Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inne Husky nie są więc klasyczne hehe jakieś takie cienkie i jak charty jakieś hehe Ona jest proporcjonalna i śliczna :) i wcale nie jest gruba i wcale nie chuda tylko w sam raz.... fotosik sie rypie sprobuje pozniej wstawić jeszcze

Posted

Jest piękna i mądra ( choc niewiarygodnie uparta ) po mnie to ma :):)
Jak byłem w drodze po Haszczaka miałem taki mętlik w głowie że hej ..... jak wszedłem do schronu i Ją zobaczyłem to ....... jak bym spotkał przyjaciela po latach .... naprawdę .... nie ściemniam czy coś tylko tak się poczułem .... jakbym spotkał kogoś kogo znam od lat ..... czasem mówie do Zarapi " Bleki " jak do mojego Onka ..... dziwne to wszystko i tyle .......i Ona też jest dziwna tak jak i ja ......
Jedno jest pewne , jest tu... i dobrze mi z tym i mam nadzieje że Jej jest ze mną dobrze .....
I dzięki Ci Makuuu bo gdyby nie TY to by Zarki u mnie nie było !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

I nie tylko to .... dla przykładu dziś ścigała się z malamutem ...młody tak z dwa lata .... Zarapi po operacji może nie cały miesiąc i co ..... i mamutek został daaaaaaaaleko w tyle ..... można powiedzieć ferrari wśród psiaków hehe .....
I jeszcze Tsa lubi Szelma .... i TSA lubi Zarkę hehe ale to już tajemnica :)

Posted

Myśle nad psim zlotem,moją Nute mamy z głowy,bo boidupa,przywita sie i idzie do komóry.Mam zamykany karny boks/nie wiem po co go stawialiśmy,stoi w nim kosiarka./Moje psy nie sa socjalizowane,bo nie miałam takiej potrzeby,nigdzie z nimi nie jezdze,do nikogo z dwoma nie pójde.Psiarzy to mam Was.Żabe musze zaprosić osobiście,ale niech ochłonie z tego nadmiaru wiedzy.Dla Filipa duży stres,ale suczki pewnie nam wybaczy.Gdyby cos nie wypaliło,to Zdrapka moze u mnie w pokoju siedziec.Ale czuje,ze nie pogadamy,tylko bedziemy latać patrzyć jak układaja sobie psiaki swoje sprawy

Posted

Zanim jeszcze poznałam Zarapi miałam swoje ukochane zdjęcie psiaka, którego nie znałam ale uuuuuwielbiałam patrzeć na niego. Ja nie wiem czy to nie jest tak, że jak poznałam Zarapi i zobaczyłam że patrzy tak niesamowicie jak ten ze zdjęcia to znalazłam namacalnie, co ukochałam sobie wczesniej. Bo skąd aż taki sentyment do Zarapi którą tak mało znam? Nie wiem co jest w tym zdjęciu ale dla mnie to wielka i mądra psia miłość w oczach ... nie chodzi o kolor... chodzi o to jak patrzą ...dla mnie to zdjęcie to mistrzostwo - tak powinien patrzeć każdy pies na swojego towarzysza życia .... nie inaczej. Znacie to spojrzenie - prawda?

Posted

Kapitalne zdjątko .... Nie wiedziałem że Zdrapka za młodu miała brązowe oczko hehe
To prawda że patrzy tak samo .... Jak się psu choć odrobinę czasu poświęci takim wzrokiem oddaje z nawiązką .....

Posted

Zgadzam sie,ale oczywiście myślę o moim Amonku.On tak pięknie ,mądrze patrzył,nam dużo słów nie było trzeba,choc ciągle mu mówiłam mój kochany Amonku,a na "mój " on sie przytulał a ja truchlałam ze to jedno słowo za dużo.

Posted

Nie zmieścimy sie oboje w budzie hehe tzn zmieścimy ale Zdrapek nie lubi gdy Jej w domku grzebię :) złości się okrutnie przy każdej operacji sprzątania :)
Wstała właśnie i się grzeje w słoncu Szelma .... a ja za chwilę do pracy ..... trzeba dokończyć dewastację płotu itp ..... nie chce mi się ja coś ale nikt nie chce za mnie tego zrobić hehe ...

Posted

Moja Sara tez nie lubi grzebania po tem jak tylko wyjde sprawdza czy nic przez przypadek nie zgineło i czy znowu nie wsadziłam jej czystej kołderki bo przeciez ta brudna i smierdzaca była taka fajna:D

Posted

Tak bardzo się cieszę, że Zdrapka trafiła właśnie do Rafała... tyle opieki, miłości i zainteresowania nie miałaby nigdzie...

Pamiętam jaka była w schronie... teraz to zupełnie inny psiak...
Gdyby tylko odpadły te problemy zdrowotne (mam nadzieję, że już odpadły i odpukać itp.)

Posted

Można powiedzieć Makuuu że te najgorsze odpadły ..... zagrożenia zycia nie ma więc jest ok a było źle ..... BARDZO ŹLE ....... a teraz ..... Powiedziałbym że w porównaniu do tego co było jest SUPER :)
Ja też sie ciesze że jest ze mna .... i chyba ..... będzie inny Haszczak.....
Tylko Zdrapek wyjdzie już na prosta i ..... nowego będę przygarniał .....

Makuuu kiedy kurde ten spacer ???? bo Zarka gotowa juz ???? hehe

Posted

Dodatkowo inny hehe bo Zarki bym nie oddał nikomu i nigdy !!!!! Psiak ma u mnie dożywocie .... wiem ze głupio to brzmi ale tak jest ...albo Ona albo ja ....
Takiego psiaka miałem tylko jednego ... Blekiego ... był fantastycznym Onkiem .... przypomina mi Go z charakteru Szelma :) tak samo uparta :)