alcha Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 też jestem ciekawa jak on reaguje na inne stwory, nie te w schronisku, bo tych to wiemy, że się boi. Czy coś wiadomo? A może też jak sprawa z czystością u psa? Czy on potrafi zachować czystość w domu? Ja wiem, że te pytania są raczej nie do odpowiedzenia :-), ale może jednak?? Gdyby to było trochę bliżej pewnie dałabym mu tymczas, ale w tej sytuacji to mogę dorzucić na hotelik. Quote
Bella1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 On jest tak przerażony że w warumkach schroniskowych trudno znaleść odpowiedzi na Twoje pytania , jedno jest pewne to bardzo wrażliwy i delikatny piesek i całkiem poprostu nie radzi sobie , on bardzo potrzebuje pomocy , chociaż DT , dopiero jak poczuje się w miarę bezpiecznie można coś o nim więcej powiedzieć , i jestem więcej niż pewna że pokaże się z jak najlepszej strony,piesek poprostu bez wad tylko kochać takiego okruszka Quote
alcha Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dałabym mu tymczas, ale do Suwałk to sporo :-) może, więc zabierzcie go do hoteliku, dorzucę się, takie cudo to raczej długo domku nie będzie szukało Quote
Koperek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dziewczęta- toż to lichutkie maleństwo jest!:roll: ;)Może ważyć, ja wiem... ok. 5-7 kg najwięcej. Wydaje mi się, ze na zdjęciach więcej tego futra niż ciałka w rzeczywistości. Postaram się wyciągnąć go z boksu (na ile czas mi pozwoli:cool1:) i przejść się z nim np. koło kociarni, jak Wam tak bardzo zależy. Ale tak prawdę mówiąc, nie pamiętam psa tak delikatnego, wrażliwego i lękliwego, który nie zaakceptowałby WSZYSTKICH zwierząt przebywających w nowym domu! Taki typ psa chce się koniecznie wydostać ze schronu i prawie wszędzie, gdzie by nie trafił to bedzie mu lepiej niż tu- i to też będzie szanował i przyjmnie reguły, jakie juz w tym domu panują. TAKŻE BRAĆ! NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ! :cool3: :lol: Quote
alcha Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a czy on ma jakieś allegro, czy insze ogłoszenia? Quote
Koperek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nic mi o tym nie wiadomo, ale skoro Aga założyła małemu wątek to warto ją o to zapytać- chyba najlepiej na PW, bo nie wiem, kiedy tu trafi... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ano trafilam, chociaz nie powinnam , bo nauki mam od groma. Morus nie ma zadnych ogloszen, szczerze mowiac liczylam na Wasza pomoc w tej kwestii.Ja tylko zasygnalizowalam, ze taki pies jest.Niestety z czasem u mnie ostatnio krucho. Quote
alcha Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja nigdy tego nie robiłam i nawet nie wiem jak się do tego zabrać :shake: Co my możemy zrobić dla tego psa? Jestem strasznie daleko, a to maleństwo leży bardzo mi na sercu. Jeśli jest w depresji to może w tym schronie umrzeć w międzyczasie. Czy on w ogóle wychodzi do jedzenia? Quote
alcha Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ecci']Przepraszam, :cool1:ale szybciej piszę, jak myślę... jakieś ładne fotki, tekst i jutro wieczorkiem rozklejam ogłoszenia, co???[/quote] jak z tymi ogłoszeniami u Ciebie? Udało się coś zrobić? Quote
alcha Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)'] 1496/07 Morusek - 2 lata, pies, malutki. Jest bardzo przestraszony pobytem w schronisku, wręcz sparaliżowany. Źle znosi warunki w placówce, potrzebuje pilnie domku. Jest łagodny, nie wykazuje agresji, Po pewnym czasie na pewno nabierze wiary w siebie i będzie wspaniałym psem. Agnieszko, Esia zrobi jutro dla Moruska allegro i założy wątek na forum dla terierków. Może wiesz coś więcej o piesku? Proszę daj znać. Esia super, że to zrobisz wielkie dzięki. Quote
Esia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nie ma problemu :) jutro z rana zrobię Morusowi aukcje :) może cioteczki wystawią na gratkę? No i faktycznie więcej info o piesku by się przydało. Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Trzeba Go Jak Najwięcej Poogłaszac. Postaram Się Pomóc Jutro Ale Nie Wiem Jak Dam Radę Z Czasem. Słuchajcie W Razie Coś Przypomnijcie Mi Na Gg 6382360. Quote
Esia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Morusek odziedziczył aukcję po Wedelku który odszedł za TM, mam nadzieję że jemu przyniesie szczęście. Może podajcie numer telefonu do osoby która zajmuje sie Moruskiem - wstawię w treści aukcji. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=289851695 Quote
alcha Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Esia']Morusek odziedziczył aukcję po Wedelku który odszedł za TM, mam nadzieję że jemu przyniesie szczęście. Może podajcie numer telefonu do osoby która zajmuje sie Moruskiem - wstawię w treści aukcji. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=289851695 dzięki wielkie za aukcję, czy na forum terierków również dasz radę wrzucić pieska? Agnieszko, może wiesz co u niego. Dalej tak bardzo boi się? Któraś z was dziewczyny była u niego? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Ostatnio go nie odwiedziałam,musze przyznac sie bez bicia.Ale na wybieg nie wychodzi nadal. Quote
madziamn Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ogłosiłam moruska w internetowym wydaniu super ekspresu. tu też ogłoszony:http://www.etablica.com/ Quote
Esia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Założyłam wątek na terierach http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9254795#post9254795 Quote
Tilia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ależ on jest PIĘKNY!! napisałam o nim na Lukrowych (w dziale "szukam domu") Quote
Recommended Posts