Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Po pierwsze klatka łapka,po drugie ktos kto bedzie tam jeździł i sprawdzał czy sie złapała,po trzecie duzy samochód zeby sie zmiesciła razem z klatka, po czwarte lecznica która przyjmie dzikusa i ja przetrzyma, po piate kasa.
Trzeba sie z tym zmierzyc.
Pytałam włascicieli działki,powiedzieli ze suka rzadko juz przychodzi,ale czasem sie pojawia.

Posted

Mnie i magdzie801 klatka od KarOli weszła do daewoo lanos w wersji hatchback, musi być tak że jak się złoży tylne siedzenie to jest robi się jedna powierzchnia z bagażnikiem ( a nie tak jak w sedanie) i gra muzyka.
Nie musi być kombi.

• 4 weeks later...
Posted

Wiec sunia przychodzi,podobno cały czas tam siedzi,bo ilekroć ludzie przyjeżdzaja to ona własnie wychodzi. Jak sa ludzie to sie nie pojawia,jak jest pusto to przychodzi. Martwie sie i niemam pomysłów.

• 3 weeks later...
Posted

jest cieplo
ZLAPAC I WYCIAC
bo zaraz bedziemy mieli o 12 psow iwecej na glowie
Jest iceplo moze wiec ze szwami rozpuszczalnymi sobie latać.
PRzerabialam to z moja sunia przebywajaca na terenie zakladu
Trzeba sie pospieszyc!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sunia jest w ciązy,dosyc zaawansowanej. Naszczescie nie ucieka juz tak bardzo i najwidoczniej szykuje sobie mejsce na poród bo nie oddala sie zbyt daleko,jak tylko sie ja zawoła to przychodzi na jedzenie. Mozna stac od niej metr i nie ucieka,ale jak tylko chce sie podejsc blizej to ucieka. Mam nadzieje ze w tym tygodniu uda nam sie ją złapac i wysterylizowac,zanim sie oszczeni. Bedziemy musiały ja umiescic w lecznicy w szpitalu chociaz na 3-4 dni zeby doszła do siebie a nastepnie trafi do boksu z buda,co nie jest najlepsze ale innej opcji niemamy. Dodatkowo bedzie trzeba ja oswajac,zeby jak najszybciej znalazła dom.
Dzisiaj pojedziemy do lecznicy i zapytamy czy poradza sobie z taka dziukuska,mam nadzieje ze nie odmówią.

Potrzebujemy wsparcia finansowego,pobyt w tej lecznicy nie jest zbyt tani,wiec kazda złotówka sie liczy!!!

Posted

Biedna malutka i jeszcze biedniejsze jej dzieci. Sunieczka nie dokąd pójść dlatego trzyma się, znajomej okolicy. Mamy nadzieję, że ją złapiemy. I nie bedzie miała innego wyjscia jak zaakceptować ludzi, a my nie będziemy mieli innego wyjscia jak znaleźć jej takich co by ich pokochała.

Posted

Czy w tym ogromnym świecie znajdzie się jedno małe serduszko ,które jest w stanie otoczyć miłością biedną, osamotną sunieczkę.
Nie bój się ! Sunia tą miłość wynagrodzi tysiąckrotnie!
Wystarczy zaufać i dać jej szansę.

Posted

PRZYPOMINAMY O BIEDNEJ ,SAMOTNEJ, CIĘŻARNEJ SUNI !!!!:placz:

Miejmy nadzieję,że jeszcze nie jest za późno na złapanie i sterylizację .
Oby dziś sunieczkę udało się spotkać.
Czy pamiętacie jej poprzednie dzieci Xenę i Ponga ?
Jak maleństwa cierpiały wraz z sunią ?
Maluchom się udało, a sunia nadal głodna, poniżana, przeganiana, bezdomna .
POMÓŻMY JEJ ZAUFAĆ !!!!

Posted

Sunia dzisiaj została złapana. Nie było specjalnie problemu, ale to dzieki Panu Z. Jest już w lecznicy. Sterylizacja najpradwopodobniej dzisiaj.
Jest bardzo młoda, a tyle juz złego doświadczyła. Czas na odmianę jej losu.