Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Chętni na podhalana są z forum OP. Zobaczymy. Jedną kulkę już wcześniej adoptowali.

Wiem, czytałam wątek. A rozmawiałaś z nimi? Czy podjechaliby po psa? Co z umową adopcyjną dla schroniska?

Posted

papudraczek napisał(a):
hej cioteczki
czy mogę się nieśmiało spytać co się dzieje z tymi szczeniaczkami (zarobaczonymi)??
znalazły już jakieś DT???

Raczej nie znalazły :(. Na 99% nadal siedzą w schronie. Nie wiem tego na pewno, ponieważ w ostatni weekend nie było nikogo od nas w schronisku. Jednak tam nie ma adopcji. Przez cały styczeń schron wyadoptował 2 szczeniaki, a czeka 12. :(

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Raczej nie znalazły :(. Na 99% nadal siedzą w schronie. Nie wiem tego na pewno, ponieważ w ostatni weekend nie było nikogo od nas w schronisku. Jednak tam nie ma adopcji. Przez cały styczeń schron wyadoptował 2 szczeniaki, a czeka 12. :(

straszne to jest!!:placz:
pogadam z moim TZ, może zgodzi się na jeszcze jedną bidę!! i popytam znajomych!!!

Posted

papudraczek napisał(a):
straszne to jest!!:placz:
pogadam z moim TZ, może zgodzi się na jeszcze jedną bidę!! i popytam znajomych!!!

Popytaj, gdybyś podjęla decyzję to ja maluszka mogę wam przywieźć do W-wy w tą niedzielę.

Posted

Są chętni na sunię a'la husky. :multi:
Asiu, czy ty będziesz w niedzielę w schronie? Ocelot, a może ty będziesz?
Powiedziałam tym ludziom, że jeśli chcą obejrzeć sunię "na żywo" zapraszam do schronu w niedzielę. Fajnie byłoby, aby ktoś z was był. Ja niestety nie mogę, bo jestem na wyjeździe. :(