Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
okkkk:)...........

zawsze to zwiększy szanse niuńka-ja kiedys posunęłam się do tego, że w tytule napisałam oczy błekitne jak husky i ile wejść było:crazyeye:, a psiak z huskim nic więcej wspólnego nie miał:evil_lol:ale chetni byli na adopcje:diabloti:

Posted

to zdjęci jak wygląda tylko kawałkiem pycha tez daj szpilka, ludzie czasami nie mają pojęcia jak wygląda schronisko i myślą że psy luksus mają:shake:A zdjęcia tez można wklejać z fotosika jak tutaj na forum i nie płacić:diabloti:

Posted

NO co ty,ja w Mielcu płakałam 5 lat i wracałam pomóc,ale na obejscie całego "nieszczęscia," rzadko sie decyduje,choć najedzone,leczone ścisk przeogromny i setki oczu wpatrzonych z nadzieja.Frodo,masz chłopie wdzięk,tylko domku brak.

Posted

ja byłam tylko we wrocławiu i tam nie ma jakiś koszmarów, ale płacz tych psów rozrywa serce-wtedy mój były zabrał młoda suczkę-zanim pojawiłam się na dogo już miałam jakiś nawyk wyrobiony;) psiak ma super dom
a swojego zbója mam pośrednio ze schronu z Jeleniej, bo dziewczyny juz go zdążyły do hoteliku przenieść, zresztą inaczej by nie przeżył:shake:
Staram się zawsze jak największej ilości osób pokazywać zdjęcia ze schronów, jak te psy tam wyglądają, jak się zmieniaja po adopcji i jak niewiele czasami trzeba, ale mam wrażenie że niektórzy wolą tego nie dopuszczać do swojej świadomości:shake:Dlatego słuszne wydaje mi sie wrzucanie takich zdjęć na allegro, nawet jak na 100 wejść tknie to 1 osobę