barb Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 elizziee , są nowe foty Wilka na stronie schroniska :lol: [URL="http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=961&Itemid"] http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=961&Itemid[/URL]= Quote
elizziee Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 wiem, wlaśnie wczoraj wieczorkiem spojrzalam:) już myslałam, że im zaginęło wśród innych maili:) ale cieszę się, ze się znalazło:) My z Wilkiem już na Śląsku:) Podróż zniósł bardzo dobrze, jest taki grzeczniutki:) a za chwilę idziemy do ogrodu się wybiegać:) Quote
weronika1 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='Saphira']Może akurat jest to ktoś kto marzy o takiej pracy i trafiła mu się jedyna w życiu szansa.................[/QUOTE] Obyś Saphiro miała rację , bo ja mam wątpliwości. Wiedza to i owszem potrzebna ale znam takich co mają dużo wiedzy i pięknie mówią a psy po cichu znikają np. Pan Sz. z Birczy. Chciałabym zaufać nowemu kierownikowi i mocno wierzyć, że nie zniszczy ciężkiej pracy Śp Artura Quote
barb Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='weronika1']Obyś Saphiro miała rację , bo ja mam wątpliwości. Wiedza to i owszem potrzebna ale znam takich co mają dużo wiedzy i pięknie mówią a psy po cichu znikają np. Pan Sz. z Birczy. Chciałabym zaufać nowemu kierownikowi i mocno wierzyć, że nie zniszczy ciężkiej pracy Śp Artura[/QUOTE] A Stowarzyszenie Nadzieja uczestniczyło w postepowaniu konkursowym ? Miało jakiś wpływ na wybor ? Quote
elizziee Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Cioteczki kochane! jeśli któraś z Was będzie w schronisku, proszę dowiedzcie się, czy Martens trafił do fajnej rodzinki! Ja tego psiaka zgarnęłam razem z koleżankami z ulicy tej zimy, chodził dosłownie po jezdni nie wiedząc, w którą stronę ma iść, jakbyśmy go tam zostawiły, to na bank by go coś przejechało. Był poraniony i zaniedbany. A teraz widzę, że trafił do domku,z czego strasznie ogromnie się cieszę!!!! :multi::multi::multi: Quote
Arisai Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='elizziee']cos wiadomo o nowym kierowniku????[/QUOTE] Cisza, a jednak coś wiadomo :razz: [URL]http://forum.nowiny24.pl/artur-bak-nie-zyje-odszedl-opiekun-i-przyjaciel-zwierzat-t69514/page-29[/URL] Quote
elizziee Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 ech nie wygląda to wszystko dobrze z tym opowieści na forum... :( Quote
barb Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Może nie należy sie tym sugerować. Sama wiesz, że są tam bardzo różne wpisy. Będę w Przemyślu dopiero za trzy tygodnie... Quote
pomóżpomagać Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Może ktos zajrzy na nasz nowy wątek? OTOZ Animals Krosno i okolice [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245995-KROSNO-i-okolice-PSIAKI-do-adopcji-pod-opiek%C4%85-OTOZ-Animals-Krosno-i-nie-tylko[/url] Quote
Cookiefloo Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Każdy wchodzący na teren schroniska ma obowiązek podpisać teraz nową umowę wolontariacką i zrobić przeszkolenie BHP. Jest absolutny zakaz fotografowania czegokolwiek... o i tak... troszkę będzie się działo. Schronisko zmieni się o 180 stopni... Quote
maarit Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Cookiefloo'] Jest absolutny zakaz fotografowania czegokolwiek... o i tak... troszkę będzie się działo. Schronisko zmieni się o 180 stopni...[/QUOTE] :shake: Nieciekawie... Quote
GuniaP Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 O 180 stopni ?? Czyli wracamy do punktu wyjścia ?? Quote
grzenka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Cookiefloo'] Jest absolutny zakaz fotografowania czegokolwiek... [/QUOTE] Czy wiadomo na jakiej podstawie wydano taki zakaz? Quote
barb Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Znalazłam na Fb taką prośbę [URL]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=689500974398366&id=276977242317410[/URL] Quote
Cookiefloo Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Karolciasz, masz skończone 16 lat ? Barb, to już nie aktualne :) Quote
barb Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Cookiefloo']Karolciasz, masz skończone 16 lat ? Barb, to już nie aktualne :)[/QUOTE] Czemu ? Dzisiaj było na stronie głównej... Quote
zakonna Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 no dziewczyny, jak tam wieści o nowym panie kierowniku? Cookiefloo, jakie wrażenia? Quote
Becia66 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='karolciasz28']Cookiefloo, tam mam skończone.[/QUOTE] co to znaczy Karolciu ? co masz skończone ? Quote
karolciasz28 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Becia66']co to znaczy Karolciu ? co masz skończone ?[/QUOTE] Nie zacytowałam posta. Cookiefloo pytała czy mam skończone 16 lat ;). Quote
zakonna Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='karolciasz28']Nie zacytowałam posta. Cookiefloo pytała czy mam skończone 16 lat ;).[/QUOTE] to możesz być wolontariuszem tylko musisz mieć pisemną zgodę rodziców Quote
Cookiefloo Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Dokładnie, tak jak pisała zakonna. Tylko umowę musi podpisać także rodzic. Barb, Michał znalazł już wolontariuszkę, która będzie z nim jeździła - dlatego nie aktualne. Wrażenia... hm... pozwólcie, że na razie nic nie będę pisała... :roll: Quote
Recommended Posts