eliza_sk Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Niki-lidka']jestem:):):) moi drodzy nie bede sie przekpywac przez caly watek bo czasu nie mam...zamieszanie teraz z "moimi" psiakami schroniskowymi:) wiec poprosze na maila wszytskie dosteone fotki Fąfla i wszelkie info od samego poczatku (jak trafil , gdzie jest dokladnie, stan zdrowia, stosunek do ludzi psow kotow)...mam osoby chetne na sharpki wiec zareklamuje:) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] powodzenia Fąfel!!![/quote] Niki-Lidko, dziś wyślę Fąflową historię, dzięki :loveu: Quote
mariee Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 moze i ten biedak na swieta pojedzie do domu? trzymam kciuki Quote
eliza_sk Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [B][COLOR=black]Zapraszam na dwa nowe bazarki dla jędrzejowskich psiaków, szczególnie dla Oriona i Fąfla:[/COLOR][/B] [B]drewniane rękodzieło:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107390"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107390[/COLOR][/B][/URL] [B]NOWE: skórzana torebka, elektroniczny organizer i porcelanowa karafka i inne cudeńka:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107387"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107387[/COLOR][/B][/URL] Quote
Potter Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jutro do azylu przyjeżdża osoba zastanawiająca się nad adopcją Fąfla, żeby go zobaczyć i sprawdzić wstępnie, jak Fąfel dogada się z innym szarpem. Tak więc wszystko leży teraz w łapach Fąfla - czy wykaże rozsądek i będzie się grzecznie zachowywał :razz:. Znając go, mam mieszane uczucia, bo Fąfel potrafi dobitnie pokazać obcym ludziom, że ma ich w nosie, a za innymi psami, delikatnie mówiąc, nie przepada. Quote
andzia69 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Fąfel - daj sobie szansę!!!! Proszę!!!:lol: Quote
rufusowa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 moj pół shar-pei zachowuje się bardzo podobnie na spacerach i u weta ;) mam nadzieje, ze Fąfel tak jak Rufus będzie tolerował suczki i uległe pieski chociaz na początku może wyglądać na to że nie toleruje...to wszystko kwestia "dogadania się" między nimi w sprawie hierarchii...Trzymam kciuki za wspaniały domek pełen ciepła :) powodzenia Fąfelku!!! jesteś taki piękny, ze na dniach znajdziesz domek :loveu: Quote
Potter Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hm.. ta osoba przyjedzie z psem, i nie wiem, czy uległym... Quote
Diuna B. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Większość psów na obcym sobie terenie podporządkowuje się bywalcom tego terenu,więc może się uda. Quote
eliza_sk Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 mam nadzieję, że wykaże troszkę rozumku i będzie umiał się zachować:( Quote
ewelinka_m Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Fąfelku daj się poznać! trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ja tez trzymam kciuki w takim razie:) Quote
muody Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 W górę Fąflasty!!! Trzymamy z Nordem kciuki!!! Quote
Potter Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dzisiaj o 15.00 wizyta. Muszę Fąflowi przyczesać grzywkę ;). Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Potter']Muszę Fąflowi przyczesać grzywkę ;).[/quote] koniecznie:diabloti: Quote
kika22 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Potter'] Muszę Fąflowi przyczesać grzywkę ;).[/quote] Oby tylko potencjalny właściciel zakochał się w Fąfelku! Quote
eliza_sk Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Niki-lidka']juz niedlugo 15....:):):)[/quote] Niki-lideczko, dostałaś mojego maila z Fąflową pigułką i zdjęciami ? obyś nie musiała ich wykorzystywać :oops: Quote
Potter Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pani przyjechała ze swoim pieskiem i poszliśmy wspólnie na spacer. Generalnie biorąc, byłam zachwycona pozytywną postawą Fąfla :loveu:, który tylko na początku rzucił się z głuchym charkotem na kolegę, następnie się na chwilę obraził i udawał, że go nie widzi, aby po chwili dawać się wąchać i stykać nosami. Oczywiście do pełnej zażyłości daaaaaaleka droga, ale to i tak sukces, że Fąfel nie zrobił mu krzywdy, nie rzucał się, nie szalał... Na koniec nawet oba wsiadły na tylne siedzenie samochodu i siedziały grzecznie, potem Fąfel nie chciał wysiąść - chyba myślał, że już jedzie. Pani ma się zastanowić i odpowiedzieć w najbliższych dniach. Quote
eliza_sk Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ejjj, właśnie włączyłam kompa-ubiegłaś mnie :mad: Quote
ewelinka_m Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Fąfelek wiedział, że ma być grzeczny :p tyle tu ciotek słów do niego napisało i się nim zachwycały :eviltong: trzymam kciuki Quote
Recommended Posts