Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zestawienie wpłat:
1.BITSOUP14 - 5 zł
2. RAMPANCASIA- 30 zł
3. EWELINA DENIUSZ - 28 Zł
4. MWISELKA - 10 zł
5. zolzunka - 10 zł
6. WIETRZYK83 - 5 zł
7. thelastdevil - 5 zł
8. gusia0106 - 5 zł
9. AGUSIA-D1 - 10 zł
10. LAKSEN - 20 zł
11. zus69 - 50 zł
12. Mattinka - 5 zł
13. DANLIS - 20 zł
14. jarec73 - 5 zł
15. _MLENA_ - 5 zł
16. buba 21 - 10 zł
17. WIETRZYK83- 5 zł
18.
SUNNYCAT - 10 zł
19
. Sylwuchha1. – 10 zł
20.
SZYSZUNIA SS - 20 zł
21. mlody_69 - 50 zł :smile:

nowa wpłata :
22. [FONT=&quot]DIDIDUSIA - 5 zł
[/FONT]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eliza_sk napisał(a):
Rufusowa się wreszcie do pracy wzięła chyba :evil_lol:

:-D Na to wygląda... ja też musiałem troszku popracować... :diabloti:

Posted

Hej Rufusowa, żyjesz ??????????????
Cholera do pracy się zabrała czy co :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Muody też zajęty, tylko ja się w pracy obijam ???
Wpłat nowych brak.

Posted

eliza_sk napisał(a):

Muody też zajęty, tylko ja się w pracy obijam ???

Heh... miałem spotkanie... :cool1:

Czy wiadomo co tam u Fąfla? Są jakieś osoby zainteresowane przygarnięciem słodkiego pyszczka?

Posted

sie pracuje :cool1: ;)
no co Ty...Eliza...na 13 do pracy przyszlam ;)

i mam dobre wiadomości :)

poszły 22 cegiełki :multi::multi::multi:

Państwo, ktorzy kupili 20 napisali tak:

Włśnie dokonaliśmy wplay na Wasze konto - 100 złotych.
Sami mamy Shar-pei`a - a jego (rozumiem, ze chodzi o Fąfla), historia jest naprawdę bardzo smutna i wzruszająca.
Jakby były potrzebne jakieś dodatkowe fundusze, operacje czy inne potrzey związane z Fąflem proszę o maila napewno pomożemy.

:)

zapytam czy ktos z ich znajomych przypadkiem nie jest zakochany w sharpkach ;)

Fąfelek przepiękniutki do adopcji!!!!!!!!

dzisiaj pomyślałam, ze gdybym miała suczkę albo uległego psa to bym normalnie wzięła tego Fąflastego :loveu:

a powiedzcie prosze....jak to jest z jego alergią? czy to alergia pokarmowa? czy caly czas bedzie musial dostawiac tak kosztowną karmę? Pytam bo mam zamiar podpytac moich sąsiadów, ktorzy maja sharpke czy moze nie chcieliby Fąfla...albo czy ktos z ich znajomych przypadkiem nie marzy o sharpku...no i chcialabym im moc powiedziec jakby co - jakie dokladnie są z nim problemy na dzien dzisiejszy i jakie perspektywy na przyszlosc :)

Posted

Na pytanie alergiczne pewnie odpowie Potter, bo ona z nim jeździ do weta.

Co do nowych wpłat to dam znać później, bo właśnie zablokowałam Inteligo (ale do godz. 11 nic nie było) :siara: Po pracy pójdę do banku i wezmę nowe hasło do odblokowania :oops: Do której jesteś w pracy próżniaczku?

Zachowaj mail tych Państwa, może się przydać :)

Posted

Przyczyną problemów dermatologicznych Fąfla jest alergia - tak stwierdziło 2 niezależnych wetów. Trudno określić jej podłoże. Na pewno w grę wchodzi alergia pokarmowa, choćby dlatego że kiedy Fąfel zaczął dostawać tylko Royal Canin, to wystąpiła znacząca poprawa w wyglądzie jego skóry. Podejrzewam, że swój udział może też mieć stres, również może jakaś wcześniej przebyta choroba skóry. No i to, że sharpy generalnie są bardzo słabowitą rasą i wszelkie alergie dostają w pakiecie all inclusive.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Na pytanie alergiczne pewnie odpowie Potter, bo ona z nim jeździ do weta.

