Marka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mam nadzieję, że Szip doczeka się domku już wkrótce - a ten, kto go weźmie - to dopiero będzie miał szczęście..! Quote
Od-Nowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ziutka - dlatego właśnie wypatrzyłam Szipa, bo jego oczy są jak oczy mojej suni i piękne cienie na futrze. To jest to:multi: (bo piesek w moim avatarze to moja sunia Lira ponad-roczna.ale przy Szipie to jednak dużo dużo mniejsza ;) ) tu jak była mała a tu jak wyrosła Quote
Od-Nowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 z wielką chęcią. na razie to jednak bardzo bardzo-niemożliwe :roll: Quote
Ziutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Piękna ta Twoja sunia :loveu: :loveu: Siostra Szipa jak nie patrzeć :cool3: Mam nadzieję, że i jemu wreszcie trafi się taki wspaniały domek jaki Ty dałaś tej suni :lol: Quote
Od-Nowa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 domku my jesteśmy tuuu!! gdzie szukasz? gdzie patrzysz?? pod nogi trzeba nie w dal ;) Quote
Marka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Faktycznie - Szip pewnie jak był szczeniaczkiem to wyglądał identycznie - i wtedy też pewnie był lubiony, głaskany... Teraz już nie jest... Cierpi w schronisku za to, że zaufał ludziom, że wierzył, że go pokochają... Quote
Marka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Faktycznie - Szip pewnie jak był szczeniaczkiem to wyglądał identycznie - i wtedy też pewnie był lubiony, głaskany... Teraz już nie jest... Cierpi w schronisku za to, że zaufał ludziom, że wierzył, że go pokochają bezwarunkowo i na zawsze... Quote
luka1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Zdjęcia choć ładne nie oddają prawdziwego uroku tego psa. Jest taki delikatny, taki uczuciowy i wrażliwy wcale nie jak taki wielki zwierz. Quote
Od-Nowa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 teraz kochają wielkopsa Ci co domku mu dać nie mogą. szukamy zatem domku który pomieści Szipa i jego miłośników :cool3: Quote
Fiona.22 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Szipuś ma nadzieje, że święta spędzi na kanapie...Może ktoś spełni psie marzenie :) Quote
asiamm Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 luka1 napisał(a): Zdjęcia choć ładne nie oddają prawdziwego uroku tego psa. Jest taki delikatny, taki uczuciowy i wrażliwy wcale nie jak taki wielki zwierz. to zdjęcia z wiosny, robione kilka dni po jego przybyciu do schroniska Quote
Od-Nowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 a czy jest szansa na nowe? pewnie tak pięknie nie wyglada już. ale potencjał olbrzymi ;) Quote
asiamm Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 wygląda ładniej, bo nie jest już taki chudy, no i wyrósł chłopak a co do zdjęć to jestem uzależniona od Ziuty (i jej samochodu), zobaczymy, może uda nam się przed nowym rokiem.... Quote
Od-Nowa Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 na dzień dobry! nie wierze,ze nie ma odzewu! przecież to taki fantestyczny pies! tyle ogłoszeń! mam nadzieje,że to tylko przez przedświąteczna gorączke! a po świtach domek się odezwie! Quote
Od-Nowa Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 kochany Szipku , życzę Ci jednego - domu najlepszego!! Quote
luka1 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Początek życia Szipa zaczął się od schroniskowego boksu, jak potoczy sie dalej? Quote
luka1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Szipowi dom potrzebny by nie przywykł do ciasnoty - choc pewnie juz przywykł. Quote
majqa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jaki jest Szip dla innych zwierzaków? Toleruje koty? Znosi jazdę autkiem? Czy on nadaje się do mieszkania (np. czy sygnalizuje potrzebę wyjścia)? Quote
luka1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Szip to młodziutki piesio i nawet jeśli czegos nie wie lub nie potrafi to łatwo sie uczy. Quote
Od-Nowa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Szip do innych zwierząt jest przyjacielsko nastawiony. I do suk i samców. Nie wiem czy były testy z kotem ;) a co do innych rzeczy to na pewno szybko się naczy bo jest bardzo mądrym psem! Quote
luka1 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Wszyscy pytaja o te koty - czy wszyscy mają w domu kota? (1 obserwator) Quote
Recommended Posts