Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie, długo nie pisałam :evil_lol: Ale nie dlatego że zabalowałam :eviltong: Po prostu jakoś tak wyszło. Ale już się poprawiam. To nasz najnowszy uszyty komplecik, jeszcze świeżutki :cool3:

Młoda nie miała jeszcze żadnej czerwonej obroży, więc... nadszedł jużczas :diabloti:

I na dokładkę jeszcze takie słitaśne zdjęcie:

I część ze świątecznego prezentu :cool3: :

Posted

[quote name='Infortune.']Ale jej świetnie w czerwieni! :loveu: Ale jak każdemu białaskowi :loveu:

A prezent bardzo apetyczny :diabloti:
Dzięki :loveu: No baa, przecie lateks jest bardzo smakowity :evil_lol:

[quote name='Shel']Fajnie jej w czerwonym :]
Dziękujemy :cool3:

[quote name='Zuzia&Snoopy']ślicznie jej w czerwonym:)
http://images49.fotosik.pl/249/98c7b7a4fab61184med.jpgCzyżby to był kolejny cudowny ID?:loveu:
Dzięki :cool3: A ta chałka jest jej zabawką z lateksu, ale pomysł na ID też niezły :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale jaki ładny gremlinek:)
http://images44.fotosik.pl/253/5b454149d837a9cfmed.jpg

Pzdr.
Ona ma talent do rozczulania, jak się ją zapyta "Dżonuś, co u Ciebie?" To ona przechyla główkę i się tak uroczo patrzy :evil_lol:

[quote name='Kashdog']http://images44.fotosik.pl/253/5b454149d837a9cfmed.jpg
Jaki ryjek :loveu:
Mój ryjek :loveu:

[quote name='Infortune.']Aaale ma figurę modelki! :loveu: :diabloti:
No ba, jak ta lala :diabloti: A tak serio, to już się nie mogę doczekać wiosny, nawet się nie mieszczę z nią na chodniku, bo tyle śniegu jest :evil_lol: A ona myśli, że tam gdzie nie jest odśnieżone, to jest trawa i można sikać :siara:

[quote name='Agathee']Sama ją trymujesz? ;)

http://images44.fotosik.pl/253/5b454149d837a9cfmed.jpg
Świetna minka :loveu:
Akurat to trymowanie robiłam z siostrą, bo bym wysiadła sama, a i tak długo ją robiłyśmy :diabloti: Ale normalnie chodzimy na "wypięknianie" do salonu, oprócz tego sama ją czasem dopadam ;)

[quote name='Shel']Cudna jest!
Dzięki :loveu:

Posted

Świetny ten psiak na filmiku :loveu:
A jaki banner fajny i ten cytat :diabloti: Ale to jest sama prawda, Fifka nie jest niestety terrierem czystej krwi, ale ma kilka cech charakteru terriera, np. czasami ma tak, że nagle zaczyna szczekać na różne niezidentyfikowane obiekty, a jak już któryś z nich do niej podejdzie to tchórz albo ucieka labo odważy się podejść:cool1: Bardzo irytują ją również kobiety z wózkami, dzieci z sankami i wiele, wiele innych rzeczy ostatnio szczeka i warczy na swoja prasowaną kość :evil_lol: Zaczyna ja podrzucać, chować, zakopywać w pościeli, a potem boi sie do niej podejść:D
Czasami nie rozumiem tego psa :diabloti:

Posted

[quote name='Kashdog']Świetny ten psiak na filmiku :loveu:
A jaki banner fajny i ten cytat :diabloti: Ale to jest sama prawda, Fifka nie jest niestety terrierem czystej krwi, ale ma kilka cech charakteru terriera, np. czasami ma tak, że nagle zaczyna szczekać na różne niezidentyfikowane obiekty, a jak już któryś z nich do niej podejdzie to tchórz albo ucieka labo odważy się podejść:cool1: Bardzo irytują ją również kobiety z wózkami, dzieci z sankami i wiele, wiele innych rzeczy ostatnio szczeka i warczy na swoja prasowaną kość :evil_lol: Zaczyna ja podrzucać, chować, zakopywać w pościeli, a potem boi sie do niej podejść:D
Czasami nie rozumiem tego psa :diabloti:[/QUOTE]
Terriery tak mają :diabloti: Niektóre psy mają gdzieś koszenie trawy, zamiatanie podłogi itp. ale nie Koda. Szczotkę trzeba obszczekać, a koło od kosiarki obgryźć :evil_lol: A co do szczekania na niezidentyfikowane obiekty, to ona z kolei nie szczeka, a się intensywnie wpatruje, np. w innego psa i robi takie małe kroczki z miną: "Ej, ja chyba tam podejdę. Tak, tak, na pewno muszę tam podejść... Co mówisz? Czemu nie? Ja tam podejdę... O kurcze ten pies jest dziwny... on się chce bawić. Uciekam. Pańcia ratuj...!" i zapyla w inne miejsce a pies do którego podeszła za nią :diabloti:

[quote name='Sallcia']cześć Kodaki :hand:

co tam u was ? ;)[/QUOTE]
A w porządku. Koda dostała kość i wróciłyśmy ze spacerku. Zaraz wrzucę fotki :cool3: