Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weroniko - przez Beatę w sobotę podam Ci białą teczkę - będziesz miała w niej wydrukowane kartki z różnymi napisami różnej wielkości czcionki. Oprócz tego będą zdjęcia w większym formacie niż standardowy orzechowskich metamorfoz oraz tych psiaków które szukają domów. Będą one rozdzielone w dwóch koszulkach. Jest też informacja z odrywanymi karteczkami na kórych napisałam najważniejsze dane co gdzie i jak schronsika i nas szukać itd. Wiem, że słodycze kupiłaś już i dzwoniłam ale nie odbierasz. Mam nadzieję udało Ci się kupic tablice korkowe na których to wszystko jakos porozmieszczasz. Niestety ciężko mi pomóc na odległość ale co mogłam i dałam radę zrobiłam, mam nadzieję uda się z tego skorzystać i przyniesie zamierzony cel - pełne puszki. Trzymam mocno kciuki za niedzielę! Trzeba dobrze wystartować bo w ludzkich głowach wciąż jest obraz 13 złych lat i może jak zobaczą zdjęcia metamorfoz zrozumieją że wiele się zmienia i zmieniło.

Becia weźmie też reklamówkę z zakupami dla Pani Romy. Zielony tam będzie swetr dla Pani Romy też - wiem, że za duży ale niezwykle ciepły.

Posted

Alysia ,dzieki za kolejne pocieszenie,ten psiak straszliwie duzo dla mnie znaczył.Moze Ike przeraziło 5 kg.niedowagi i karme zostawi dla Amonka?Tak czy inaczej to niepowazne i nieodpowiedzialne.Gagata,nas nie ma co klonowac ,bo wszystko pyskate,Artu by oszalał przy częstych najazdach.A co mówił?Mebelki maja,zaprzyjazniony ze mną dr podarował,Kudłata zawiozła,a oni juz pomalowali i sobie stoja.To mi sie podoba,ze tam porzadki sa na bieząco,nieodkładane.

Posted

Albiemu pomimo odległości dużo mi pomogłaś , postaram sie wszystko poukładać i wystawić.Członek Zarządu ma płyty i będziemy jutro to przygotowywać.
Sory za telefon poprostu skleroza , został w domu na półce i spokojnie leżał.
Jutro odbiorę wszystko ze schronu.

Halciu, Ty nie masz powodu do zmartwień, nie możesz łaczyć dwóch zupełnie różnych spraw.Z Twoim pupilkiem Amonkiem wszystko wporządku.

Tylko muszę Ci powiedzieć, że jestem na Ciebie złeńka jak coś, bo byłaś w Przemyślu i nie wstapiłaś do mnie:mad:

Posted

JAk po ogień ,z p.Romą 5 min rozmowy a chcialam jeszcze,ale to był wypad do Strazy .A wędlina zapominana juz jakis czas, nie mogła dłuzej lezec.iNa pierzynę tez nie bardzo było miejsce...

Posted

Wolontariat nie jest tylko Babski !!!!! Ja owszem nawet jako wolontariusz nie powinienem sie odzywac ( bo czesto nie jestem ) ale Przyjaciela Żabe powinno sie stawiać na pierwszym miejscu !!!!
Babski ....phi ...ale pod dyrektoriatem kolegi Żaby hehe bez Niego nie było by tak samo :):):)

Posted

może i głównie babski .... ale za to jaki piękny, mądry, wyjątkowy i skromny :D

A tak na poważnie - zapraszamy Panów do wolontariatu bo potrzeba męskich konkretnych sił do zrobienia naprawdę wielu rzeczy w schronisku.

Posted

[quote name='Rafal StWola']Wolontariat nie jest tylko Babski !!!!! Ja owszem nawet jako wolontariusz nie powinienem sie odzywac ( bo czesto nie jestem ) ale Przyjaciela Żabe powinno sie stawiać na pierwszym miejscu !!!!
Babski ....phi ...ale pod dyrektoriatem kolegi Żaby hehe bez Niego nie było by tak samo :):):)[/quote]

Rafał, a niech sobie stoją na tym podium :lol: Ja mogę się wygodnie położyć pod podium :evil_lol:

Posted

[quote name='gagata']Zaba, Ty się tak pod tym podium nie układaj...Wiesz, co by sie działo, jak one zaczna z niego spadać ??:diabloti:[/quote]
:roflt::roflt::roflt::thumbs:

Posted

Zobaczcie, co Margo skombinowała:[URL="http://www.allegro.pl/item433093885_slodka_poziomka_znaleziona_w_lesie.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/270/58a039a1024012d9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Te wisienki to faktycznie do klonowania.Widze,że Rafała trzeba jednak prowokować,co by sie Wisienek odezwał.Żabolku,do dzis mi głupio,ze wtedy sie nie pozegnałam,ale Ty juz kosiłes na granicy Orzechowce/Orły,strasznie daleko leciec.Trzymajcie sie Wisienki,do zobaczenia..

Posted

[quote name='żaba88']Jak nigdy, to dzisiejsza wizyta na forum znacznie poprawiła mi humor :lol:[/quote]

Trzeba było wziąc tyłek w troki i do schronu przyjechac , a nie na forum siedzieć....:evil_lol:..oj działo się dzisiaj, działo.....:eviltong:

Posted

[quote name='Neczka']Szpilka, błagam Cię, zaglądnij jutro do Jerrego do boksu i wymiziaj go najmocniej... on tak potrzebuje kontaktu z człowiekiem... a tak rzadko ma na to szansę :-([/quote]

Ok nie ma problemu spacer moze sie uda ;)
Czy kicia pojechała?