halbina Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Zakochałam się w tym sreberku od pierwszego wejrzenia... Emiś przywiozła go 8 listopada... Dziś, przed świtem przegrał swoją walkę o zycie z nieznaną chorobą... Przegraliśmy oboje... Odszedł za TM w Wigilię... jak moja Mama w 2003 roku. Quote
Menrzuś Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Nie jestem dobrym pocieszaczem, ale ...... trzymaj się jakoś Quote
DuDziaczek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 To napewno byly jego najpiekniejsze chwile przezyte z Toba :loveu::loveu::loveu: Trzymaj sie :loveu: Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]...nie dziwie się ze zakochalas się w Kindżalku :loveu:... najważniejsza teraz pamięć .....[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kindżałku, zaopiekują się Tobą wszystkie nasze zwierzaki, które już zdążyły poznać świat za TM. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kindżałku... Pięknouchy maluszku... Dałeś tyle radości swojej Panci, choć tak krótko byłeś na tym świecie. Byłeś taki dzielny, całym swoim ciałkiem krzyczałeś 'ja chcę żyć!'. Niestety po raz kolejny choroba zwyciężyła. Biegaj za anielskimi myszkami, pośród chmur, za Tęczowym Mostem... [`] [`] [`] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 piekny był ten maluch. Może takie było jego przeznaczenie. Ostatnie chwile przeżył w ciepłym domu, we wspaniałym towarzystwie. To dużo dla takiego małego koteczka. Quote
Wilejkaros Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Kindżałku, o 18 dołączyła do Ciebie moja Wilejka. Będzie dla Ciebie dobrą ciotką, tyle rzeczy Ci pokaże. Przekaż Jej, że nikt z nas (ludzi i zwierząt) nie może znaleźć sobie miejsca i że tęsknimy bardzo. Quote
halbina Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Za Tęczowym Mostem jest szczęście wieczne, Zwierzęta wszystkie są wreszcie bezpieczne! A tu na Ziemi ja, człowiek w tęsknocie... Więc zerknij na padół, kochany kocie! :-( Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Piękne, Halbinko! Aż mi się łza w oku zakręciła. Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial].........................[ * ]...... dla naszych wszystkich zwierzaczków[/FONT] Quote
halbina Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='halbina'] Za Tęczowym Mostem jest szczęście wieczne, Zwierzęta wszystkie są wreszcie bezpieczne! A tu na Ziemi ja, człowiek w tęsknocie... Więc zerknij na padół, kochany kocie! :-( http://i188.photobucket.com/albums/z103/geralynb/ftdjtzc7.gif Quote
halbina Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Kindżałku, to już rok... [*] :-(:-(:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Pamiętamy o pięknym srebrzystym Kindżałku... [`] Quote
halbina Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Nie ma już "czterech pancernych"... [SIZE=4]Byron przepiękny kocur elegant, godność i dostojeństwo, oaza spokoju i wcielenie łagodności, opiekun i "matka" zastępcza kociąt, pięcioletni rezydent tego stada, odszedł za TM. [SIZE=7]Byronku, byłeś ze mną, gdy zabrakło przyjaciół, gdy wybrałam otchłań samotności... za TM nie ma cierpienia, są tylko błękitne łąki miłości! Wypatruj nas... ----------------------------------------------------- Miał chłoniaka, poszło błyskawicznie. Quote
Blow Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ehhh.....Byron [*] Moja Sara też niedawno zasnęła... Teraz wszystkie kocisze po drugiej stronie razem leżą w wielkim ciepłym i mruczącym kłębuszku... I nie czują bólu:shake: Quote
supergoga Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Halbino, tak mi przykro. Jestem z Tobą. Trzymaj się! Quote
Recommended Posts