Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to powoli zaczynam pisać relację:lol:
Takie były plany
jadę w góry z tatą, bratem i kuzynem, Nelly zostaje z moją mamą.

Zajechaliśmy do Korbielowa we wtorek rano. Jeździliśmy na nartach itd...
W środę rano dojechali do nas; moja mama, ciocia, kuzyn i Nelly:multi:
Podobno Nelcia b. dobrze zniosła podróż (5 godz.) ale kiedy zatrzymali się na stacji benzynowej i wysiadali, Nelly zaczęła się trząść ze strachu i nie chciała wysiadać. Może ktoś ją kiedyś porzucił na stacji?:-(

Zaraz napiszę ciąg dalszy, idę zrobić herbatkę:lol:

Posted

CD:
Jak przyjechali, Nelly na początku chyba mnie nie poznała:evil_lol: ale po chwili już na mnie skakała i biegała :) Bardzo jej się podobały wysokie zaspy śnieżne, a jak po nich skakała to widać było tylko łebek i grzbiet:diabloti:
Mieszkaliśmy w chatce góralskiej, dwa piętra, schody prawie jak drabina więc Nelcię musiałam na rękach wnosić:loveu: Chodziłam z nią na spacerki ale wysoko nie wchodziłyśmy bo ponoć nie można z psem wchodzić na trasę narciarską. I zainteresowała ją górska rzeka "czemu tak mocno pluska" :evil_lol: Ale trochę marzła więc spacerki nie mogły być za długie. Wróciliśmy dziś w nocy (ja, tata, kuzyn i Nelly) W drodze spała na siedzeniu obok mnie. A jak wróciliśmy to było tak dziwnie bez śniegu pfff :cool1:

To chyba na tyle:razz: Jutro będą fotki...;)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
a to niby czemu ?? :D

a tego to niewiem:shake: zapytaj się Nelly czemu tak bardzo lubi zjadać duże ilości i domagać się kolejnych porcji :D

Posted

LittleMy napisał(a):
ona pewnie po prostu wie, ze idealnym ksztaltem jest KULA i do niego dązy :evil_lol:

taa już niewiele jej brakuje :D żartuje :P - jaki pan taki pies, a więc ona nie będzie gruba:evil_lol:

Posted

Może organizm musiał się przeczyścić przed wiosną... Niech ona już w końcu przyjdzie, w Wawie śnieg z deszczem pada, a psiakom trawka potrzebna na przeczyszczenie :p