Rafal StWola Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Do piekła ? w najblizszej przyszłości nie przewidujemy takich ekscesów hehe Quote
halcia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 To jak do piekła Ci sie nie chce,wybierz sie do Orzeszków.Kiedy mozesz?Najlepiej z Żabą tez uzgodnić,bo do poprawiania bud chłopy potrzebne.Bedzie przydział dziewczyny do pomocy.My same jednak nie zbijemy ,a póki pogoda dobra trzeba to wykorzystac.Rafciu jak Zdrapcia ma sie dobrze to i na motorze bys skoczył.Jak bedziesz wolny,daj znac,my sie dostosujemy,moze być nawet srodek tyg.Pozdrowienia Quote
Rafal StWola Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 w zasadzie to mógłbym nawet jutro .... niestety diabli wezmą ten misterny plan z powodów dosc prozaicznych .... w tym miesiącu mam cholerne braki budrzetowe .... ... u mnie to normalka niestety .... Ojciec wraca w przyszłą niedzielę wiec licze że coś mi skapnie , wtedy będę do dyspozycji .... no chyba że biednego Tatę oskubie siostra a ja golcem zostane hehe Quote
albiemu Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 jak tata przyjedzie to widzimy się w schronisku na dobrych kilka godzin jeśli zostanie Ci z Zarką bo pewnie spraw będzie miał masę do zalatwienia - tak jak pisała Halina - potrzeba męskich rąk w schronie Quote
Rafal StWola Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jak przyjedzie to moge być od rana do wieczora ....wezmę wkrętarke i narzędzia .... jakby trzeba było to moge i spalinową piłę zabrać ...szybciej by poszło jak ręcznie .... tylko to dopiero w przyszłym tygodniu pewnie .... jak bogaty Tato przyjedzie hehe Quote
albiemu Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 przyszły tydzień planuje zabrać lapka i zrobić akcję ze zdjęciami bo jak zaczna się szczepienia to dobrze aby każdy pies miał imie i kartę wydrukowaną ... Quote
żaba88 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Rafal StWola']Do piekła ? w najblizszej przyszłości nie przewidujemy takich ekscesów hehe[/quote] Nie ma to jak się zrozumieć, moja wina. Chodziło mi o te zimniejsze rejony. Quote
SZPiLKA23 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A ja nic nie wiem nie wiem kiedy bede mogła sie ruszyc do schronu Quote
halcia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To dalej nie zasłuzyłaś sobie na ten urlop?Rafał,jak tata przyjedzie to go szybko przejmij.Daj znać,kiedy jestes luzik i mozesz jechać ,a my sie dostosujemy,przynajmniej my z Neczką i Eweliną.Jeszcze pogoda istotna,bo budy zbijamy pod gołym niebem,w boksach lub tuż obok. Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Urlop mam od pon do sr ale bede siedziała z mama, ktora wroci ze szpitala- jak nie zwariuje to bedzie super... Quote
albiemu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Szpilka dasz radę a jak coś to wiesz :) 608 424 .... no :) Quote
halcia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To nie wróciła w tę sobote? Siostry nie wrobisz w opieke 1 dzień? Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Nie bo jeden dzien był zabieg przesunięty bo pan lekarz miał impreze z burmistrzem, siostra jest pod warszawa w szkole.... Quote
Rafal StWola Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To widzę że nie tylko ja mam urwanie głowy .... ale szkoła w sierpniu ? :) .... Halcia ja wolny to jestem prawie zawsze tylko dojazd odemnie jest troche dalszy niż z rzeszowa .... nawet przy mojej Łajdaczce to jakies 50 zeta a nie 25 .... ja jeden wyjazd przez dwa musze mnożyć :( ..... Mam nadzieje że rozumiesz powody mojej absencji ... to nie lenistwo czy też skąpstwo lecz realja i fizyczne możliwości ... Quote
Rafal StWola Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Żaba kiedy ? właśnie wróciłem .... Hehe pojade gdzies pewnie w styczniu może ...pewnie na dużo dłużej :) Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Szkoła policyjna nie zna granic :D OMG moja siora niebieska :( Quote
Rafal StWola Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 O mój Boże !!!!! to ja nie jade do Orzeszków hehe .... policja? sorrki koc lubie kobiety w mundurze to dla mnie zbyt wiele :) ps . a nie chce meza? .... lubię kobiety w twardych zawodach :) Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Chciec moze chce ale kto ja zechce :D złołzowata jest zdeka, po za podobienstwem fizycznym i ta sama rodzina wszystko nas dzieli.... Quote
albiemu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Szpilka skoro zołzowata to nie widzę lepiej :D Rafał pozna silną kobieca rękę zapewne doceni i dobrze mu to zrobi ... Quote
SZPiLKA23 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tylko ze ja mu w zyciu zle nie zycze... :D Quote
albiemu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 tutaj chyba nie ma sensu Rafcia nawet pytać on lubi niebieski kolor :D Quote
Recommended Posts