Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mąż LenyZet znalazł CC błękitnego, młody chłopak, przerażony, ma obrożę i urwaną smycz - znalazł go w Mysłowicach!!!!!

NIE MA CO Z NIM ZROBIć!!!!!!!!!! POTRZEBNY TYMCZAS ALBO WSPARCIE NA HOTEL!!! :modla:

Posted

Hala to miałyśmy podbne marzenia - ja tez marzyłam o arlekinie...:razz:

Jest taki piekny! urwana smycz to może się przestraszył i komuś uciekł...

Posted

śliczny! koniecznie ogłoszenia, boshe Lena nie wyobrazam sobie tego przy Gryfie, zeby tylko do tragedii nie doszło...

cholera od wczoraj nie wymysliłam zadnego tymczasu ... masakra z tymi psami - 2 pojechaly dwa zostaly znalezione - normalnie jak grzyby po deszczu:-(

tak patrzac na ta zerwana smycz to moze ktos go pod sklepem zostawił i sie zerwał za czyms lub przed czyms? brudny nie jest zeby sie dlugo wloczył...a jak z wygłodzeniem?

Posted

ja nie wiem nic - musimy poczekać na Leną, moja siostra mówiła, że on trochę chudy, ale może to dlatego, że młody jest :niewiem: tatuaż musi sprawdzić Lena bo jej mąż się bał zajrzeć w pachwinę ;) pies jest przerażony... też myślę, że ma dom, tylko uciekł komuś jak się wystraszył :shake:

Posted

Piękny!!!!! nie wyglada biednie - na pewno sie zgubuł, albo własnie z powodu tych cholernych petard zwiał...teraz to bedzie dopiero heizel z tymi wybuchami...biedne psiaki:-(

patrzyliscie na molosy, czy ktos nie zgłosił zaginiecia???

Posted

[quote name='malawaszka']Psiak niedługo (a może juz) jedzie na próbę czy dogada się z doziem forumowiczki z molosów - jak się dogadają to będzie tymczas :kciuki:
[FONT=Arial]To ja zaciskam z całej siły :kciuki:[/FONT]

Posted

ja mysle tak jak wiekszosc ze komus nawial poprostu, zerwana smycz i zblizajacy sie sylwester jakos pasuje do siebie :( popytajcie porozwieszajscie ogloszenia moze ktos go szuka !!!

Posted

halbina napisał(a):
oba młode, więc jest szansa, że się zaprzyjaźnią... nie znam się na CC, ale skąd wiecie, że to nie dożek?

Halbinko - no przeca doziom się ogonkow nie kopiuje :cool3: A CC moze mieć kopiowane uszy i ogon, albo nie mieć kopiowanych....straszne zamieszanie w sumie z tym debilnym kopiowaniem:shake: