Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ciekawe,czy Murka ci czapke odda jak zima nadejdzie,choc wiadomo,lepiej by było miec domek. Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='halcia']Ciekawe,czy Murka ci czapke odda jak zima nadejdzie,choc wiadomo,lepiej by było miec domek.[/QUOTE] Jestem pewna, że jak już znajdzie się domek, Rufi dostanie od Murki w posagu i czapeczkę, i szaliczek. Quote
halcia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jak juz bedzie miał domek toczapke i szalikmoze "olac" bedzie go grzało czyjes dobre serce:p Quote
Murka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [B]Wpłynęło 50 zł od agusiazet, na konto Halusia przekazałam też 150 zł z bazarków yoko100 i kaskadaffik[/B] :loveu: Quote
Ra_dunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 i nadal zero telefonów w sprawie Rufiego? Ludzie normalnie nie dość, że ślepi to jeszcze głupi... :shake: Quote
halcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ruficzku,przykre ,ze tak długo czekasz... Quote
Recommended Posts