Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobranoc i ja się kładę z szumem w głowie ..... może mi odbije i do lublina pojade hehe ..... A tak poza nawiasem co u Zajona ???? napisz kiedyś cos Ciotka .... Fajny psiak z niego i Zdrapka Go lubi.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Lublina serdecznie zapraszam... Po drodze możesz zabrać Ciotki Orzeszkowe :) A Zion w nowym domku, odjajczony :) Dostałam świeże fotki- wyliniał i śmiesznie wygląda... Taki chudy i bardzo jasny, już nie ma wilczastej szaty tylko wygląda bardziej jak Zarka. Poza tym rozrabia ile wlezie, ma pasję ogrodniczą i ciągle rozkopuje ogródek i przesadza kwiatki :) Jest też bardzo zazdrosny o swoją Panią- w sumie nie dziwię się- o TAKĄ Panią też bym była :)

Posted

Fajnisty psiak z niego :) a o kopanie to jestem spokojny :) jak w zamarzniętej ziemi potrafil to co dla niego byle dołek hehe Pozdrawiam Ciotka . A co do wizytacji to mnie dwa razy nie trzeba zapraszać :) Z chęcią wpadniemy z Zdrapką na kawę i oględziny u specjalisty hehe na czym i Zarka by skorzystała i ja bym był spokojniejszy.... a nawet jeśli nie spokojniejszy to choć poinformowany fachowo ... Za co Ci CIotka juz po raz kolejny i Ja i Zarka dziękujemy :)

Posted

Wiecie co CIotki ? to się tak wydaje bo Zion jest duży ale Zdrapka przy swoim wzroście jest hmmm przybyczona i wygląda na zdjęciach na dużą .....Zion jest troszkę większy ale na chudszego wychodzi a Zdrapek na Pudziana przypodłogowego hehe i tak jest piękna :)

Posted

To uściskaj od nas swojego Pudziana.I pisz o Figarku gdzie tylko chcesz,ja nie atakowałam,że zasmiecasz.Pogoda zaj.. wszyscy chyba lekka" mina",bo nawet na watku mieleckim lekki zgrzyt,choć wszyscy chcą dobrze.Pozdrawiam.

Posted

I blisko ...można powiedzieć za chałupą :)
Zdrapek nie boi się wody .... i zakopuje nadmiar kiełbasy ..... chodzi w kółko przez pół godziny szukając miejsca a potem chyc i kiełbasa schowana hehe

Posted

Moja Sara co nie dostanie "ciezszego" do zjedzenia niesie do budy i tam chomikuje (chyba jej został nawyk ze schronu chowania kosci pod bude:-/) tylko potem ja musze to wydzierac na pol rozłozone bo smierdzi:-/

Posted

Znam to ... niby schowane a potem fuuuuj :)
I kolejna wiadomość .... w poniedziałek do weta i .... jeśli nie będzie konieczna kolejna operacja to .... bedziemy w trójkę hehe drugi Hasior :)

Posted

W sumie to mam dwa i nie mam .... różnie to bywa gdy sie chce adoptować Husky ..... Wiesz Ciotka jak się nie ma 20 Hasiorów przez 20 lat i w pewnej grupce sie nie jest to zostają stare i chore ..... pewnie by narzekali że Zarka u mnie jakbym wziął młodego zdrowego .... o Zdrapkę przynajmniej wiele pretensji nie było ..... A co tam Ciotka masz nowego ? pochwal się :)

Posted

OOOOO a kto to zawitał w nasze skromne progi ? Żaba hehe ale dlaczego ciężko się ogląda ??? chodzi Ci o ten brak odstępów ? tak zrobiłem by miejsca nie zajmować ..... choć przyznaję lepiej z odstepami się odgląda .......
Co do zazdrości to spoko zapraszamy z Zarką :) miejsca w domu do woli a i wycieczki częste :)

Posted

aaaaa o Zdrapkę zazdrość jest ciężka ?..... spoko jedno słowo i masz Husky :) oczywiście nie Zdrapke :)
O transport też sie nie martw dowiozę do rąk własnych :)
Tych psiaków przez ludzką głupotę i niewiedzę jest cały ogrom w schronach .... ale znając Ciebie byłbym o Haszczaka spokojny .

Posted

Co prawda to prawda , wyjątkowa to Ona jest ..... ogrodzeniem się kolego szanowny nie wymiguj , jedno słowo i osobiście pomogę i znam osoby które się już polecały do płotu :) i nie tylko .....Ja myślę że Tobie bardziej o przyszłość chodzi ( studia itp ) i o brak czasu a nie o płot ....

Posted

Żabek będziesz jeszcze miał spełnienie swoich marzeń biegające po ogrodzie! Ja w to cholernie mocno wierzę i wiem że tak będzie .... tylko ten czas w oczekiwaniu na to najgorszy dla Ciebie ... wiem o tym. Jak chcesz zawsze mogę jakoś ten czas umilić :)