Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też jestem ciekawa jak on reaguje na inne stwory, nie te w schronisku, bo tych to wiemy, że się boi.
Czy coś wiadomo? A może też jak sprawa z czystością u psa? Czy on potrafi zachować czystość w domu? Ja wiem, że te pytania są raczej nie do odpowiedzenia :-), ale może jednak??
Gdyby to było trochę bliżej pewnie dałabym mu tymczas, ale w tej sytuacji to mogę dorzucić na hotelik.

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest tak przerażony że w warumkach schroniskowych trudno znaleść odpowiedzi na Twoje pytania , jedno jest pewne to bardzo wrażliwy i delikatny piesek i całkiem poprostu nie radzi sobie , on bardzo potrzebuje pomocy , chociaż DT , dopiero jak poczuje się w miarę bezpiecznie można coś o nim więcej powiedzieć , i jestem więcej niż pewna że pokaże się z jak najlepszej strony,piesek poprostu bez wad tylko kochać takiego okruszka

Posted

dałabym mu tymczas, ale do Suwałk to sporo :-)
może, więc zabierzcie go do hoteliku, dorzucę się,
takie cudo to raczej długo domku nie będzie szukało

Posted

Dziewczęta- toż to lichutkie maleństwo jest!:roll: ;)Może ważyć, ja wiem... ok. 5-7 kg najwięcej.
Wydaje mi się, ze na zdjęciach więcej tego futra niż ciałka w rzeczywistości.

Postaram się wyciągnąć go z boksu (na ile czas mi pozwoli:cool1:) i przejść się z nim np. koło kociarni, jak Wam tak bardzo zależy.

Ale tak prawdę mówiąc, nie pamiętam psa tak delikatnego, wrażliwego i lękliwego, który nie zaakceptowałby WSZYSTKICH zwierząt przebywających w nowym domu!

Taki typ psa chce się koniecznie wydostać ze schronu i prawie wszędzie, gdzie by nie trafił to bedzie mu lepiej niż tu- i to też będzie szanował i przyjmnie reguły, jakie juz w tym domu panują.

TAKŻE BRAĆ! NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ! :cool3: :lol:

Posted

Ja nigdy tego nie robiłam i nawet nie wiem jak się do tego zabrać :shake:
Co my możemy zrobić dla tego psa? Jestem strasznie daleko, a to maleństwo leży bardzo mi na sercu. Jeśli jest w depresji to może w tym schronie umrzeć w międzyczasie. Czy on w ogóle wychodzi do jedzenia?

Posted

[quote name='ecci']Przepraszam, :cool1:ale szybciej piszę, jak myślę... jakieś ładne fotki, tekst i jutro wieczorkiem rozklejam ogłoszenia, co???[/quote]
jak z tymi ogłoszeniami u Ciebie? Udało się coś zrobić?

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']

1496/07

Morusek - 2 lata, pies, malutki. Jest bardzo przestraszony pobytem w schronisku, wręcz sparaliżowany. Źle znosi warunki w placówce, potrzebuje pilnie domku. Jest łagodny, nie wykazuje agresji, Po pewnym czasie na pewno nabierze wiary w siebie i będzie wspaniałym psem.

Agnieszko, Esia zrobi jutro dla Moruska allegro i założy wątek na forum dla terierków. Może wiesz coś więcej o piesku? Proszę daj znać.
Esia super, że to zrobisz wielkie dzięki.

Posted

Nie ma problemu :) jutro z rana zrobię Morusowi aukcje :) może cioteczki wystawią na gratkę?
No i faktycznie więcej info o piesku by się przydało.

Posted

[quote name='Esia']Morusek odziedziczył aukcję po Wedelku który odszedł za TM, mam nadzieję że jemu przyniesie szczęście.
Może podajcie numer telefonu do osoby która zajmuje sie Moruskiem - wstawię w treści aukcji.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=289851695
dzięki wielkie za aukcję, czy na forum terierków również dasz radę wrzucić pieska?

Agnieszko, może wiesz co u niego. Dalej tak bardzo boi się? Któraś z was dziewczyny była u niego?