LittleMy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 z klaczkow mozna zrobic poduszke :evil_lol: Quote
baffi2 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='LittleMy']z klaczkow mozna zrobic poduszke :evil_lol:[/quote] jeszcze 2 - 3 czesania i poduszka gotowa :lol: :evil_lol: Quote
baffi2 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nelka będzie ze mną chodziła na kurs Agility :multi: :bigcool: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Który zresztą kosztuje 400zł a dojazdy pewnie drugie tyle...[/COLOR][/SIZE] Quote
baffi2 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zapisujemy się do tego klubu [URL="http://www.baritus.com.pl/"]www.baritus.com.pl[/URL] :D Pierwsze zajęcia będą już w sobotę :multi: Quote
Tilia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ooo :) bardzo sympatycznie u Gosi i jej męża Kamila :) będziesz jeździć na Fieldorfa czy gdzieś indziej? Quote
baffi2 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Tilia']ooo :) bardzo sympatycznie u Gosi i jej męża Kamila :) będziesz jeździć na Fieldorfa czy gdzieś indziej?[/quote] tak, na Fieldorfa :) Quote
baffi2 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Tilia']kiedy zaczynacie?? :)[/quote] za 4 dni - w sobotę :D treningi jednogodzinne, w soboty i niedziele przez 10 tygodni :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 :D no to foteczki poprosimy jak bedziecie na agility :D Quote
baffi2 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='BlackSheWolf']:D no to foteczki poprosimy jak bedziecie na agility :D[/quote] no jasne;):eviltong: [SIZE=1]wiem że nie dasz mi żyć jak nie wstawie[/SIZE]:diabloti: Quote
G.Lindenberg Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a no :D :D :D[/QUOTE] Przepraszam za offa, ale ta osoba jest winna wyjaśnienie. Wszystko pięknie, a co się stało z rozpoczętym przez ciebie wątkiem o tragicznych zmianach w schronisku w Łęczycy? Czy nagle się magicznie poprawiło i dlatego wątek został zlikwidowany? Wysłałem ci prywatną wiadomość z tym pytaniam dwa dni temu ale nie raczyłaś odpowiedzieć. Więc może zrobisz to publicznie? Quote
BlackSheWolf Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 odpisalam juz. przepraszam ale zapomnialam wtedy odpisac na PW. wlasnie sie nie poprawilo... napisalam wszystko w PW . pozdrawiam Quote
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 my już po treningu :) Nelly bardzo dobrze sobie radziła, chyba najlepiej z cztero psowej grupy:D Dziś było przeskakiwanie przez hopki, przechodzenie przez krótki tunelik i przechodzenie przez długaśny tunel:cool3: Nelka wszystko w miarę opanowała:loveu: A jeden pies był tak duży że z trudem się zmieścił do tunelu:evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ale nie jestem zbyt zadowolona z tego klubu... Teren - jest zbyt mały, styka się ze stacją benzynową a obok jest ulica. Zajęcia miały zacząć się o 11;00, trwać godzinę ale o godz. 11;10 dopiero zaczęto ustawiać hopki, o 11;30 była 5 min przerwa, zajęcia skończyły 11;55. :roll: Quote
LittleMy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 moze dlatego,ze to pierwsze zajecia ? zobaczysz za tydzien jak bedzie :) ale teraz jest chyba odgrodzony od ulicy? Brawa dla Nelli ! dzielnie sie spiala :loveu: Quote
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='LittleMy']moze dlatego,ze to pierwsze zajecia ? zobaczysz za tydzien jak bedzie :) ale teraz jest chyba odgrodzony od ulicy? Brawa dla Nelli ! dzielnie sie spiala :loveu:[/quote] zobaczymy jak będzie jutro... teren nie jest ogrodzony i w regulaminie pisze "psa spuszczasz na własną odpowiedzialność" - czyli ćwiczyć agility na smyczy:evil_lol: na szczęście Nelly trzyma się blisko mnie;) a brawa jak najbardziej, bo zasłużyła:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 no to wielkie brawa dla Nelci :) yh... to chyba nie za ciekawy ten klub ;| Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 hejo ejo ejo :D gdzie foteczki z agility ??? Quote
baffi2 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Następnym razem nie zapomnę wziąć aparatu:oops: Chciałabym się przenieść z tego klubu, ale teraz nigdzie indziej nie rozpoczynają się kursy:roll: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 no dobra tym razem ci daruje :D ale nastepnym bez aparatu nie wychodz z domu :mad: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a co do klubu... moze na poczatek zostan tam... a pozniej sie przenies :cool3: a czy moge spytac ile to kosztuje ? Quote
Tilia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 hejhej gratulacje :) może faktycznie pierwsze zajęcia były organizacyjne bardziej? a wiesz że spotkałyśmy się koło mojego domu?? :) :) właśnie wyruszałyśmy z koleżanką na spacer do Wilanowa :) przepraszam, że się nie zatrzymałam, ale prowadziłam moje rozradowane stadko na smyczach i jednocześnie próbowałam załatwiać coś przez telefon... Quote
Recommended Posts