SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kierownik powinien byc szczesliwy ze jakos rozkładamy wyjazdy bo 10 babskich wolontariuszek na raz by nie ogarna :D Quote
albiemu Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Weroniko - przez Beatę w sobotę podam Ci białą teczkę - będziesz miała w niej wydrukowane kartki z różnymi napisami różnej wielkości czcionki. Oprócz tego będą zdjęcia w większym formacie niż standardowy orzechowskich metamorfoz oraz tych psiaków które szukają domów. Będą one rozdzielone w dwóch koszulkach. Jest też informacja z odrywanymi karteczkami na kórych napisałam najważniejsze dane co gdzie i jak schronsika i nas szukać itd. Wiem, że słodycze kupiłaś już i dzwoniłam ale nie odbierasz. Mam nadzieję udało Ci się kupic tablice korkowe na których to wszystko jakos porozmieszczasz. Niestety ciężko mi pomóc na odległość ale co mogłam i dałam radę zrobiłam, mam nadzieję uda się z tego skorzystać i przyniesie zamierzony cel - pełne puszki. Trzymam mocno kciuki za niedzielę! Trzeba dobrze wystartować bo w ludzkich głowach wciąż jest obraz 13 złych lat i może jak zobaczą zdjęcia metamorfoz zrozumieją że wiele się zmienia i zmieniło. Becia weźmie też reklamówkę z zakupami dla Pani Romy. Zielony tam będzie swetr dla Pani Romy też - wiem, że za duży ale niezwykle ciepły. Quote
halcia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Alysia ,dzieki za kolejne pocieszenie,ten psiak straszliwie duzo dla mnie znaczył.Moze Ike przeraziło 5 kg.niedowagi i karme zostawi dla Amonka?Tak czy inaczej to niepowazne i nieodpowiedzialne.Gagata,nas nie ma co klonowac ,bo wszystko pyskate,Artu by oszalał przy częstych najazdach.A co mówił?Mebelki maja,zaprzyjazniony ze mną dr podarował,Kudłata zawiozła,a oni juz pomalowali i sobie stoja.To mi sie podoba,ze tam porzadki sa na bieząco,nieodkładane. Quote
weronika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Albiemu pomimo odległości dużo mi pomogłaś , postaram sie wszystko poukładać i wystawić.Członek Zarządu ma płyty i będziemy jutro to przygotowywać. Sory za telefon poprostu skleroza , został w domu na półce i spokojnie leżał. Jutro odbiorę wszystko ze schronu. Halciu, Ty nie masz powodu do zmartwień, nie możesz łaczyć dwóch zupełnie różnych spraw.Z Twoim pupilkiem Amonkiem wszystko wporządku. Tylko muszę Ci powiedzieć, że jestem na Ciebie złeńka jak coś, bo byłaś w Przemyślu i nie wstapiłaś do mnie:mad: Quote
halcia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 JAk po ogień ,z p.Romą 5 min rozmowy a chcialam jeszcze,ale to był wypad do Strazy .A wędlina zapominana juz jakis czas, nie mogła dłuzej lezec.iNa pierzynę tez nie bardzo było miejsce... Quote
Rafal StWola Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wolontariat nie jest tylko Babski !!!!! Ja owszem nawet jako wolontariusz nie powinienem sie odzywac ( bo czesto nie jestem ) ale Przyjaciela Żabe powinno sie stawiać na pierwszym miejscu !!!! Babski ....phi ...ale pod dyrektoriatem kolegi Żaby hehe bez Niego nie było by tak samo :):):) Quote
albiemu Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 może i głównie babski .... ale za to jaki piękny, mądry, wyjątkowy i skromny :D A tak na poważnie - zapraszamy Panów do wolontariatu bo potrzeba męskich konkretnych sił do zrobienia naprawdę wielu rzeczy w schronisku. Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Babski i juz bo TY i Zaba to tak bardziej jak wisienka na tym babskim torcie Quote
Margo05 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Obojętnie która płeć przeważa :) I tak jesteście wspaniali :loveu::loveu::loveu: Quote
żaba88 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Rafal StWola']Wolontariat nie jest tylko Babski !!!!! Ja owszem nawet jako wolontariusz nie powinienem sie odzywac ( bo czesto nie jestem ) ale Przyjaciela Żabe powinno sie stawiać na pierwszym miejscu !!!! Babski ....phi ...ale pod dyrektoriatem kolegi Żaby hehe bez Niego nie było by tak samo :):):)[/quote] Rafał, a niech sobie stoją na tym podium :lol: Ja mogę się wygodnie położyć pod podium :evil_lol: Quote
albiemu Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zielony poleżymy razem, tu o podium nie chodzi - zamiast marnować na podium deski lepiej z nich budę naprawić. Quote
Margo05 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zaba, co też Ci chodzi po tej łepetynie? :eviltong::evil_lol: Quote
gagata Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zaba, Ty się tak pod tym podium nie układaj...Wiesz, co by sie działo, jak one zaczna z niego spadać ??:diabloti: Quote
Margo05 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='gagata']Zaba, Ty się tak pod tym podium nie układaj...Wiesz, co by sie działo, jak one zaczna z niego spadać ??:diabloti:[/quote] :roflt::roflt::roflt::thumbs: Quote
gagata Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zobaczcie, co Margo skombinowała:[URL="http://www.allegro.pl/item433093885_slodka_poziomka_znaleziona_w_lesie.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/270/58a039a1024012d9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Rafal StWola Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Żaba to ja załatwię popcorn i piwko :) pomysł niezły tylko że teraz więcej jest bab w spodniach niż facetów .... Quote
gagata Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Już słyszę to pufff, jak Albiemu wyląduje Wam na brzuchach...:diabloti: I deszcz popcornu... Quote
halcia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Te wisienki to faktycznie do klonowania.Widze,że Rafała trzeba jednak prowokować,co by sie Wisienek odezwał.Żabolku,do dzis mi głupio,ze wtedy sie nie pozegnałam,ale Ty juz kosiłes na granicy Orzechowce/Orły,strasznie daleko leciec.Trzymajcie sie Wisienki,do zobaczenia.. Quote
żaba88 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jak nigdy, to dzisiejsza wizyta na forum znacznie poprawiła mi humor :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Watek Kiry [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10839022#post10839022[/URL] Quote
Becia66 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='żaba88']Jak nigdy, to dzisiejsza wizyta na forum znacznie poprawiła mi humor :lol:[/quote] Trzeba było wziąc tyłek w troki i do schronu przyjechac , a nie na forum siedzieć....:evil_lol:..oj działo się dzisiaj, działo.....:eviltong: Quote
Neczka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Szpilka, błagam Cię, zaglądnij jutro do Jerrego do boksu i wymiziaj go najmocniej... on tak potrzebuje kontaktu z człowiekiem... a tak rzadko ma na to szansę :-( Quote
żaba88 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Cały dzień na forum to ja nie siedziałem ;) Quote
SZPiLKA23 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Neczka']Szpilka, błagam Cię, zaglądnij jutro do Jerrego do boksu i wymiziaj go najmocniej... on tak potrzebuje kontaktu z człowiekiem... a tak rzadko ma na to szansę :-([/quote] Ok nie ma problemu spacer moze sie uda ;) Czy kicia pojechała? Quote
Recommended Posts