Agnieszka(Visenna) Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ten śliczny, malutki piesek przypomina urodą Pekińczyka (a już napewno jest mieszańcem którejs z tzw. ras ozdobnych :eviltong:).Kilka dni przed Wigilią był jednym z nielicznych psów widocznych na wybiegu.Stał pod kratą trzęsąc się, a zziębnięte łapki odmawiały posłuszeństwa.Dziś, kiedy dni są trochę cieplejsze, bardziej sobie radzi.. jak? nijak.Po prostu egzystuje.Ta mała, spłaszczona mordka powinna wylegiwać sie teraz pod kocem, w łóżeczku, u boku kochanego właściciela.Ma 2 lata, jest młodziutki i kontaktowy.Może ktoś go pokocha? Psiak przebywa we wrocławskim Schronisku, w boksie nr 33, a jego nr ewidencyjny to 2052/07 zapraszamy na wątek wszystkie Oktawie i inne miłośniczki tego typu piesków :cool3: Quote
oktawia6 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 nie ma nic z Pekińczka:evil_lol:ale jest i tak śliczny! Quote
Edi100 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 oktawia6 napisał(a):nie ma nic z Pekińczka:evil_lol:ale jest i tak śliczny! Chyba tylko wzrost:evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 No jak? paszcze ma spłaszczoną :lol: Quote
Edi100 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cos Ciotki chyba zapomniały tu zajrzeć:roll: Quote
bea_m Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 oktawia6 napisał(a):nie ma nic z Pekińczka:evil_lol:ale jest i tak śliczny! A kapusta pekińska ma coś z pekińczyka? Moim zdaniem ten psiak jest ładnieiszy od wszystkich pekińczyków :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Oj ryzykujesz mówiąc tak przy Oktawii :evil_lol: Quote
bea_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ulvhedinn napisał(a):Oj ryzykujesz mówiąc tak przy Oktawii :evil_lol: Oj tam od razu ryzykuje. Po prostu wypowiadam swoja opinię :eviltong: Można na forum no nie :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 bea_m napisał(a): A kapusta pekińska ma coś z pekińczyka? Moim zdaniem ten psiak jest ładnieiszy od wszystkich pekińczyków :eviltong: :mad:bea szykuj się na lanie:mad: Quote
oktawia6 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ulvhedinn napisał(a): Mówiłam :diabloti: ano znasz mnie Ulv:evil_lol: Pekiny są śliczne! i basta!:eviltong: Quote
bea_m Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Taaaaaa pekińczyki sa śliczne jak bestie :evil_lol: A tak na powaznie. Cioteczki nie maja domku dla taaaaakiego pekińczyka? Quote
Poker Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 czy to chłopak? On ma tyle wspólnego z pekińczykiem co ja z Pamelą Andersson :eviltong:.Ale jest ładny,tak jak pekinczyki :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 A idźcie, w ogóle sie nie znacie :eviltong:Pekińczyk jak w morde strzelił :mad: Tak Poker, to jest chłopak. Quote
bea_m Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No jak ja sie nie znam? No przecież mówię że to pekińczyk! Nawet najładniejszy ze wszystkich pekińczyków :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Tylko Ty Bea jesteś w pełni zaznajomiona z rasami:diabloti:.A nie taka Oktawia - gdzie ona ma o Pekińczykach, Yorkach,shih tzu i innych ozdobniakach pojęcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bea_m Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Oj jakie pojęcie Oktawia ma to ja nie wiem Wiem tylko że urody tego psiaka nie dostrzegła i tu sie nie pojawia. A juz miałam nadzieje że jakieś bęcki dostanę :evil_lol: Wszystko dla dobra psiaka. Cioteczki noooo odwiedzajcie psiaka :roll: Quote
Toska Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 cudny czarnulek do wzięcia !!! patrzcie . podziwiajcie i domku szukajcie !!! Quote
Recommended Posts