magda z. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a chłopak nie ma banerka? zawsze to trochę więcej osób o nim wie Quote
Neczka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 przydałby się, ale ja np. nie mam już gdzie wkleić.. co nie znaczy, że nikt inny nie ma miejsca ;) Quote
magda z. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Neczka napisał(a):przydałby się, ale ja np. nie mam już gdzie wkleić.. co nie znaczy, że nikt inny nie ma miejsca ;) no bo ja mam miejsce:evil_lol: Quote
Neczka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 magda z. napisał(a):no bo ja mam miejsce:evil_lol: ja niestety nie potrafię tworzyć banerków.. :shake: no chyba, że coś pokombinuje i będzie na wieczór jeśli nikt mnie nie uprzedzi ;) Quote
SZPiLKA23 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja zrobie ale taki najprostszy bo innego nie umiem Quote
magda z. Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 banerek ładny, tylko jak go jeszcze podlinkować?:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 kliknij na banerek daj na własciwosci potem skopiuj adres obrazka wejdz na edycje podpisu wklej tak jak zawsze foty czyli tu potem skopiuj adres linka, do watku Froda nastepnie wejdz na edycje podpisu kk na wczesniej wklejony banerek zeby zrobiła sie rameczka i wklej link tam gdzie zawsze sie wkleja czyli tu troche pokreciłam ale mam nadzieje ze zrozumiesz Quote
magda z. Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 nie chce mi sie podlinkować:( Ja co prawda inaczej zdjęcia wrzucam, ale szłam według instrukcji i nic:placz: Quote
SZPiLKA23 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Czytałam gdzies ze sa problemy z podpisami moze to ma wpływ:-/ Quote
żaba88 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ahh te Wasze wieczne problemy z linkami :D Jakby co, to mogę się włamać na konto i podlinkować ;) Quote
magda z. Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 żaba88 napisał(a):Ahh te Wasze wieczne problemy z linkami :D Jakby co, to mogę się włamać na konto i podlinkować ;) mi juz się Neczka włamała:diabloti: i nic, ma jeszcze próbować Quote
Neczka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 magda z. napisał(a):mi juz się Neczka włamała:diabloti: i nic, ma jeszcze próbować spróbuję w nocy :eviltong: wtedy nie powinnam mieć problemu z wejściem w edycję podpisu.. bo jak narazie wogóle nie chce mi się otworzyć strona edycji :mad: Quote
żaba88 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 magda z. napisał(a):mi juz się Neczka włamała:diabloti: i nic, ma jeszcze próbować Neczka :D Nie powiem że ja się jej już parę razy włamywałem :eviltong: Ale parę razy dała radę :evil_lol: Quote
Neczka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ..ja nie mogę :-x nienawidzę tej edycji podpisu i ciągle zacinającej się strony :motz: żaba88 napisał(a):Neczka :D Nie powiem że ja się jej już parę razy włamywałem :eviltong: Ale parę razy dała radę :evil_lol: Żabek, nie szydź :lmaa: :D:D sorry Madziu, ale ja wymiękam.. niech Żaba mądrala pomoże :eviltong: Quote
Recommended Posts