muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 rufusowa napisał(a):ale widać, ze solidarność wśród braci jest :eviltong: Spapugował... :cool3: Gdyby mógł cofnąć czas to też by to pewnie zrobił... :lol: eliza_sk napisał(a):Dobra, bo sobie muodego obrazimy i co będzie, poddajemy się :chaos: Wpłat nowych brak ;) Tak szybko się nie obrażam... z resztą, nawet jeżeli to z reguły po jednej nocy mi przechodzi... :p Także bez obaw... Co do wpłaty to będzie na 100% dzisiaj... Bank ma 24h żeby doszedł przelew elixir... Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Z tymi wpłatami, to tylko informuję każdego dnia rufusową o tym co na koncie piszczy, bo ona prowadzi allegro. Nie bierz tego do siebie :Rose::Rose::Rose: Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 eliza_sk napisał(a):Z tymi wpłatami, to tylko informuję każdego dnia rufusową o tym co na koncie piszczy, bo ona prowadzi allegro. Nie bierz tego do siebie :Rose::Rose::Rose: :D A ja już się przejąłem... ;) Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 muody napisał(a):Spapugował... :cool3: Gdyby mógł cofnąć czas to też by to pewnie zrobił... :lol: :lol: muody napisał(a):Tak szybko się nie obrażam... z resztą, nawet jeżeli to z reguły po jednej nocy mi przechodzi... :p Także bez obaw... a jeśli sie obrazisz na faceta? :eviltong: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 eliza_sk napisał(a):Wpłat nowych brak ;) hm...wczoraj w końcu pracowałam zamiast sie allegro zajmować....dziwne....ale dzisiaj postaram sie nadrobić :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 rufusowa napisał(a):hm...wczoraj w końcu pracowałam zamiast sie allegro zajmować....dziwne....ale dzisiaj postaram sie nadrobić :evil_lol: to jest straszne, ja też ciągle na dogo, zamiast nos w papierach :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 otóż to ;) a co do wpłat, to wczoraj dostałam maila od szyszuni, ze przelała wiec sie zdziwilam ze ich jeszcze nie ma....hmmm..pewnie po południu będą :multi: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 eliza_sk napisał(a):to jest straszne, ja też ciągle na dogo, zamiast nos w papierach :diabloti: właśnie szef oświadczył, ze przejmujemy część obowiązków sąsiedniego działu...skończy sie siedzenie na dogo :-( Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 eliza_sk napisał(a):ojoj :placz: współczuję Rufusku :( :Rose: dzięki Eliza za zrozumienie :loveu: ale tak łatwo sie nie damy (kolezanka przesiaduje na Miau) ;) moze nie będę tu przesiadywać ale zaglądać na pewno :diabloti: Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 rufusowa napisał(a): a jeśli sie obrazisz na faceta? :eviltong: :confused: :roflt: W końcu zatrybiłem... :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 muody napisał(a)::confused: :roflt: W końcu zatrybiłem... :diabloti: wiedzialam ze moge na Ciebie liczyc :diabloti::diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 eliza_sk napisał(a):Rufusowa zagadki nam to zapodaje :evil_lol: sorry...tak to jest jak dziewczynka sie wychowuje z braćmi :diabloti: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nowe wpłaty :multi::multi::multi::multi: Są nowe wpłaty :smile: Zestawienie wpłat: 1.BITSOUP14 - 5 zł 2. RAMPANCASIA- 30 zł 3. EWELINA DENIUSZ - 28 Zł 4. MWISELKA - 10 zł 5. zolzunka - 10 zł 6. WIETRZYK83 - 5 zł 7. thelastdevil - 5 zł 8. gusia0106 - 5 zł 9. AGUSIA-D1 - 10 zł 10. LAKSEN - 20 zł 11. zus69 - 50 zł 12. Mattinka - 5 zł 13. DANLIS - 20 zł 14. jarec73 - 5 zł 15. _MLENA_ - 5 zł 16. buba 21 - 10 zł 17. WIETRZYK83- 5 zł 18. SUNNYCAT - 10 zł 19. Sylwuchha1. – 10 zł nowe wpłaty : 20. SZYSZUNIA SS - 20 zł 21. i uwagaaaaaaa ..... mlody_69 - 50 zł :) Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk'] 21. i uwagaaaaaaa ..... mlody_69 - 50 zł :) No... to mi ulżyło... :cool3: A jak się miewa Fąflasty? Ktoś zainteresowany? Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']Nowe wpłaty :multi::multi::multi::multi: 21. i uwagaaaaaaa ..... mlody_69 - 50 zł :) no.....nie jest gołosłowny :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dididusia przeprosiła, ze jeszcze nie wpłaciła i napisała, że dzisiaj puściła przelew od kolezanki (zgubiła się jej zdrapka - rozumiem, ze to rodzaj haseł jednorazowych, i nie mogla zrobić przelewu) :p Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 rufusowa napisał(a):dididusia przeprosiła, ze jeszcze nie wpłaciła i napisała, że dzisiaj puściła przelew od kolezanki (zgubiła się jej zdrapka - rozumiem, ze to rodzaj haseł jednorazowych, i nie mogla zrobić przelewu) :p Oki proszę szanownej Rufusowej. A ty nie drażnij muodego cholero jedna, bo nam przestanie Fąfla odwiedzać :diabloti: Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='eliza_sk']...bo nam przestanie Fąfla odwiedzać :diabloti: Na to nie liczcie! :cool3: Dobro Fąfla ponad wszystko... a ja mogę być nawet gołosłowny... ;) Siakoś to zniesę... :cool1: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 eliza_sk napisał(a):Oki proszę szanownej Rufusowej. A ty nie drażnij muodego cholero jedna, bo nam przestanie Fąfla odwiedzać :diabloti: przecież On żyć bez nas nie może :diabloti:.....eee...tzn. bez Fąfla :diabloti: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='muody']Na to nie liczcie! :cool3: Dobro Fąfla ponad wszystko... a ja mogę być nawet gołosłowny... ;) Siakoś to zniesę... :cool1: Twardziel z niego, nawet upierdliwych ciotek się nie boi :eviltong: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='muody']Na to nie liczcie! :cool3: Dobro Fąfla ponad wszystko... a ja mogę być nawet gołosłowny... ;) Siakoś to zniesę... :cool1: :sweetCyb:fajowsko :loveu: Quote
Recommended Posts