Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam u lekarza wczoraj na dyzurze bo temp. 39.5 nie odpuszcza :angryy: ...takze dzisiaj do Iwony nie podjade .....ale zrobie wszystko zeby dzisiaj to do niej dotarło

Posted

jesli nikt nie odbierze suni, trzeba koniecznie zabrac já do hoteliku, porobic zdjécia, porozglaszac i sunia na pewno znajdzie swojá "babcié". Anouk92, czy to Twoja przyjaciolka mówila Ci o suni?

Posted

Gagasiu, to jaka jest szansa zeby ktos odebral sunié od weta zanim bédzie za pózno (schron albo gorzej)? mozesz wziác nr tel do tego weta i wybadac sytuacjé? gdybys zrobila kilka fotek sunia naprawdé szybciej znalazlaby domek, chociaz tymczasowy.

Posted

emilia2280 napisał(a):
jesli nikt nie odbierze suni, trzeba koniecznie zabrac já do hoteliku, porobic zdjécia, porozglaszac i sunia na pewno znajdzie swojá "babcié". Anouk92, czy to Twoja przyjaciolka mówila Ci o suni?

Sunia jest już zabrana ze szpitala. Ja ją tylko zabrałam wcześniej o niej nie wiedziałam.

Posted

a ja mam pytanie. czy sunia ma allegro??? jest osoba chetna na zrobienie allegro dla suni ale potrzebuje wiecej danych yzn gdzie sunia aktualnie przebywa i z kim oraz pod jakim numerem kontaktowac sie w razie gdyby ktos byl zainteresowany adopcja Zuzi.