Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja właśnie zgłosiłam oba moje suczydła.

A dzisiaj na treningu biegałam z... Monią! Magda zafundowała nam na rozgrzewkę torek A3, który Monia przebiegła cudnie, szybko i bezbłędnie, poszczekując po drodze. A na koniec wskoczyła mi na ręce, na co nie byłam przygotowana i mało jej nie upuściłam! :lol: Sucz była przeszczęśliwa cały trening, biegała doskonale, bezbłędnie, oj, jak miło się biega z takim pieskiem!!! :)

Nie było mnie jak ta licytacja o Monię miała miejsce, więc przegrałam na starcie ;), ale jeśli chodzi o wożenie Mokki w rozmaite miejsca autem, to chyba ciągle prowadzę... ;)

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PATIszon']Nie no, Kuba tez jeszcze nie siedzi,ale to mu nie przeszkadza, w checi zwiedzania Swiata w pozycji pionowej u kogos na rekach...;)
Poza tym, jemu sie wydaje, ze siedzenie nie jest mu potrzebne i z uporem maniaka cwiczy stanie.....[/quote]

Kojec zabierzcie, to Wam sie towarzystwo nierozpełznie.:evil_lol:

Posted

[B]Dorotko !
[/B]Prośba ogromna ode mnie o zmianę kategorii u Juki z A1 na A2, niechcący zakradł się błąd podczas wypełniania formularza, za co z góry przepraszam

Posted

Już nie mogę się doczekać jak zobaczę Wasze psiaki w akcji...:diabloti::diabloti: mój szałaput pewnie bedzię po zdjęciu szwów po amputacji paluszka...może uda mi się pojechać autem...

Posted

[quote name='PATIszon'][quote name='Ludek']Kojec zabierzcie, to Wam sie towarzystwo nierozpełznie.:evil_lol:[/quote]

A wzielabym chetnie jakbym miala...[/quote]

Pożyczycie od jakiejś "ELki" ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Ludek']Pożyczycie od jakiejś "ELki" ;) :evil_lol:[/quote]

Klatke to ja mam, ale jakos moze niekoniecznie umieszczalabym tam mlodego. Myslalam o takim ogrodzeniu dla szczeniakow...

Posted

[quote name='PATIszon']Klatke to ja mam, ale jakos moze niekoniecznie umieszczalabym tam mlodego. Myslalam o takim ogrodzeniu dla szczeniakow...[/quote]

A może chcesz łóżeczko turystyczne, ale do odebrania w W-wie, bo ja na zawody nie jadę.

Posted

[quote name='Ludek']A może chcesz łóżeczko turystyczne, ale do odebrania w W-wie, bo ja na zawody nie jadę.[/quote]
Dziekuje, mam.

[B]Flaire,[/B]
dziekuje, moze na nastepne zawody, jak mlodzi beda sie porzadnie rozlazic.:evil_lol:

Posted

Zart zartami ale w Warszawskim ZK nadal brak ksiazeczek i sami nie wiedza kiedy beda :shake: A do zawodow troszke ponad tydzien:roll:

Czy nie ma mozliwosci nabycia czystej ksiazeczki z innego ZK a wypelniliby mi ja w macierzystym, czy ktos jest w stanie mi na to pytanie odpowiedziec?

pozdr.

Posted

[quote name='2Monika2']hehe Ty się cieszysz, za to Basia od Franca mnie chyba ukatrupi :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ja się cieszyłam przez franca już w grudniu.. bo dzięki niemu wbiłyśmy się na trzecie miejsca...:eviltong:

KaRa PKP chyba się nie da, ale napewno PKS dojezdza..;)
[COLOR=Wheat]przynajmniej z Warszawy..:cool3:[/COLOR]

Posted

[quote name='blaira']Zart zartami ale w Warszawskim ZK nadal brak ksiazeczek i sami nie wiedza kiedy beda :shake: A do zawodow troszke ponad tydzien:roll:

Czy nie ma mozliwosci nabycia czystej ksiazeczki z innego ZK a wypelniliby mi ja w macierzystym, czy ktos jest w stanie mi na to pytanie odpowiedziec?

pozdr.[/quote]

no wlasnie te ksiazeczki i warszawski ZK:-o

Posted

Ja dzownie ostatnio juz codziennie, oni sami nie wiedza bo to wina ZG ktory im ich nie dostarczyl.
Jutro znow mam dzwonic i sie dowiadywac.
Niestety nie ma mozliwosci kupienia w innym oddziale ksiazeczki, chociazby czystej i zaniesienia do macierzystej :roll:

pozdr.

Posted

[quote name='KaRa_']Mam pytanie czy do Łącka da się dojechać PKP?;)[/quote]

Nie dojedziesz, albo dojedziesz, ale stacja jest daleeeeko ! od hali:(
Lepiej autobusem PKS !

Jeśli nie bedzie nowych ksiazeczek, prosze zabrac koniecznie legitymacje członkowskie ZKwP.

I oczywiscie książeczki zdrowia psa z wpisem o szczepieniu (w dowolnej formie).

pozdrawiam

Posted

[quote name='sonia123']Ja mam takie pytanko :p : czy ta hala jest w miarę ciepła???? Bo ja zmarźluch jestem :p[/quote]

Z tego co sie juz orientuje, hala jest ogrzewana ;)

pozdr