Co do nowych wpłat to dam znać później, bo właśnie zablokowałam Inteligo (ale do godz. 11 nic nie było) :siara: Po pracy pójdę do banku i wezmę nowe hasło do odblokowania :oops: Do której jesteś w pracy próżniaczku?

Zachowaj mail tych Państwa, może się przydać :)

:evil_lol: no ladnie

ja pracuje do 20 :cool3:....poki co...ale godziny parcy tez mi sie troche zmienią :mad:.....poki co nie wiem kiedy ;)

zachowam, zachowam :diabloti:

Posted

[quote name='Potter']Przyczyną problemów dermatologicznych Fąfla jest alergia - tak stwierdziło 2 niezależnych wetów. Trudno określić jej podłoże. Na pewno w grę wchodzi alergia pokarmowa, choćby dlatego że kiedy Fąfel zaczął dostawać tylko Royal Canin, to wystąpiła znacząca poprawa w wyglądzie jego skóry. Podejrzewam, że swój udział może też mieć stres, również może jakaś wcześniej przebyta choroba skóry. No i to, że sharpy generalnie są bardzo słabowitą rasą i wszelkie alergie dostają w pakiecie all inclusive.

dziekuje Potter....czyli nowy wlasciciel bedzie musial byc w razie czego przygotowany na specjalne karmy....chociaz z czasem wydaje mi sie ze mozna wyczuc u psa (jesli sie ma oczywiscie mozliwosc obserwacji) na jaką karmę reaguje lepiej a na jaką gorzej wiec na dluzszą mete chyba nie będzie tak zle :p

Posted

eliza_sk napisał(a):
No zdolna bestyja jestem, wiem :evil_lol: także ok. po 16 wyślę Ci aktualizację wpłat :)

poczekam :diabloti:

muody....moze do Ciebie to trzeba sie zwracać per Panie Dyrektorze? :cool3: :diabloti:

Posted

No0 już jestem, wcale mnie nie zablokowali, tylko nie wiem czemu taki komunikat mi się wyświetlił :(

Zestawienie wpłat:
1.BITSOUP14 - 5 zł
2. RAMPANCASIA- 30 zł
3. EWELINA DENIUSZ - 28 Zł
4. MWISELKA - 10 zł
5. zolzunka - 10 zł
6. WIETRZYK83 - 5 zł
7. thelastdevil - 5 zł
8. gusia0106 - 5 zł
9. AGUSIA-D1 - 10 zł
10. LAKSEN - 20 zł
11. zus69 - 50 zł
12. Mattinka - 5 zł
13. DANLIS - 20 zł
14. jarec73 - 5 zł
15. _MLENA_ - 5 zł
16. buba 21 - 10 zł
17. WIETRZYK83- 5 zł
18.
SUNNYCAT - 10 zł
19
. Sylwuchha1. – 10 zł
20.
SZYSZUNIA SS - 20 zł
21. mlody_69 - 50 zł :smile:
22. DIDIDUSIA - 5 zł

nowa wpłata :

23. GROM_BURZA - 100 zł

Posted

rufusowa napisał(a):
muody....moze do Ciebie to trzeba sie zwracać per Panie Dyrektorze? :cool3: :diabloti:

Hę? Dlaczego? :confused:

Prywatnie niekoniecznie... :eviltong:

Posted

[quote name='eliza_sk']No0 już jestem, wcale mnie nie zablokowali, tylko nie wiem czemu taki komunikat mi się wyświetlił :(

23. GROM_BURZA - 100 zł

:) najważniejsze, ze już działa :evil_lol:

BRAWOOO!!! :multi:

Posted

muody napisał(a):
Hę? Dlaczego? :confused:

Prywatnie niekoniecznie... :eviltong:

no bo wiesz...Twoje spotkania i w ogole...chciałam wiedzieć z kim zadzieram :diabloti: