Jump to content
Dogomania

*POMOCY* Potrzebna wizyta poadopcyjna we wsi ROGALICE (Opolskie). Nieudana 1-adopcja.

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ustawa o ochronie zwierząt!!!

wiesz jakie tam sa przepisy nt budy dla psa
dach musi mieć odpowiedni kąt spadania, słoma musi być dwa razy dziennie zruszana, woda dwa razy dziennei zmieniana
nie pamiętam wszystkiego ale dużo tego jest

możesz postraszać ze jesli chocaż jeden z tych warunków będzie złamany właścicielow grozi Grzywna!!!!!(no moze z tą grzywną przesadziałm, ale postraszyć można)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

I co z psiunią udało się ustalić adres?? Jak ona się ma?? Napiszcie cos bo sie martwie tak mi jej szkoda :(:-(:placz:Dzwoncie jeszcze jak cos albo podajcie mi numer na PW to mu do rozsądku przemówie:angryy:to zaraz da ten adres :mad:

Posted

Majawrc napisał(a):
:crazyeye:WOW, czy coś sie wyjaśniło???????

Nic :placz: ... facet nie chce podac adresu.
Zglosilam sprawe SdZ, jesli oni nie dadza rady to juz nie wiem..
:shake:

• 4 weeks later...
Posted

sara41gorzow napisał(a):
no i co taka cisza na temat saby? zrobcie cos

co mamy zrobic kiedy nie znamy adresu domniewanego przebywania psa?
zglosilam wszystko SdZ - nie bylo mnie tydzien, sprobuje skontaktowac sie z monikitą na tygodniu moze cos sie wyjasnilo.

• 5 months later...
Posted

Nie wiem wciaz co sie dzieje z Misia..
Wiem jedno-gdziekolwiek nie jest nie zostanie reproduktorką..

Prawdopodobnie jest w tych Rogalicach na łańcuchu u kogos.. Nie moge dowiedziec sie u kogo :shake:

Napisalam do SdZ aby dowiedzieli sie u poprzedniego wlascicela (ktory ja oddal na lancuch) gdzie jest Miska. Podobno byli u tego czlowieka, ale nie wiem nic wiecej..

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Koperek napisał(a):
MagYa podaj mi proszę na pw cały adres do tego gościa- z góry dzięki!!!

...znaczy Rogalice i coś jeszcze wiesz??

Koperku, ja właśnie nie znam adresu.. Facet nie chciał mi powiedzieć gdzie wywiózł psa... jak bardziej zaczęłam się tym interesować..

Powiedział tylko, że do wsi na łańcuch, do Rogalic pod Opole...

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Koperku, ja właśnie nie znam adresu.. Facet nie chciał mi powiedzieć gdzie wywiózł psa... jak bardziej zaczęłam się tym interesować..

Powiedział tylko, że do wsi na łańcuch, do Rogalic pod Opole...

Czyli wychodzi na to, że trzeba zajechac do tych pieprzo***h Rogalic i polukać po gospodarstwach:roll:

Posted

A mnie się wydaje że psu stało się coś , bo dlaczego niby facet nie chce podać adresu , bardzo to dziwne :shake: czym argumentuje swój upór co ochrona danych osobowych czy inna przyczyna