Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
ja nie musze ogladac tego filmiku :D ja czułam to na własnej skórze :D

NIestety nie wszyscy mieli tą przyjemność:eviltong: więc chociaż obejżą na filmiku:loveu:

Posted

DuDziaczek mogę Ci go oddać:eviltong:
FB postaram sie jutro ałożyć bo teraz mam gości :D
Nelcia poznała 10 nowych osób :D I dzieci się nią zachwycają:evil_lol:

Posted

spokojnie, nauczy się- jest w domu dopiero parę dni.mój psiak ze schroniska tez sikał ,na wszystko potrzeba czasu. Moze tymczasowo zwimąć dywan?
a sucz jest słodka, i ten szelmowski błysk w oku!

Posted

mimiś napisał(a):
spokojnie, nauczy się- jest w domu dopiero parę dni.mój psiak ze schroniska tez sikał ,na wszystko potrzeba czasu. Moze tymczasowo zwimąć dywan?
a sucz jest słodka, i ten szelmowski błysk w oku!

Ale ona podobno mieszkała w domu i to długo, Agata mówiła że ona nawet w boksie nie chciała robić. Zwinęłam w swoim pokoju ale ona robi w salonie na dywanie za 850zł :-( W dodatku po kazdym spacerze trzeba jej myć łapy i "podwozie"...

Posted

baffi2 napisał(a):
DuDziaczek mogę Ci go oddać:eviltong:
:evil_lol:

OOO moge go zaadoptowac!

baffi2 napisał(a):
Ale ona podobno mieszkała w domu i to długo, Agata mówiła że ona nawet w boksie nie chciała robić. Zwinęłam w swoim pokoju ale ona robi w salonie na dywanie za 850zł :-( W dodatku po kazdym spacerze trzeba jej myć łapy i "podwozie"...

T0 mycie znam dosc dobrze xD :lol::lol::lol:

Posted

przenosiny to jednak szok dla kazdej zywej istoty..a myc trzeba przy takiej pogodzie-no ale idzie wiosna!:evil_lol: ja swojego włochatego nieomalzejamnika tez musze myc w wannie po spacerku. trafiliście akurat na zgniła aure
Baffi musisz szybciutko oporządzac sunię to rodzice nie będą mieli powodu do narzekań [ sama jestem "rodzicem" i wiem jak wkurza pełna kuweta kotki mojego syna:angryy:]

Posted

baffi2 napisał(a):

ale ktory raz jej sie zdazylo zalatwic ?? mowilas, ze robiła już w domu :)
a mycie.. to kazdego psa trzeba myc ;) to oczywiste :) nawet mojego :)

Posted

moja 8 letnia Pixi też załatwiała się w domu jak ja wzięłam. Aby zrobiła coś na spacerku chodziłam z nią nawet pół godziny. Nigdy nie mieszkała w schronisku. Najpierw w domu a ja ją wzięłam z domku tymczasowego. To wszystko stres. A teraz, jest u nas 4 miesiące i rano trudno ją wygonić na spacer , 9 rano a ona ani myśli. Proszę dajcie jej czasu, nigdy na nią nie krzyknęłam , widać było że ona się bała tego co zrobiła ale ja nie dałam jej powodów do strachu. Jest dużo starszym pieskiem niż Twój i na pewno trudniej jej było w nowym domku. Proszę Cię dawaj jej dużo miłości a będzie wszystko dobrze

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
ale ktory raz jej sie zdazylo zalatwic ?? mowilas, ze robiła już w domu :)
a mycie.. to kazdego psa trzeba myc ;) to oczywiste :) nawet mojego :)

2 razy zrobila. do tego mycia sie juz przyzwyczaiłam;)

Posted

wtatara napisał(a):
Aby zrobiła coś na spacerku chodziłam z nią nawet pół godziny.

nie chce nic mowic (bo wyjdzie ze mam niewychowanego burka :cool3:) ale
ja z moim czasem chodze i 1h i sie nie zalatwi i potem ranoo kupa juz czeka.. :eviltong:
Ale jakos nie przejmuje tylko lape za szmate.... (i robi to zawsze na dywan hehe)
juz jakos sie nauczylam z tym zyc... niesety moja mama zrobilab, duzo bledow wychowawczych (bylam za mloda by sie jej sprzeciwiac, choc probowalam)
ktorych nie naprawie ale NIGDY nie dre sie na mojego psa i mamie tez nie pozwalam. Pomoim psie widac ze czuje ze cos nie tak jest...
Dlatego ja nie rozczulam sie nad nim i biore sie za robote eew.moja mama czasem sprzatajac cos tam do niego mruczy ze zaraz on bedzieto scieral :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nelka zawsze chodzi za mną (lub inną osobą) gdy wychodzę z pokoju... Np. jak ide do łazienki to chce wejść za mną i leżeć na zimnej podłodze zamiast zostać w pokoju na miękkim legowisku... :razz: