gdgt Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Młode małżeństwo chciało już po Kropke przyjeżdżać, ale wczoraj dostałam od nich maila: Witam po raz kolejny! W wielkim smutku piszę do Pani, bo jednak nie będę mogła wziąśc "Kropki" do siebie. Bardzo mi przykro z tego powodu. Nie wiem czy mój mąż w rozmowie z Panią mówił, że mieszka z nami starsza osoba, która po opowiedziedzianej histori "Kropki" kategorycznie się nie zgadza na psa w domu, nie sądziłam że aż tak ma negatywny stosunek do zwierząt. Gdyby to ode mnie zależało piesek byłby już u mnie. Także jest mi bardzo przykro i przepraszam że zawracałam Pani głowę. Bardzo polubiłam Kropkę (chociaż jej nawet nie widziałam na żywo)i jest mi bardzo przykro że wyszło tak a nie inaczej.Życzę z całego serca Kropce aby znalazła swoj dom. Pozdrawiamwięc szukamy Kropce dalej domu... Quote
wanda szostek Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 gdgt napisał(a):Młode małżeństwo chciało już po Kropke przyjeżdżać, ale wczoraj dostałam od nich maila: Witam po raz kolejny! W wielkim smutku piszę do Pani, bo jednak nie będę mogła wziąśc "Kropki" do siebie. Bardzo mi przykro z tego powodu. Nie wiem czy mój mąż w rozmowie z Panią mówił, że mieszka z nami starsza osoba, która po opowiedziedzianej histori "Kropki" kategorycznie się nie zgadza na psa w domu, nie sądziłam że aż tak ma negatywny stosunek do zwierząt. Gdyby to ode mnie zależało piesek byłby już u mnie. Także jest mi bardzo przykro i przepraszam że zawracałam Pani głowę. Bardzo polubiłam Kropkę (chociaż jej nawet nie widziałam na żywo)i jest mi bardzo przykro że wyszło tak a nie inaczej.Życzę z całego serca Kropce aby znalazła swoj dom. Pozdrawiamwięc szukamy Kropce dalej domu... Hm... jak można zacząć rozmowę w sprawie tak ważnej dla rodziny, bez wspólnego przedyskutowania tematu z wszystkimi domownikami? Najgorzej jak ktoś reaguje emocjonalnie a nie przemyśli sprawy. Dobrze, że piesek nie zdążył jeszcze do nich dojechać, bo byłby problem z odbiorem. Quote
gdgt Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 podnoszę Kropkę - dlaczego nikt jej nie chce? Quote
jayo Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czy mamy jeszcze jakies fajniejsze zdjecia Kropki? Mam jakis dom na oku - Pan pracuje w domu, czyli jest prawie caly czas w zasiegu psiaka (moze wtedy nie bedzie problemow). Ale zdjecia by sie zdaly jakies lepiej oswietlone!! Zeby ich namowic na wyjazd do Otrebusow, cos im chce wyslac. Chyba, ze uwazacie, ze te co sa, wystarcza. Quote
wanda szostek Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Wkleiłam gdzie Kropka ogłoszona na pierwszą stronę. Chciałam zobaczyć tekst ogłoszenia na "Kup sprzedaj', zabrakło mi cierpliwości do 7 strony jej nie znalazłam. Nie wiem z jakim tekstem ogłaszacie. Zobaczę jeszcze, czy Allegro znajdę. Nie wyrywam się z pomocą w ogłoszeniach, bo ogłaszacie ją ze Stowarzyszenia. Ogłoszeń jest mało i w tej chwili to można uważać, że są niewidoczne, bo dokopać się do nich to trzeba czasu i cierpliwości z przeglądaniem stron. Quote
wandul 66 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 o kurcze , czemu nie podesłałyście mi wątku , to mama szczeniaków , które były u mnie i marchewy na tymczasie , mądre psiaczki . Zaczynamy mysleć !!!! Quote
wanda szostek Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 wandul 66 napisał(a):o kurcze , czemu nie podesłałyście mi wątku , to mama szczeniaków , które były u mnie i marchewy na tymczasie , mądre psiaczki . Zaczynamy mysleć !!!! Mało na zawracałam Ci głowy ze szczeniakami? Co za życie, teraz sunia szuka domu. Przeczytałam wpis, że szczeniaczki przez Ciebie adoptowane mają się dobrze. Ciągle się martwię czy któryś już nie zmienił domu. Quote
gdgt Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 no cóż, odnowiłam ogłoszenia na kupsprzedaj, kupiepsa, 4lapy, aaby, mojpupil. Poza tym jest na allegro i na niczyich. Podaję telefon do Eli, bo mnie nie będzie w przyszłym tygodniu. Dlaczego nikt nie dzwoni??? Quote
jayo Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ciotka, najlepiej wychodza Twoje ogloszenia w gazecie... :loveu: Daj moze ogloszenie o mieszancu dalmatynczyka :-) A Eli chyba nie ma w zasiegu, jesli sie nie myle. Chyba ze wrocila z wakacji. I popatrz na watek Leili - pamietasz jeszcze Frycka ? sorry za offa :evil_lol: Quote
gdgt Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ogłoszenia w gazetach będą w tym tygodniu. w przyszłym niech ktoś inny puści, bo mnie nie będzie. Quote
esperanza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja postaram się w przyszłym tygodniu ją ogłosić. Quote
gdgt Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mam chętną na Kropkę, komu przekazać kontakt, bo ja jutro wyjeżdżam na tydzień? Quote
Fela Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Przekaż do mnie, jestem wprawdzie potwornie zasmarkana, ale w zasięgu Quote
gdgt Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Fela, ta panna do mnie dzwoniła dziś trzy razy, dlaczego do niej nie zadzwoniłaś? Co ja mam jej powiedzieć o kropce? Quote
Fela Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dzwoniłam, ale z innego telefonu i ona nie odbierała. Kropka nadal szuka domu i wydaje mi się (a także p. Grażynce), że mieszkanie w bloku ze starszym państwem jest w sam raz dla niej. To naprawdę nie jest pies nadpobudliwy! Wklejam kilka jej nowych fotek: Quote
Kanzaj Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 gdgt napisał(a):jutro proszę trzymać kciuki Trzymamy moccccccccno!!!!!!!!!! Quote
wanda szostek Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Nie mogłam wejść na wątek. Ciągle zgłaszało mi błąd. Też trzymam kciuki za dobry domek dla suni. Quote
gdgt Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pojechała ze mną cała rodzinka, państwo plus wnuczka (dorosła), a reszta rodziny ciągle wydzwaniała gdy bylismy w drodze. Kropka obszczekała państwa bardzo, o mało nie zaczęła kąsać, ale po jakimś czasie przekonała... W samochodzie już grzecznie siedziała pani na kolankach i wyglądała za okno. Pani chciała wziąć Gąbkę, ale mąż jej wyperswadował, no i ja z wnuczką też, bo zbyt ruchliwa dla takich starszych państwa... Tak więc trzymamy kciuki nadal, za pierwszy dzień i pierwszą noc w nowym domu! Quote
beam6 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Yuuupi :multi: :multi: :multi:. Będziemy trzymać, oczywiście :loveu: Jest szansa na relację i zdjęcia :razz: ? Quote
esperanza Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wow, myślałam, że dopiero wieczorem będzie wizyta :p Quote
Recommended Posts