papudraczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 GrubbaRybba napisał(a):no ta podniosę... Asiu, będziesz w niedzielę w schronie? Super! Zrób ładne zdjęcia. Mam też smycze dla psów i dywan wełniany. Jak byś mogła zabrać, byłabym wdzięczna. hej! wiecie co powiem wam że jesteście wielkie że jezdzicie do schronu!! ja chyba bym sięzaryczała na śmierc tam!! dziewczyny jak chcecie to mam na zbycieu materac taki 90 na 90!! może przyda się jakiejś bidzie !!?? jakby co mogę go gdzieś podrzucić!! Quote
AśkaK Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Papudraczek, materac na pewno bardzo się przyda! Ja się rozchorowałam, jak zwykle kiedy chcę gdzieś jechać :placz:, zobaczymy jak to będzie w sobotę - jeśli się wykuruję, to jadę w niedzielę! Quote
GrubbaRybba Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Wystawiłam alaskana i podhalana na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=308962498 Quote
GrubbaRybba Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 ocelot napisał(a):Domki w kolejce powinny stać Zobaczymy, jak to będzie. Przy okazji wystawiłam też na alegratkę: alaskana, bordera, podhalana, szczeniaki (każdego z osobna). Oby coś się zaczęło dziać. Aniu, a jak tam odm dla podhalana w tym Rawiczu? Quote
GrubbaRybba Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Był pierwszy telefon w sprawie alaskana. Cudowna pani, niedawno pochowała sunię alaskana. Pani mówiła o psie, a głos się jej łamał. Pani mieszka z rodziną koło Szczecina, ale jest gotowa przyjechać po psa. :multi: Powiedziała, że będzie pertraktować z mężem, czy są już gotowi na nowego psa. Będzie jeszcze dzwoniła. Oby się udało. Jestem pełna nadziei. Quote
papudraczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Był pierwszy telefon w sprawie alaskana. Cudowna pani, niedawno pochowała sunię alaskana. Pani mówiła o psie, a głos się jej łamał. Pani mieszka z rodziną koło Szczecina, ale jest gotowa przyjechać po psa. :multi: Powiedziała, że będzie pertraktować z mężem, czy są już gotowi na nowego psa. Będzie jeszcze dzwoniła. Oby się udało. Jestem pełna nadziei. mocno trzymam kciuki:multi::multi: Quote
ocelot Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 I szansa dla Balbiny!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba duża Quote
ocelot Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Z mordki identyczna jak zmarły pies państwa. Quote
AśkaK Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Brawo GrubbaRybba, mówiłam że dobre te ogłoszenia robisz!:loveu:;) Quote
Guest aneta_w Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Raczej nie znalazły :(. Na 99% nadal siedzą w schronie. Nie wiem tego na pewno, ponieważ w ostatni weekend nie było nikogo od nas w schronisku. Jednak tam nie ma adopcji. Przez cały styczeń schron wyadoptował 2 szczeniaki, a czeka 12. :( A czy można się upewnić? Ile z nich ma chociaż DT? Jaki jest ich stan zdrowia? :placz: maleństwa Quote
GrubbaRybba Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='aneta_w']A czy można się upewnić? Ile z nich ma chociaż DT? Jaki jest ich stan zdrowia? :placz: maleństwa W niedzielę będą dziewczyny w schronie i pewnie to sprawdzą. Z pewnością jednak żaden psiak nie znalazł DT. Jeśli dogomaniacy nie pomogą, w Tomaszowie na pewno nie znajdzie się DT. Quote
ocelot Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Agnieszka ma rację. W Tomaszowie DT się nie znajdzie. Pomocy też nie. Quote
GrubbaRybba Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Aneto_w, jeśli chciałabyś dać szczylkowi DT, chętnie ci jakiegoś dostarczymy. :razz: Quote
ocelot Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tak siedzę i się zastanawiam. Dałam Pani numer do schroniska, żeby się dowiedziała o sunieczkę, która ją interesuje. A choroba kierownik może od razu nie skojarzyć o którą chodzi, bo zdjęć naszych nie widział. Spróbuje jutro się do niego dodzwonić i ukierunkować. Dodam Pani i jej córce nasza psica przypomina ich byłą psinkę. Oby się udało. Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ocelot napisał(a):Tak siedzę i się zastanawiam. Dałam Pani numer do schroniska, żeby się dowiedziała o sunieczkę, która ją interesuje. A choroba kierownik może od razu nie skojarzyć o którą chodzi, bo zdjęć naszych nie widział. Aniu, jak chodzi o Balbinę, to podaj kierownikowi imię. W końcu to imię nadali psy pracownicy. Na pewno połapią się o którą sunię chodzi. A zdjęcia kierownik widział. Tzn na pewno widziała córka kierownika. Myślę, że pokazała też kierownikowi. Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Aha, w Tomaszowkiej gazecie pojawiło się dziś ogłoszenie, że koło Tomaszowa znaleziono 2-3 letnią bernardynkę. Co się dzieje w tym mieście. Coraz więcej rasowców ląduje na ulicy. Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Wystawiłam allegro dla Momo... Tak go ochrzciła zasadzkas. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=309495146 Quote
papudraczek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 dziewczyny a szczeniaki mają allegro?? może im zrobić?? tylko czy wydadzą je ze schronu w takim stanie, bo to różnie bywa!!??!! Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 papudraczek napisał(a):dziewczyny a szczeniaki mają allegro?? może im zrobić?? tylko czy wydadzą je ze schronu w takim stanie, bo to różnie bywa!!??!! Szczeniaki mają allegro i alegratkę. Link jest w poście 1. Myślę, że kierownik bez problemu je odda. Quote
ocelot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kochane cioteczki jest ogromna prośba. Czy ktoś mógłby dorzucić grosik do transportu podhalana? Quote
ocelot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nie wiem to 250 km w jedną stronę. Marcin - przyszły pan bardzo delikatnie poprosił i chyba mu trzeba pomóc Quote
Recommended Posts