AguśSosnowiec Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziewczyny jesteście super że udało Wam się wyciągnąć go z tego piekła!!! :modla::modla::modla: No i jeszcze teraz ten domek!!! :sweetCyb::sweetCyb: Super super super sie czyta takie wieści z rana!:bigcool: Tym bardziej że byłam cichym obserwatorem wątku od samego początku i serce mi pękało jak patrzyłam na zdjęcia z pierwszego postu.:-( No i nareszcie Czarusiu MASZ SWOICH LUDZI!!! :loveu: :klacz: Quote
bubu+ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ukłony dla wytrwałych :modla::modla::modla::sweetCyb: Quote
halcia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mam cicha nadzieje ,ze ci pierwsi wezmą jednak jakiegoś psiaka z Orzechowców,bo kłopot był niby tylko z transportem.Może to bedzie Amon,albo Figaro?A Czarek bedzie miał cudownie jesli ktos cały czas będzie w domu,bo on zapatrzony w ludzi i pieszczoch. Quote
Becia66 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ewuniu, to chyba bedzie ten domek...:cool2: Quote
basiapron Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a moze skoro Ci się trzy domki zgłosiły to którys z dwóch pozostałych przyjmie Kudłatą,ona tez czeka na szczęście: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107200&highlight=Kud%C5%82ata ja transport zapewnie i sterylizację.Fajnie ze Czarus znalazł dom:-) Quote
ewatr Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 becia66 napisał(a):Ewuniu, to chyba bedzie ten domek...:cool2: SZPiLKA23Czasus napewno dobrze trafi :smile: Tez na to licze dziewczyny :lol: bo Czarunia juz prawie gotowy do drogi ;) Quote
Becia66 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='ewatr']Tez na to licze dziewczyny :lol: bo Czarunia juz prawie gotowy do drogi ;) no to Czaruniu czekamy....:gent: Quote
halcia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Na tych zdjęciach bardzo poważny wzrok.Czyżby przeczuwał zmiany?Czarku,wszystkiego najlepszego! Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 halcia napisał(a):Na tych zdjęciach bardzo poważny wzrok.Czyżby przeczuwał zmiany?Czarku,wszystkiego najlepszego! Ja mysle , ze on cos czuje :eviltong: Wczoraj to juz mało kręćka nie dostał :evil_lol: skakał jak zwyczajna piłka do góry i cały czas cos chciał ...............nosiło słodziaka Ale jego Pan tez chyba juz sie doczekac nie może bo cały czas jesteśmy w kontakcie i chyba nawet wczesniej przyjedzie niz było wczesniej ustalone :evil_lol: co tam studia w stolicy jak tu Czarodziej czeka ;) Quote
SZPiLKA23 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :multi: a kiedy Czarus moze byc w domku?? Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 SZPiLKA23 napisał(a)::multi: a kiedy Czarus moze byc w domku?? No umowieni bylismy na 20 dzisiaj ale wyglada na to ze koło 17-18 juz sie panowie zapoznają i wyrusza w droge do domu :lol: Quote
AguśSosnowiec Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :loveu:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Super!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Cioteczki jesteście cudowne:loveu:, tak strasznie się cieszę!!!:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :o myslałam ze gdzies na dniach a to juz dzis :multi: Quote
Becia66 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Do siedemnastej już niedługo, oj będę chyba wisieć na wątku....... Cioteczko Ewatr pisz jak najszybciej bo jajko zniesiemy sobie na Wielkanoc...:eviltong: Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='SZPiLKA23']I fotki fotki---- prosze :) Wiem wiem ;) Cioteczko Ewatr pisz jak najszybciej bo jajko zniesiemy sobie na Wielkanoc...:eviltong: No to przyjemne z pozytecznym by połaczył :eviltong: Ech juz sie doczekac nie moge zeby zobaczyć biało - czarna krówke ;) pasaca sie na swojej łace !!! Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hi hi hi Pan własnie dzwonił ze minął Sandomierz :lol: atmosfera sie zageszcza a ja jeszcze w pracy ;)........ Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Oto relacja :lol: : Czarodziej oczekiwał na swojego Pana na wybiegu w Kundelku ... ech musiał najpierw wszystko dobrze wywąchac i obsikać :evil_lol: i wreszcie przyszedł Pan ..........fajny jakiś głaskał Czarodzieja :loveu: Puszke ze smakołykiem miał :eviltong: i uśmiechał sie promiennie :lol: Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mowił do mnie duzo :lol: nie wszystko rozumiałem ale bardzo sie starałem :p Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ogonek mi chodził oj chodził :evil_lol: Jakąs taka inna niebieska smyczke mi zapieli i mowia idziemy Czarodzieju do domu ...........hm miałem chwile zastanowienia czy mówią prawde ? no ale ciotka ze mną była i ten fajny Pan ...........a pomyslałem co mi tam ........ ide ......... a Pan buch na ręce i mnie wyniósł bo sie martwił ze te schroniskowe szkraby moga mi krzywde zrobić .............hi hi hi mnie co Orzechowce przeżył :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jeszcze ostanie machniecie ogonem Ciotce i w droge ............... do domu :multi::multi::multi: Quote
SZPiLKA23 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :multi: suuuuuperrr..... chcialabym taka relacje z kazdego odbioru psa na DS ;] Quote
AguśSosnowiec Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Troche się popłakałam.. CZARUSIU JAKIE WIELKIE WIELKIE SZCZĘŚCIE CIĘ SPOTKAŁO!!!! Quote
Recommended Posts