Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZIP

Piękny olbrzymi przytulak o łagodnym charakterze (klapniętych uszach i wspaniałym spojrzeniu ) W tej chwili około 1,5 roczny.
Szip jest łagodny w stosunku do innych psów. Spragniony kontaktu z człowiekiem. Uwielbia przebywać z człowiekiem oraz gdy ten, jemu poświęca swoją uwagę.Uwielbia głaskanie, przytulanie, zabawy.
To przecież młody pies, który marzy o swoim własnym domu.
Prawdopodobnie jest potomkiem owczarka kaukaskiego i owczarka niemieckiego.

Pół roku temu trafił do schroniska „Azorek” w Sochaczewie gdzie przebywa do dziś. Psiak został oddany przez swoją właścicielkę (alkoholiczkę), która tłumaczyła się koniecznością leczenia w szpitalu. Miał wtedy początki krzywicy, która została zaleczona.
Jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i odrobaczony.

Kontakt w sprawie adopcji:

p. Rafał - 692 005 758 i 692 659 026

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o cześć Fionko, zdradziłam chwilowo wątek Kielecki ale to przez Ingrid :razz: bo to jej szukałam na stronie owczarkowej Anashara i przez przypadek wpadłam na tego delikwenta :loveu: czy on nie jest jak "wielki brat" Liry:cool3::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kobitki, a najlepsze jest to, że ten pies jest nie tylko piękny z wyglądu - on ma przede wszystkim przepiękny charakter! :loveu: Ja miałam z nim kontakt dosłownie przez kwadrans w jego boksie i wyszłam totalnie zauroczona tym, jakie to delikatne i grzeczne zwierzątko :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo bym chciała mieć kiedyś takiego psa na własność - taki pies to skarb!

Posted

maggiejan napisał(a):
Ślicznotek... Jak to sie stało, że nikt go nie wziął do tej pory?

Właśnie tego to nikt nie wie :shake:
On taki słodziak jest kochany.

Mam nadzieje, że mu się poszczęści w końcu :roll: