SZPiLKA23 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Czekam z niecierpliwoscia na jakies wiesci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troglodytes Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Nie mogę więcej napisać jak to, że jutro będzie odpowiedź. Ewentualny domek jest już sprawdzony. Wg mnie dobry. Ale jeszcze się wahają. To dobrzy chłopcy ale chyba trochę boją się wyzwania. Nigdy nie mieli psiaka ze schroniska. A ja nie wyślę Czarusia w nowe miejsce jeśli nie będę miał 100% pewności, że tam już zostanie na zawsze. Obiecałem im pomoc. Poczekajmy do jutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewatr Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 [quote name='troglodytes']Poczekajmy do jutra.[/quote] No to czekamy bo najważniejsze aby potencjalny dom bardzo chciał Czarusia a reszta sie ułozy - oczywiscie po pewnym czasie jak obie strony juz beda wiedziały czego od siebie chcą . Czarek jest pieskiem wlasciwie bez wad :loveu: ale jednak kilka miesiecy tułał sie to tu to tam :-( i miało prawo mu sie juz pomieszac jak to wszystko ma wygladac np. w domu ....... Ale on bardzo chce byc grzeczny i wpatruje sie w ludzi z uwielbieniem i jak sie juz wygoni :eviltong: bo musi !!! To jest spokojny grzeczny i stara sie byc ułozony :lol: Własciwie nie wiem czego tu sie bac ? Łatwiej dużo bedzie sie dogadac z Czarkiem -dorosłym i bardzo mądrym pieskiem niz gdyby sie brało np. szczeniaczka do domu .Czarek nie był długo w schronisku i pomimo tego co przeżyl nie wpłyneło to na jego stosunek do ludzi czy innych psów . Jest w nim radosc zycia i miłośc do ludzi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Czarus sie odwdzieczy napewno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troglodytes Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Właśnie w tej chwili chłopaki wyszli z biura. Mogę więc potwierdzić. CZARUŚ MA DOM !!!!!!!! Więcej ( transport itp.) postaram się wieczorem ustalić z Albiemu. Teraz muszę wyjechać. Napiszę też więcej o nowym domku. Ale to dobrzy i odpowiedzialni ludzie. CZARUŚ będzie miał dobrze w nowym domu.:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Super wiadomośc!!!! :bigcool::bigcool: Czarku masz domek !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Hura :multi: :multi: :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandy Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi:Nareszcie się udało!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewatr Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 [quote name='troglodytes'] CZARUŚ MA DOM !!!!!!!! . Napiszę też więcej o nowym domku. Ale to dobrzy i odpowiedzialni ludzie. CZARUŚ będzie miał dobrze w nowym domu.:lol:[/quote] Super :multi::multi::multi: a na wiesci o nowym domu to czekamy :lol: kontakt do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Jeśli Ty polecasz domek,to jest 100%gwarancji i pewności.Czaruniu,trzymaj pazurki za reszte kolegów i koleżanek ze schronu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troglodytes Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 [quote name='halcia']Jeśli Ty polecasz domek,to jest 100%gwarancji i pewności.Czaruniu,trzymaj pazurki za reszte kolegów i koleżanek ze schronu.[/quote] Dziękuję, właśnie piszę maila do ewatr aby wszystko ustalić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Tylko nie rób sobie wolnego.Jeszcze duże wyzwanie.Duży piekny Amon. OBIECAŁEŚ! Pewnie nie będziecie jechali przez Rzeszów? Mam do podania kołnierze zabezpieczające wyciąganie szwów po sterylce /Nie pilnowane psiaki to niestety robia/ Ale może to połacze z Karą albo same sie wybierzemy.Pewna działke masz z Amonem ,licze na Twoją pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Jesze 120 psow i bedziemy na prostej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jesze 120 psow i bedziemy na prostej ;)[/quote] Grunt to optymizm :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 ;) Mi go raczej nie brakuje;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Tylko zazdrościć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Zapomniałam ,że Wy Czarka z Rzeszowa bierzecie.Ale prosze,pamiętaj o Amonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jesze 120 psow i bedziemy na prostej ;)[/quote] A dlaczego akurat 120 Szpileczko ? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Tak mi sie napisało, srednio jest tyle w schronie na raz:-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Tak mi sie napisało, srednio jest tyle w schronie na raz:-/[/quote] Chciałabym tak ale niestety średnio jest 220, a najczęściej 250 ze szczeniakami. :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Ta liczba ostatnio zastraszajaco rosnie i własnie szczeniaki to ich spora czesc, bo suczki rodza po 7 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 No i co z Czarusiem ? Kiedy do nowego domku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troglodytes Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 [quote name='becia66']No i co z Czarusiem ? Kiedy do nowego domku ?[/quote] Mamy drobny problem z transportem. Do jutra, myślę, wszysto będzie wiadome. Czarusia zabierzemy, na pewno, ale to może być jeszcze 2-3 dni. Prosimy o cierpliwość, Czarusia w szczególności. Domek czeka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Czarus nawet nie wie ze domek juz tuz tuz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troglodytes Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Mam nadzieję, że w takim razie, zrobimy Mu niezłą niespodziankę :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts