Gagasia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Dzięki wielkie Dunia.Jesteś wielka. Quote
anouk92 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dzięujemy za ogłoszenia:loveu:. Sunia musi szybko trafić do nowego domu bo niestety w budzie powoli dostaje depresji. Nie chce z niej wychodzić, jest smutna....:shake: Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 epe napisał(a):Emilia! Klikasz prawym na żądany link i wybierasz"kopiuj". Następnie wchodzisz na wątek na którym chcesz podać tamten link i pisząc odpowiedź wybierasz "edycja-wklej" i ukaże się w Twoim wpisie! dzięki Epe. zaraz powklejam ją na kilku wątkach. Quote
ruru Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ogłosiłam Sunieczkę na forum Fundacji Niechciane i Zapomniane: http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/viewtopic.php?p=10880#10880 zaraz zrobię jej też bannerek, żeby można go było umieszczać w podpisie.:lol: Myślę, że dobrze by było na pierwszej stronie umieścić zdjęcia i parę słów o aktualnej sytuacji, gdzie Sunieczka teraz jest, kontakt, no i linki do ogłoszeń, bo trudno się troszkę połapać:roll::lol: Quote
pumcia02 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 sluchajcie przejrzalam caly watek i sugeruje: pokasowanie hopkow, ktore sa pozniej zbedne. w pierwszym poscie umiescic trzeba byloby wiecej info i fotki~! w ogole jest mało informacji o psie. Szkoda mi suni... moze allegro przydaloby się oddzielne zrobic? bo jej historia moze kogos na serio zafacsynowac. jak suczka uciekła? bo to wazne. jesli przez ogrodzenie, to trzeba szukac dobrze ogrodzonego domku badz mieszkania w bloku. co ze sterylka? co ze szczepieniami? czy ma ksiazeczke zdrowia? to wszystko jest wazne przy oglaszaniu suczki Quote
Doda_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Poproszę o plakat tej suńki - rozwieszę w Sosnowcu, w Dąbrowie Górniczej może i w Katowicach. Adres email: [email protected] :) Pozdrawiam Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ruru, Mariolka, Doda, dziękuję za wasz odzew. Anouk92 miała kontakt z sunią. Anouk, napisz proszę cos o suni, gdzie ona teraz przebywa, jaki ma charakter itd. Gagasiu, zdjęcia ze strony 5 tego wątku mozna by przeniesc na 1-szą stronę i dac opis suni od Anouk (dane kontaktowe Anouk są na str. 11 wątku) Doda, nie wiem czy plakat suni byl zrobiony w ogóle? Desdemona porobila jej ogloszenia m.in na allegro. Desdemona, gdzie jeszcze mozna ogłosic sunie? Quote
ruru Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 aby umieścić bannerek w podpisie trzeba skopiować poniższy kod, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj Podpis i można już wkleić kod bannerka [noparse]http://tiny.pl/p3qc[/noparse] Quote
anouk92 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dziewczyny dziękuję za Waszą pomoc:loveu:: Oto informacje o suni - proszę o wklejenie do pierwszego postu wraz ze zdjęciami i zmianę tytułu że jest to sunia a nie pies. Tekst można wykorzystywać do ogłoszeń. Zuzia ma ok. 3 lat. Wysiadywała pod szpitalem czekając na swojego pana, którego zabrało pogotowie. Pan zmarł. Ale ona wiernie czekała aż otworzą się drzwi, stanie w nich pan i pojadą do domku. Nie zdaje sobie sprawy, że to już nie nastąpi. Dokarmiana była , ale nie chciała opuścić swojego posterunku. Została zabrana przez wolontariuszkę ze schroniska i ma u niej schronienie przez parę dni . Całą drogę jadąc samochodem zaczepiała ją łapką i noskiem aby być głaskaną i przytulaną . W tym malutkim serduszku jest dużo smutku, ale i chęci bycia z człowiekiem . Zuzia straciła nadzieję na spotkanie ze swoim Panem ale nie traci nadzieji że jeszcze ktoś ją pokocha i da jej szansę na nowe życie u boku nowych właścicieli których pokocha całym swoim małym serduszkiem. Pomóż jej , może możesz dać jej trochę miejsca, którego nie potrzebuje dużo ... i miłości której tak pragnie. Jest bardzo grzeczna, ma 3-4 lata. Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Zainteresowanych adopcją suni proszę o kontakt pod num tel 513-077-146 lub 606 - 932-114. Poczta email [email protected]. Zuzia przebywa w azylu koło Wołomina pod Warszawą. Bardzo źle znosi pobyt w kojcu z budą. Jest smutna. W okolicach Warszay transport na 100%. Jeśli znalazłby się domek gdzieś w Polsce trzebaby było szukać transportu ale jeśli domek będzie sprawdzony to na pewno nie będzie problemu z transportem. Quote
anouk92 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zuzia na kupsprzedaj.pl http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=1313623&cid=170 Quote
red Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zmieńcie może tytuł wątku, to suczka, nie pies, to istotne..... Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Gagasia jest moderatorem tego wątku i tylko ona moze go zmienic. Poza tym Gagasiu, wpisz proszę tekst podany przez Anouk na pierwszej stronie (tam tez powinny byc wpisywane ewentualne uaktualnienia) Quote
