rufusowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dzięki :loveu: jak nie będę dawała rady albo wiele osób bedzie coś chciało, to chętnie skorzystam z pomocy :) poki co tłumów nie ma ;) Quote
maciaszek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rufusowa']chyba to dodam....moze niektorym nie chce sie czytac calosci a na gorze bedzie widać :) zastanawialam sie czy nie dopisac tak jak w aukcji Norda, czyli UWAGA! NA TEJ AUKCJI PIENIĄDZE = ZYCIE co o tym myslicie? :cool3:[/quote]Tekst, który dopiszesz pojawi się POD tym, który już jest... [quote name='rufusowa']łeee...fotek też nie mogę zmieniać :shake:[/quote]Jak to? To akurat powinno dać się zrobić :roll:. Quote
rufusowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 tekst dodałam ale o tytule przelewu i jest pod aukcją natomiast co do fotek to ..... nie bylo nic w stylu przeglądaj....albo do edycji...wyswietlaly sie te co sa zamieszczone i nic wiecej :-( Quote
maciaszek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rufusowa']tekst dodałam ale o tytule przelewu i jest pod aukcją natomiast co do fotek to ..... nie bylo nic w stylu przeglądaj....albo do edycji...wyswietlaly sie te co sa zamieszczone i nic wiecej :-([/quote]Przy każdej fotce, po prawej stronie powinien być napis "usuń". Jak chcesz usunąć to go naciskasz. A jak chcesz dodać zdjęcie, to robisz to tak samo jak za pierwszym razem :). Dodana fotka wyświetli się jako ostatnia. Quote
rufusowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hm...to moze ja zle wchodze....zaznaczam "zmień" i tam obok zdjęć mam tylko: zdjęcie 1, zdjęcie 2, zdjęcie 3 bez mozliwosci edycji kasowania, itp... zle wchodze? w innym miejscu sie to zmienia? :niedowia: Quote
maciaszek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Już wiem, już wiem. To mnie się pomyliło. Koło każdego zdjęcia, po prawej stronie masz kwadracik. Kliknij w niego przy tych fotkach, które chcesz usunąć. A następnie naciśnij przycisk "usuń zdjęcie", który znajduje się pod fotkami :). Quote
rufusowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 po konsultacjach z maciaszkiem doszłysmy do wniosku, ze prawdopodobnie z powodu rozpoczęcia aukcji (od momentu zalicytowania przez wisełke cegiełki), nie mozna zmienić nic w opisie, usuwać lub dodawać zdjęć :shake: z dobrych wiadomości...nie znam chyba dwoch ostatnich osob, ktore zalicytowały :cool3: Quote
eliza_sk Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rufusowa'] z dobrych wiadomości...nie znam chyba dwoch ostatnich osob, ktore zalicytowały :cool3:[/quote] A to dobry tekst :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zestawienie wpłat: [B]1.[/B]BITSOUP14 - 5 zł [B]2.[/B] RAMPANCASIA- 30 zł [B]3.[/B] EWELINA DENIUSZ - 28 Zł [COLOR=red]nowe wpłaty :[/COLOR] 4. MWISELKA - 10 zł 5. zolzunka - 10 zł :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dziękuję eliza_sk :) zaraz wystawię komentarze i wyślę fotki :p Quote
eliza_sk Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A ty co o tej godzinie tu robisz? To przyznawaj się, ile z tych 27 cegiełek nie jest wynikiem twojej propagandy :eviltong: Oczywiście wynoszę pod niebiosa za to, ale tak z ciekawości :) Quote
rufusowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='eliza_sk']Zestawienie wpłat: [B]1.[/B]BITSOUP14 - 5 zł [B]2.[/B] RAMPANCASIA- 30 zł [B]3.[/B] EWELINA DENIUSZ - 28 Zł [COLOR=red]nowe wpłaty :[/COLOR] 4. MWISELKA - 10 zł 5. zolzunka - 10 zł :loveu::loveu::loveu:[/quote] te osoby juz możemy "odhaczyć" ;) chciałam też zauważyć, ze już dwie osoby przelały więcej niż tylko za cegiełkę :loveu: Quote
