Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rafal StWola']Kaśka porwanie ortograficznie hehe popatrz Czarownico na Twojego wteRZynarza haha albo właściCelke haha[/quote]

sprawa jasna spokojnej nocy

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wariowałem hehe i szeście w nieszczęściu że mnie na takiego nie stac ..... pewnie bym sie zabił :) i kto by o mój skarb dbał ? Zdrapek bez opiekuna ? nie da rady ...wolę bez Triumpha hehe no może ogranicznik sobie założe hhe na linke od gazu :)

Posted

Zdrapek ok ... ukradł kiełbaskę z grilla i boczek itp ... biega już jak kiedyś ( 15 km dzis ) mysle ( mam nadzieje) że kryzys minął .... jedziemy w następny piątek na Hańczę .... chętnych zapraszamy na urlpo ... gwarantowane ... schabowy na sniadanie , schabowy na obiad , schabowy na kolację **** hehe

**** schabowy .... piwo inaczej .... oraz moje i Zdrapki towarzystwo hehe

Posted

szerokiej drogi odpocznij za mnie proszę i ukochaj Zdrapcie :)

aaaaaa i pamiętaj nie schylaj się po nic aby Cie z rusałką nie pomylono .... wiesz sam - paskudne czasy mamy ;)

Posted

[quote name='Rafal StWola']Zdrapek ok ... ukradł kiełbaskę z grilla i boczek itp ... biega już jak kiedyś ( 15 km dzis ) mysle ( mam nadzieje) że kryzys minął .... jedziemy w następny piątek na Hańczę .... chętnych zapraszamy na urlpo ... gwarantowane ... schabowy na sniadanie , schabowy na obiad , schabowy na kolację **** hehe

**** schabowy .... piwo inaczej .... oraz moje i Zdrapki towarzystwo hehe[/quote]

Facet wie co najlepsze! Schabowy i urlop!

Posted

Pracowicie minął nam dzień w Orzechowcach,wróciłyśmy o 21 ,ale zadowolone.Amonek wpadł w oko holendrowi,zobaczymy co z tego wyjdzie.Kiedy sie wybierasz po ten alternator?Ty nas nie zapraszaj ,bo jeszcze pojedziemy!

Posted

Alternator już w aucie i ZdrapkoBus jest sprawny .... sorrki ale miałem mało czasu a ruch był ogromny w piątek ..... nie wspominajac że upał był w autku i chciałem jak najszybciej być w domu ....
Dziś jadę ze Zdrapkiem do weta .... ta stara rana się paprze odrobine a i z tym okiem czas sprawę wyjaśnić ....

Co do wyjazdu to ja się z zaproszenia nie wycofuję .

Posted

Za dziesięć dni kolejna operacja .... plastyka oka i wyjęcie pewnej nitki która została po pewnych (cenz)....
Mam dość idę pić kur.....
Biedny psiak ile jeszcze w dup... dostanie ? ........:-(

Posted

Ja ? ja nie cierpię tylko Ona .... DLACZEGO PIES TO NIE MOTOCYKL ?????
naprawiłbym każdy .... kurde każdy .... od podstaw potrafie nowy z niczego zrobić ..... rozwala mnie bezsilność czasem .....

Posted

Dokładnie miałam to napisać.Tylko,Zdrapuś jeszcze fizycznie cierpi.Szkoda ,że nie ma sie jak napić razem,bo ja tez mam kryzys.SZczeniaki,Amonek,chora Matka, Zdrapka ,Kasia,pogoda i k...wszystko.Bezsilność w Orzech.Dary ,które sa i nie są...a na pewno nie na rozkradanie czy marnotrawstwo....j..bezsilnosc

Posted

mną się Halciu nie martw, odejmij z listy umartwień - lepiej lub gorzej ale radę sobie dam :*

Zdrapol własnie je a ja tylko czekam kiedy Rafciu dostanie szału że mu doopsko zawracam. Sorki gościu ale co post to post a jak pogadam to inaczej. Zdrapol dzielna strasznie, lata sobie i przykre ale nie ma cudów - będzie musiała jeszcze zaliczyć wizytę u weta. Rafciu umartwiony ale to ostatnia rzecz jaka może mnie zdziwić .....

Zdrapol jedno jest pewne - tak jak jesteś dzielna to mało która albo nawet i nie ma takiej drugiej. Proszę zdrowiej, szalej i żyj dla siebie i swojego pana który ma *******ca na Twoim punkcie i chwała mu za to! DACIE RADĘ!

Posted

Ja się na moje cierpienia nie uskarżam ... radę dam bo i jest dla kogo ... tylko psiak cierpi i mnie to tak dołuje ze jak do weta Ją prowadzę ....mniejsza o to sama Zdrapka jak wchodzi to siusia z nerwów .... mi tylko siusiac nie wypada choć nerwy nie mniejsze mną targają .... niby jest ok ... ranka nowa ( tą którą zrobił mój wet już zagojona na cacy ) a ta stara ..... pies biega szaleje i widać wręcz jak się silniejsza robi a tu muszę Przyjaciółkę na następna operację oddać ...... nic tylko sie upić a od jutra .... praca i zarabianie diengów na operację ....... żebym choc mógł to zamiast Niej znosić lżej by mi było .......

Posted

Rafciu gdybym mogła to sama bym za nią to znosiła ale ... nie da się :( - bardzo chcę pomóc ale nawet nie mam jak ..... wal jak nic w razie "W" - sam wiesz ...