Jump to content
Dogomania

*POMOCY* Potrzebna wizyta poadopcyjna we wsi ROGALICE (Opolskie). Nieudana 1-adopcja.

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje dziekuje :) ja poplace za szczepienia i wizyty u wet. dzieki za pomoc :)

[FONT=Georgia]W Nowym Roku [/FONT][FONT=Georgia]idzcie do przodu krok po kroku, [/FONT][FONT=Georgia]niech Was nadmiar kasy meczy, [/FONT][FONT=Georgia]fiskus Was nie dreczy, [/FONT][FONT=Georgia]niech rodzina zyje w kupie [/FONT][FONT=Georgia]a reszte miejcie gleboko w ...
:BIG:
[/FONT]

Posted

Dzisiaj panna nawiala, tak pieknie sie juz pilnowala az tu na raz przylazl wredny pies sasiadow i po jego zapachu poleciala za nim! Na szczescie zlapalismy ja ... TO bylo bardzo niepowazne z naszej strony, chyba za szybko zaufalismy jej.

co do kotow, to dt jest, ale az w Belchatowie :( to bez sensu wiezc koty az tam by po tygodniu wrocily spowrotem, sama nie wiem :roll:

a przy okazji lapania Saby zauwazylismy piekne psy na innej dzialce - ktore pilnuja sterty zlomu. Wielki kałkaz i ast. Ten drugi przecudny bialy! Tak sie cieszyl jak dziecko.. Szkoda.. cholercia, szkoda :shake:

Posted

ehh dziewczyna sie rozbestwia u mnie.. kotow na szczescie zaczyna sie bac.. te zas powoli wracaja do domu, musze je przemycac innymi drzwiami.
cyrk...
w tej chwili to chyba nawet dobrze, ze nie pracuje, bo ja piernicze ogarnac to wszystko w tej chwili :crazyeye:

Posted

rotek_ napisał(a):
na miau dziewczyna mówiła ze zna kogoś z olesnicy kto moze wziąć jednego kota na DT ...musi tylko pogadać;)

super :)
jakby co ja jestem dostepna na gg. dziekuje Ci rotek, nieoceniona pomoc :)

Posted

yewcia1 napisał(a):
chyba juz dziś uda mi sie bazarek wystawić, a jak tam sie czuje podopieczna?

szuka domku..
Moja mama u ktorej mieszkam juz pytala kiedy pies pojedzie do domku. A tu ani widu ani slychu za takowym.

Saba lubi przemeblowania. Przed chwila poszlam posprzatac tam gdzie spi, wywalilam na mroz jej materac, miski - machnelam podloge ace, potrzepalam, pomylam miski i wprowadzilam psa. A ta jedza przemeblowania robi..
Psina potrzebuje duzo ruchu - czego ja jej zapewnic nie moge :(

Posted

dziekuje za bazarek :loveu:
myslalam, ze po mikolaju ciuszki nie beda mialy juz brania, sama mam kilka rzeczy do wystawienia. Pogonilam TZa aby poprzegladal swoje plyty (gry/uzytki na kompa) moze cos sie uzbiera :)

TZ przechrzcił Sabe na Bulba :evil_lol: (Saba-Sabula-Sabulba-Bulba).. Saba kocha facetow jednak. Na poczatku myslalam, ze boi sie ich.. a ona przepada za mezczyznami :loveu:
A jak na nią krzycze, to chowa sie za zaslone i udaje, ze jej nie ma :lol:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Ewciu a moze Tobie podesle zdjecia i opis na bazarek i wstawisz do swojego? Bedzie taki "ciuchlandowy" bazarek na psa..? :cool3:

Jak foty z opisem nie ma problemu, albo sama pdepnij do bazarku;)

Posted

[quote name='yewcia1']Potrzebne allegro i ogłoszenia dla dziewczynki[/quote]

potrzebne potrzebne :) rozmawialam juz z ux. teraz jest zabiegana, ale jak znajdzie chwilunie to Ją zmobilizuje :)