Gagasia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Szukam kogoś, kto pojedzie do szpitala i sprawdzi,co z psinką.Jak nie ma nikogo,to może mi się uda wybrać tam. Quote
hankag Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Podalam Gagasi kontakt do dziewczyny piszącej na wątkach z Wolomina miala sie z nią skontaktowac . Czekamy na wiesci Quote
desdemona Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tymczasem w gore. moze kogos jeszcze psiak zainteresuje. Quote
Gagasia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Elainfo już dostała ode mnie wiadomośc, gdzie trzeba sie dowiedzieć o pieska. Mam nadzieję, że uda się do szpitala i dowie się o jego losach. Quote
anouk92 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja mogę tam podjechać i sprawdzzić ale czy mamy dla niego tymczas? Przecież nie można go tak zostawić:shake: Quote
Gagasia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Najważniejsze,żeby zrobić jemu zdjęcie, jeśli oczywiście nadal tam jest. Trzeba też zapytać pań w szatni,które się nim zajmowały, co się z nim stało, gdyby go nie było. A może zdjęcie pomoże znależć mu domek. Quote
desdemona Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wlasnie. w koncu to szpital i psa moze juz tam nie byc. obym sie mylila. Quote
Gagasia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Czekamy wciąz na wiadomości od Anouk92.Byleby były dobre. Quote
anouk92 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Piesek okazał się suczką - bardzo fajna ale zdecydowanie woli mężczyzn. Cały czas patrzy w stronę drzwi jakby miała nadzieję że jej Pan zaraz się w nich pojawi. Podobno ktoś ją zabrał do domu ale ona uciekła i wróciła do szpitala. Dzisiaj po pracy ją zabieram. Pilnie nowy domek potrzeby. Wieczorem dam zdjęcia. Quote
hankag Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 super ...czekam na zdjecie ...wywiesimy u Iwony w sklepiku w kąciku adopcyjnym ...dołączajac tekst wyciskajacy łzy ...bo przeciez taki w tej historii sie nalezy Quote
anouk92 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Niestety sunia zapadła się pod ziemię:shake:. Spróbuje jutro rano - w szpitalu powiedzieli że rano na pewno będzie - zobaczymy. Quote
anouk92 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A oto sunia. Bardzo smutna i zamyślona - robi się weselsza na widok sanitariusza któryego dobrze zna. Myślę że może mieć ok. 3-4 lat. Quote
desdemona Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 matko jaka ona sliczna. ale i jaka smutna:( Quote
Gagasia Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Trzymam kciuki, żeby sunia była. Śliczna jest, może ktoś ją pokocha...Może ona kogoś pokocha jeszcze. Quote
hankag Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 zdjecia juz wydrukowane ...zaraz cos napisze i w sobote rano zawioze Iwonie do sklepiku Quote
Recommended Posts