magda z. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a może w tytule aukcji na allegro wpiszcie praiwe terrier-ja tak robię z psiakami, wtedy maja więcej wejść, a on mordkę ma terierkową:razz: Quote
magda z. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):okkkk:)........... zawsze to zwiększy szanse niuńka-ja kiedys posunęłam się do tego, że w tytule napisałam oczy błekitne jak husky i ile wejść było:crazyeye:, a psiak z huskim nic więcej wspólnego nie miał:evil_lol:ale chetni byli na adopcje:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dzieki za podpowiedz cały czas ucze sie chwytów ;) Quote
magda z. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Dzieki za podpowiedz cały czas ucze sie chwytów ;) nie ma sprawy:) trzeba chłopaka wypromować, bo szkoda zeby w schronie siedział Quote
Panca Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 tak tak wszystkie chwyty dozwolone:evil_lol:Frodo musi miec dom w koncu Quote
halcia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Tym bardziej,że siedzi jak w podwójnym więzieniu,mocno okratowany,podejrzewam ,ze woda od czasu do czasu. Quote
magda z. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 to zdjęci jak wygląda tylko kawałkiem pycha tez daj szpilka, ludzie czasami nie mają pojęcia jak wygląda schronisko i myślą że psy luksus mają:shake:A zdjęcia tez można wklejać z fotosika jak tutaj na forum i nie płacić:diabloti: Quote
żaba88 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dokładnie Magda, zanim przyjechałem pierwszy raz do schroniska o którym zbytnio nie miałem większego pojęcia to myślałem że czerwone dywany witają... Quote
SZPiLKA23 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ......... Ja bylam w szoku łaziłam i powtarzałam sobie w myslach "Nie rozpłacz sie bo tu nie wrocisz" Quote
halcia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 NO co ty,ja w Mielcu płakałam 5 lat i wracałam pomóc,ale na obejscie całego "nieszczęscia," rzadko sie decyduje,choć najedzone,leczone ścisk przeogromny i setki oczu wpatrzonych z nadzieja.Frodo,masz chłopie wdzięk,tylko domku brak. Quote
magda z. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ja byłam tylko we wrocławiu i tam nie ma jakiś koszmarów, ale płacz tych psów rozrywa serce-wtedy mój były zabrał młoda suczkę-zanim pojawiłam się na dogo już miałam jakiś nawyk wyrobiony;) psiak ma super dom a swojego zbója mam pośrednio ze schronu z Jeleniej, bo dziewczyny juz go zdążyły do hoteliku przenieść, zresztą inaczej by nie przeżył:shake: Staram się zawsze jak największej ilości osób pokazywać zdjęcia ze schronów, jak te psy tam wyglądają, jak się zmieniaja po adopcji i jak niewiele czasami trzeba, ale mam wrażenie że niektórzy wolą tego nie dopuszczać do swojej świadomości:shake:Dlatego słuszne wydaje mi sie wrzucanie takich zdjęć na allegro, nawet jak na 100 wejść tknie to 1 osobę Quote
Recommended Posts