Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W maju zostalo odebrane z Holandii 180 kg karmy przeznaczonej dla psow i kotow w Orzechowcach. Karme odebral IKE de KOSTER z firmy UNIVERSITAS STAZ PROJECT z siedziba we Wroclawiu. Karma miala byc dostarczona przez niego na pocz. czerwca. Do tej pory karma [B]NIE DOJECHALA. [/B]
Osobiscie rozmawialam z IKE w lipcu. Choc zaskoczony, obiecal, ze dowiezie. Pisalam maile.
IKE - TA KARMA JEST DAREM FUNDACJI DIEREN HULP ZONDER GRENZEN DLA ZWIERZAT W ORZECHOWCACH. ZOBOWIAZALES SIE DOWIEZC. CZEKAMY NA WYWIAZANIE SIE ZE ZOBOWIAZAN!!!!!

Posted

[quote name='Neczka']Wspólny wąteczek Tofika i Ciapka :roll:
[CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10756397[/URL]
[LEFT]
...zapraszam ;)
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]

No to mamy dwa Ciapki w schronie.

Posted

Wystawiłam ponownie wszystkie nasze psy na allegro....

Co do tymczasu dla charcicy to ja nadal urabiam TZta i powinno mi sie udac ale jak jest inny to juz same zdecydujcie do kogo pojdzie psinka

Posted

Szpileczko na razie charcica ma okres kwarantanny i jeszcze co najmniej tydzień musi w schronisku pozostac więc nie ma co gdybac gdzie pójdzie...:eviltong:..bo a nuż własciciel po nią się zgłosi....

Posted

[quote name='becia66']Szpileczko na razie charcica ma okres kwarantanny i jeszcze co najmniej tydzień musi w schronisku pozostac więc nie ma co gdybac gdzie pójdzie...:eviltong:..bo a nuż własciciel po nią się zgłosi....[/quote]
Sama wiesz Beciu, jak to z TYM jej właścicielem... :roll:
Myślę, że jeśli jest chętny domek tymczasowy, to Artek wydałby charciczkę na tej samej zasadzie, na której poszła do pierwszego domku Bineczka.

Posted

Jezeli bedzie na tymczasie (TZ urobiony tak na 80%) w Jarosławiu to z odwiezieiem jej nie bedzie wiekszego problemu.

Spokojnie wszystko sie wyklaruje :) do soboty jeszcze czas a wczesniej na tymczas nie bedziemy mogli jej wziac

Posted

[quote name='weronika1']Żabko ,czy Ciapek p. Romy jest w schronie? Z tego wynika, ze jest drugi Ciapek.[/quote]
Tak, Ciapek Pani Romy jest w schronisku. Mamy teraz 2 Ciapki :roll:

Posted

Alysia,poganianie ich na dogo pewnie nic nie da.Tu zalogowana jest tylko Aga i nie odzywa sie juz kilka m-cy.Karma raz,że nawalili,nawet nie zadzwonili czy napisal ,ze bedzie opóznienie, a ja dodatkowo dostaje roztroju o mojego Amonka,bo zadnych wiesci.