eliza_sk Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rufusowa']dobranoc Fąfelku :loveu:[/quote] 27 cegiełek :loveu: Quote
rufusowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='eliza_sk']A ty co o tej godzinie tu robisz? To przyznawaj się, ile z tych 27 cegiełek nie jest wynikiem twojej propagandy :eviltong: Oczywiście wynoszę pod niebiosa za to, ale tak z ciekawości :)[/quote] wiesz...brzemie odpowiedzialności....co i rusz sprawdzam to allegro, to poczte, to dogomanie ;) :evil_lol:jak na razie 4 osob nie znam...przynajmniej nikt sie nie przyznał, ze sie znamy :cool3: a przepraszam....wlasnie spojrzalam...jest nowa osoba, czyli nie znam 5 ;) Quote
ewelinka_m Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ależ cegiełki mają powodzenie :multi::multi: przypominam adres allegro, gdyby komuś się nie chciało przeglądać poprzednich stron :cool3: [url]http://allegro.pl/item337871267_shar_pei_fafel_wymaga_leczenia_uratuj_go_.html[/url] Quote
rufusowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a tymczasem czekamy na foteczki naszego ulubieńca (innych psiaków Stowarszyszenia oczywiscie tez) :loveu: no i na jakieś informacje jak wygląda stan zdrowia Fąfelka, bo samopoczucie wiemy, ze coraz lepiej :loveu: Quote
eliza_sk Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='rufusowa']a tymczasem czekamy na foteczki naszego ulubieńca (innych psiaków Stowarszyszenia oczywiscie tez) :loveu: no i na jakieś informacje jak wygląda stan zdrowia Fąfelka, bo samopoczucie wiemy, ze coraz lepiej :loveu:[/quote] Fotki Fąflastego będą wieczorkiem, albo popołudniem, już zrobione, trzeba obrobić i wstawić tylko:) Quote
rufusowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :laola: to wspaniała wiadomość :multi: nie mogę się doczekać! :loveu: Quote
eliza_sk Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zestawienie wpłat: [B]1.[/B]BITSOUP14 - 5 zł [B]2.[/B] RAMPANCASIA- 30 zł [B]3.[/B] EWELINA DENIUSZ - 28 Zł [B] 4.[/B] MWISELKA - 10 zł [B] 5.[/B] zolzunka - 10 zł [COLOR=red][B]nowe wpłaty :[/B] [COLOR=black][B]6.[/B][/COLOR] [/COLOR]WIETRZYK83 - 5 zł [B][COLOR=black]7.[/COLOR][/B] thelastdevil - 5 zł Quote
rufusowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='eliza_sk']Zestawienie wpłat: [B]1.[/B]BITSOUP14 - 5 zł [B]2.[/B] RAMPANCASIA- 30 zł [B]3.[/B] EWELINA DENIUSZ - 28 Zł [B]4.[/B] MWISELKA - 10 zł [B]5.[/B] zolzunka - 10 zł [COLOR=red][B]nowe wpłaty :[/B][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=black][B]6.[/B][/COLOR] [/COLOR]WIETRZYK83 - 5 zł [B][COLOR=black]7.[/COLOR][/B] thelastdevil - 5 zł[/quote] dzieki - już wysyłam maila z informacją i fotki a potem wystawiam komentarze :p troche mnie martwi brak przelewu od MLena a od gusi powinien byc jeszcze dzisiaj :multi: Quote
eliza_sk Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zestawienie wpłat: [B]1.[/B]BITSOUP14 - 5 zł [B]2.[/B] RAMPANCASIA- 30 zł [B]3.[/B] EWELINA DENIUSZ - 28 Zł [B]4.[/B] MWISELKA - 10 zł [B]5.[/B] zolzunka - 10 zł[COLOR=red] [COLOR=black][B]6.[/B][/COLOR] [/COLOR]WIETRZYK83 - 5 zł [B][COLOR=black]7.[/COLOR][/B] thelastdevil - 5 zł [COLOR=red][B]nowe wpłaty :[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]8.[/COLOR] [/B][/COLOR][COLOR=#000000]gusia0106 - 5 zł[/COLOR] Quote
Recommended Posts