Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
no ta podniosę... Asiu, będziesz w niedzielę w schronie? Super! Zrób ładne zdjęcia. Mam też smycze dla psów i dywan wełniany. Jak byś mogła zabrać, byłabym wdzięczna.

hej!
wiecie co powiem wam że jesteście wielkie że jezdzicie do schronu!! ja chyba bym sięzaryczała na śmierc tam!! dziewczyny jak chcecie to mam na zbycieu materac taki 90 na 90!! może przyda się jakiejś bidzie !!??
jakby co mogę go gdzieś podrzucić!!

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Papudraczek, materac na pewno bardzo się przyda!

Ja się rozchorowałam, jak zwykle kiedy chcę gdzieś jechać :placz:, zobaczymy jak to będzie w sobotę - jeśli się wykuruję, to jadę w niedzielę!

Posted

ocelot napisał(a):
Domki w kolejce powinny stać

Zobaczymy, jak to będzie.
Przy okazji wystawiłam też na alegratkę: alaskana, bordera, podhalana, szczeniaki (każdego z osobna). Oby coś się zaczęło dziać.

Aniu, a jak tam odm dla podhalana w tym Rawiczu?

Posted

Był pierwszy telefon w sprawie alaskana. Cudowna pani, niedawno pochowała sunię alaskana. Pani mówiła o psie, a głos się jej łamał. Pani mieszka z rodziną koło Szczecina, ale jest gotowa przyjechać po psa. :multi: Powiedziała, że będzie pertraktować z mężem, czy są już gotowi na nowego psa. Będzie jeszcze dzwoniła. Oby się udało. Jestem pełna nadziei.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Był pierwszy telefon w sprawie alaskana. Cudowna pani, niedawno pochowała sunię alaskana. Pani mówiła o psie, a głos się jej łamał. Pani mieszka z rodziną koło Szczecina, ale jest gotowa przyjechać po psa. :multi: Powiedziała, że będzie pertraktować z mężem, czy są już gotowi na nowego psa. Będzie jeszcze dzwoniła. Oby się udało. Jestem pełna nadziei.

mocno trzymam kciuki:multi::multi:

Guest aneta_w
Posted

[quote name='GrubbaRybba']Raczej nie znalazły :(. Na 99% nadal siedzą w schronie. Nie wiem tego na pewno, ponieważ w ostatni weekend nie było nikogo od nas w schronisku. Jednak tam nie ma adopcji. Przez cały styczeń schron wyadoptował 2 szczeniaki, a czeka 12. :(

A czy można się upewnić?
Ile z nich ma chociaż DT? Jaki jest ich stan zdrowia? :placz: maleństwa

Posted

[quote name='aneta_w']A czy można się upewnić?
Ile z nich ma chociaż DT? Jaki jest ich stan zdrowia? :placz: maleństwa

W niedzielę będą dziewczyny w schronie i pewnie to sprawdzą. Z pewnością jednak żaden psiak nie znalazł DT. Jeśli dogomaniacy nie pomogą, w Tomaszowie na pewno nie znajdzie się DT.

Posted

Tak siedzę i się zastanawiam. Dałam Pani numer do schroniska, żeby się dowiedziała o sunieczkę, która ją interesuje. A choroba kierownik może od razu nie skojarzyć o którą chodzi, bo zdjęć naszych nie widział.
Spróbuje jutro się do niego dodzwonić i ukierunkować.

Dodam Pani i jej córce nasza psica przypomina ich byłą psinkę. Oby się udało.

Posted

ocelot napisał(a):
Tak siedzę i się zastanawiam. Dałam Pani numer do schroniska, żeby się dowiedziała o sunieczkę, która ją interesuje. A choroba kierownik może od razu nie skojarzyć o którą chodzi, bo zdjęć naszych nie widział.

Aniu, jak chodzi o Balbinę, to podaj kierownikowi imię. W końcu to imię nadali psy pracownicy. Na pewno połapią się o którą sunię chodzi.

A zdjęcia kierownik widział. Tzn na pewno widziała córka kierownika. Myślę, że pokazała też kierownikowi.

Posted

papudraczek napisał(a):
dziewczyny a szczeniaki mają allegro??
może im zrobić?? tylko czy wydadzą je ze schronu w takim stanie, bo to różnie bywa!!??!!

Szczeniaki mają allegro i alegratkę. Link jest w poście 1.
Myślę, że kierownik bez problemu je odda.