gallegro Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Czy w najbliższym czasie będzie szansa na dobre fotki? O ile to możliwe, prosiłbym o nie w trybie pilnym. Quote
gallegro Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jeśli nie macie lepszej propozycji, jestem skłonny zaoferować suni DT. Mam tylko jedną małą wątpliwość... Zastanawiam się, jak mój Bonus przyjmie nową koleżankę. Faktem jest, że w ostatnim okresie nieco "naludniał", ale zawsze istnieje ryzyko totalnego braku akceptacji. Nie martwcie się... łatwo się nie poddam :razz: Z transportem z Warszawy nie ma problemu. Jeśli ktoś jest w stanie dowiezć sunię do stolicy, czekam na nią choćby jutro ;). Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :multi::calus: Gallegro spróbujmy jesli jest szansa. Tylko musimy znalezc transport i... zobaczymy!! Quote
red Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jakiej wielkości jest sunia, na zdjęciu wydaje się maleńka...? Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wygląda jak mniej więcej wysokości jamnika. Anouk moze powiedziec więcej Quote
gallegro Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 W okolicach Siedlec mieszka pani zainteresowana adopcją młodej, małej i sierściuchowatej suni. Jeśli będzie więcej fajnych fotek, mógłbym jej podesłać. Jeśli nie, to zrobię jej kiedy ew. przyjedzie do mnie. Quote
anouk92 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Gallegro próbowałam do Ciebie zadzwonić ale nie wiem czy mam aktualny numer. Mój numer 513-077-146. Super by było gdyby sunia mogła trafić do Ciebie na tymczas. Ona jest strasznie smutna w tej budzie i potrzebuje człowieka żeby pozwolił jej zapomnieć. Do Warszawy mogę ją przywieźć bez problemu. Nie jestem pewna czy Ty jesteś z Warszawy? Najpierw trzeba sunię wysterylizować - dzisiaj po południu powinnam wiedzieć kiedy będzie pierwszy wolny termin. Quote
red Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Anouk, wyczytałam, że sunię zabrała wolontariuszka, czy jest u niej czy w azylu? Czy ona jest wielkości pekińczyka? Quote
elainfo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 red napisał(a):Anouk, wyczytałam, że sunię zabrała wolontariuszka, czy jest u niej czy w azylu? Czy ona jest wielkości pekińczyka? Zuzia jest chyba nieco wieksza od pekinczyka.. chociaz chyba nie tak wiele... Quote
gallegro Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 anouk92 napisał(a):Gallegro próbowałam do Ciebie zadzwonić ale nie wiem czy mam aktualny numer. Mój numer 513-077-146... ...Do Warszawy mogę ją przywieźć bez problemu. Nie jestem pewna czy Ty jesteś z Warszawy?... ...Najpierw trzeba sunię wysterylizować - dzisiaj po południu powinnam wiedzieć kiedy będzie pierwszy wolny termin... Akurat dzisiaj jestem bez telefonu (został sam w domu :cool3:) Zadzwonię do Ciebie pod podany nr. Mieszkam 70 km na wschód od Wawy, ale od poniedziałku do czwartku jest możliwość odebrania suni na dworcu PKP Warszawa Zachodnia (od lutego na dworcu Warszawa Wschodnia) ok. godz. 16-tej. Jest też opcja odebrania suni przeze mnie w weekend. Szczegóły omówimy via tel i PW. Gdzie miałaby być przeprowadzona sterylka i za jaką kwotę? Jeśli termin miałby być bardzo odległy, możnaby ją zrobić za jakiś czas u mnie. Mój Bonus jest wykastrowany, więc spoko ;) Przypominam o fotkach. Quote
anouk92 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 gallegro napisał(a):Akurat dzisiaj jestem bez telefonu (został sam w domu :cool3:) Zadzwonię do Ciebie pod podany nr. Mieszkam 70 km na wschód od Wawy, ale od poniedziałku do czwartku jest możliwość odebrania suni na dworcu PKP Warszawa Zachodnia (od lutego na dworcu Warszawa Wschodnia) ok. godz. 16-tej. Jest też opcja odebrania suni przeze mnie w weekend. Szczegóły omówimy via tel i PW. Gdzie miałaby być przeprowadzona sterylka i za jaką kwotę? Jeśli termin miałby być bardzo odległy, możnaby ją zrobić za jakiś czas u mnie. Mój Bonus jest wykastrowany, więc spoko ;) Przypominam o fotkach. Sterylkę bierzemy na siebie i będzie zrobiona w Wołominie. Myślę że może udałoby się umówić na wtorek ale jeszcze trzeba to potwierdzić. Zdjęcia zrobię w weekend o ile sunia wyjdzie z budy.:shake: Quote
anouk92 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 red napisał(a):Anouk, wyczytałam, że sunię zabrała wolontariuszka, czy jest u niej czy w azylu? Czy ona jest wielkości pekińczyka? Ja jestem tą wolontariuszką i niestety nie mogłam jej do siebie zabrać. Jest w azylu z którym współpracuje. Quote
emilia2280 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Gallegro, z nieba nam spadłeś! Anouk, pisz jeśli/ile będzie potrzebne wsparcie finansowe, chocby dla pokrycia kosztów transportu. Quote
Recommended Posts