Madzik77 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 niedlugo zacznie się sezon dzialkowy czy ta osoba na ktorj dizałce stoi buda nadal chce opiekowac si ew sezonie sunia? moze wtedy ..... Quote
Niewiasta_21 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Tej osobie ta sunia nie przeszkadza. Ona i tak juz teraz wiecej jej niema niz jest tam. Przychodzi tylko na jedzenie i znowu jej niema. Beznadziejna sytuacja. Quote
Madzik77 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 hej! czy cos slychac w tej spraiwe czy nadal cisza i nic do przodu? Quote
Niewiasta_21 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Cisza i nic do przodu.Suka jest nie ufna,nie podchodzi i niemamy co z nia zrobic. :-( Quote
Madzik77 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 złapać i wyciąć teraz bedzie ciepło da sobie rade tylko trzeba te szwy wewnetrzne zastosowac, rozpuszczalne... Quote
Niewiasta_21 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Po pierwsze klatka łapka,po drugie ktos kto bedzie tam jeździł i sprawdzał czy sie złapała,po trzecie duzy samochód zeby sie zmiesciła razem z klatka, po czwarte lecznica która przyjmie dzikusa i ja przetrzyma, po piate kasa. Trzeba sie z tym zmierzyc. Pytałam włascicieli działki,powiedzieli ze suka rzadko juz przychodzi,ale czasem sie pojawia. Quote
katya Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mnie i magdzie801 klatka od KarOli weszła do daewoo lanos w wersji hatchback, musi być tak że jak się złoży tylne siedzenie to jest robi się jedna powierzchnia z bagażnikiem ( a nie tak jak w sedanie) i gra muzyka. Nie musi być kombi. Quote
Niewiasta_21 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Wiec sunia przychodzi,podobno cały czas tam siedzi,bo ilekroć ludzie przyjeżdzaja to ona własnie wychodzi. Jak sa ludzie to sie nie pojawia,jak jest pusto to przychodzi. Martwie sie i niemam pomysłów. Quote
Madzik77 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jest cieplo ZLAPAC I WYCIAC bo zaraz bedziemy mieli o 12 psow iwecej na glowie Jest iceplo moze wiec ze szwami rozpuszczalnymi sobie latać. PRzerabialam to z moja sunia przebywajaca na terenie zakladu Trzeba sie pospieszyc!! Quote
Ayia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 no to HOP na spacerek na 1 strone.. DOMKU POKAZ SIE!!!! Quote
Niewiasta_21 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Sunia jest w ciązy,dosyc zaawansowanej. Naszczescie nie ucieka juz tak bardzo i najwidoczniej szykuje sobie mejsce na poród bo nie oddala sie zbyt daleko,jak tylko sie ja zawoła to przychodzi na jedzenie. Mozna stac od niej metr i nie ucieka,ale jak tylko chce sie podejsc blizej to ucieka. Mam nadzieje ze w tym tygodniu uda nam sie ją złapac i wysterylizowac,zanim sie oszczeni. Bedziemy musiały ja umiescic w lecznicy w szpitalu chociaz na 3-4 dni zeby doszła do siebie a nastepnie trafi do boksu z buda,co nie jest najlepsze ale innej opcji niemamy. Dodatkowo bedzie trzeba ja oswajac,zeby jak najszybciej znalazła dom. Dzisiaj pojedziemy do lecznicy i zapytamy czy poradza sobie z taka dziukuska,mam nadzieje ze nie odmówią. Potrzebujemy wsparcia finansowego,pobyt w tej lecznicy nie jest zbyt tani,wiec kazda złotówka sie liczy!!! Quote
hanka456 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Biedna malutka i jeszcze biedniejsze jej dzieci. Sunieczka nie dokąd pójść dlatego trzyma się, znajomej okolicy. Mamy nadzieję, że ją złapiemy. I nie bedzie miała innego wyjscia jak zaakceptować ludzi, a my nie będziemy mieli innego wyjscia jak znaleźć jej takich co by ich pokochała. Quote
ciapuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Bazarek dla suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10368932#post10368932 Quote
anovip1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Czy w tym ogromnym świecie znajdzie się jedno małe serduszko ,które jest w stanie otoczyć miłością biedną, osamotną sunieczkę. Nie bój się ! Sunia tą miłość wynagrodzi tysiąckrotnie! Wystarczy zaufać i dać jej szansę. Quote
Niewiasta_21 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Widze ze zainteresowanie sunia ogromne. Wiec powiem tylko tyle ze suni niema. Quote
anovip1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 PRZYPOMINAMY O BIEDNEJ ,SAMOTNEJ, CIĘŻARNEJ SUNI !!!!:placz: Miejmy nadzieję,że jeszcze nie jest za późno na złapanie i sterylizację . Oby dziś sunieczkę udało się spotkać. Czy pamiętacie jej poprzednie dzieci Xenę i Ponga ? Jak maleństwa cierpiały wraz z sunią ? Maluchom się udało, a sunia nadal głodna, poniżana, przeganiana, bezdomna . POMÓŻMY JEJ ZAUFAĆ !!!! Quote
hanka456 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Sunia dzisiaj została złapana. Nie było specjalnie problemu, ale to dzieki Panu Z. Jest już w lecznicy. Sterylizacja najpradwopodobniej dzisiaj. Jest bardzo młoda, a tyle juz złego doświadczyła. Czas na odmianę jej losu. Quote
Niewiasta_21 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Sunia została podbno wyrzucona z samochodu w oklicy działek. Trzymajmy kciuki zeby szybko doszła do siebie i nie bała sie ludzkiego dotyku. Quote
Recommended Posts