Russellka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Hohoho, jaka śpiąca Elegantka:) Tylko, czy Koda o tym wie, że ma taka śliczniusią obróżkę? http://images37.fotosik.pl/278/2838b083b498fbe1.jpg pzdr. Myślę, że wie, bo ją potem obudziłam (wiem, zła ze mnie pańcia) :diabloti: Bartiśkowa_ napisał(a):http://images37.fotosik.pl/278/2838b083b498fbe1.jpg ale ładnie jej w niej :loveu: zdolna jesteś !! Dziękujemy :cool3: Lapeno napisał(a):Fajna,tylko uważałabym na nią w zabawie z innym psem.Wystające rogi gwiazdki mogą być niebezpieczne Koda jest dosyć specyficznym psem, ponieważ nie bawi się z innymi psami, więc co do tego to nie mam obaw ;) Zresztą, to wszystko jest odpinane, w razie czego można odpiąć :razz: Czy mi się wydaje, czy wy u nas pierwszy raz? :cool3: Quote
Mudik Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Russellka napisał(a): I nie pojedziemy do Łodzi na seminarium dogfrisbee bo sierota nie zobaczyłam, że informacja o zaliczce jest w załączniku. Eh... no więc mówi się trudno, może znajdziemy coś bliżej. Moze napisz i da radę jeszcze, chcę poznać Kodę osobiście, w sumie jedno psie miejsce się zwalnia, miałam byc z dwoma psami a będę tylko z jednym, spróbuj zapytaj jeszcze. Quote
Russellka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Pisałam, że jeśli zwolniłoby się miejsce to prosiłabym o informację, ale nie dostałam wiadomości zwrotnej... Quote
Ppx Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 http://images48.fotosik.pl/283/1b333ef2a1d488a7med.jpg jaka fajniasta *.* Quote
taxelina Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Na moim forum cos nie zagladasz to zapraszam do naszej galeri tutaj :) Quote
Mudik Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Russellka napisał(a):Pisałam, że jeśli zwolniłoby się miejsce to prosiłabym o informację, ale nie dostałam wiadomości zwrotnej... Bo jeszcze o tym nie napisałam tej dziewczynie , która wysyła wszelkie info:oops: Quote
Russellka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Mudik napisał(a):Bo jeszcze o tym nie napisałam tej dziewczynie , która wysyła wszelkie info:oops: To może wspomnisz o nas słówko, żeby wiedziała, że kogoś tam byśmy "znali" jeśli można to tak nazwać :lol: Bo kurcze szkoda mi :) Quote
Mudik Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Obiecuję mimo braku czasu jutro w tej sprawie się do tej dziewczyny odezwać i Was ,że tak powiem "zaprotegować" ;-) Quote
Mudik Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Mudik napisał(a):Obiecuję mimo braku czasu jutro w tej sprawie się do tej dziewczyny odezwać i Was ,że tak powiem "zaprotegować" ;-) Właśnie poszedł mail w tej sprawie :-) Quote
Russellka Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Mudik napisał(a):Właśnie poszedł mail w tej sprawie :-) Ok dzięki za informacje, na razie nic do mnie nie przyszło... no ale zobaczymy :cool3: Bartiśkowa_ napisał(a):witamy :diabloti: Cześć wam! :multi: A my byłyśmy na łące, było super, ale i tak skończyło się myciem bo młoda wyczaiła coś woniejącego :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Hm, no, jest sporo takich niespodziewajek na ulicach, pod krzaczkami, nałąkach... Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Psie perfumy, to jest to :) Mi się najbardziej chce śmiać jak Saidi tarza się po studzience ;) Quote
Asiaczek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jak widzę tarzające się baski, to wiem, że one NICZYM nie różnią się od innych psów...;) Pzdr. Quote
NightQueen Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Cześć Ja się zjawiam jak zwykle po długiej nieobecności :P http://images43.fotosik.pl/283/74b5281722ab6407med.jpg jaka twórczość ;] ręczne robótki są modne na dogo Quote
Kazuro Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Hej Kodziaki, ja u was pierwszy raz :) Co tu tak cicho? Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czy Gospodyni odezwie się do nas? Juz nie wspomnę, że chętnie oglądnęłabym jakieś fotki Kody... pzdr. Quote
Russellka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Temat strasznie zaniedbany, ale trochę go odkopie ;) Przyszła wiosna, przyszły i treningi frisbee. Udało nam się pojechać na seminarium LADC dla zaawansowanych do Warszawy tutaj jest filmik z kawałkiem Kody :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=a5v30uRjKvU A tutaj zdjęcia (to takie białe na środku to my): http://s447.photobucket.com/albums/qq195/suche4450/Seminarium%20frisbee/#!cpZZ3QQtppZZ32 oprócz tego mamy nowy aparat którym kompletnie nie potrafię się obsługiwać, ale podobno robi ładne zdjęcia :lol: Pozdrawiamy i życzymy wesołych świąt! Quote
Illusion Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Widziałam filmik już dawno, podobało Ci się semi? :) I mów jaki masz aparat, a najlepiej wrzuć fotki :evil_lol:. No i Wesołych Świąt! ;) Quote
Russellka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Illusion napisał(a):Widziałam filmik już dawno, podobało Ci się semi? :) I mów jaki masz aparat, a najlepiej wrzuć fotki :evil_lol:. No i Wesołych Świąt! ;) Semi było genialne, bardzo dużo się nauczyłam i już wiem co robiłam źle, uczymy się teraz multiple na plecach i mała już mniej więcej kojarzy o co tej wstrętnej pańci chodzi. Aparat to Canon PowerShotSX20 IS. Nie wiem co jest co, umiem nim tylko ładnie kadrować, moja siostra wklikuje jakieś ustawienia i zdjęcia od czasu do czasu wychodzą przyzwoite :diabloti: Ale przeważnie w moich łapkach są nieostre nad czym niepomiernie ubolewam. Co jeszcze u nas słychać. Dostałyśmy na semi dysk DogChowa i genialnie rzuca się nim backhandy i kick'i. Ale do kick'ów jeszcze psa nie wyciągam bo jak wkopnę w nią przez przypadek dysk to się na mnie madame nafoczy i tyle będę miała. A jak wam się podobało? Ginny zadowolona? :) Quote
Russellka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Nonono, jakie zmiany:) Pzdr. Oj zmiany, zmiany, trochę bardziej na sportowo teraz jedziemy, próbuję wykrzesać jakieś seminarium agility ale coś marnie to idzie w moich stronach :evil_lol: A no i wytrymowałam w końcu Kodę, bo jak znajomi ją widzieli to następowałam taka lekka konsternacja i "a co ona tak dziwnie wygląda?" Powiem tylko że wyglądała jak owłosiony spaślaczek z chudymi łapami, grubym ogonem i wąską kosmatą głową. Po trzech godzinach mojej pracy mówią że wygląda ślicznie/chudo czyli tak jak chciałam, ale problem jest taki, że nie mam odpowiednich narzędzi i nie podoba mi się jak ją zrobiłam, ja widzę małe nierówności których nie powinno być, bo skracałam też sierść degażówkami (a i tak robiłam ją ze 3 godziny) A co u Asiaczków? Słyszałam, że Wazi uciekł, nie ma żadnych nowych informacji? Pozdrawiam ciepło Quote
Mudik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dopiero zobaczyłam filmik, voulty od pleców i klatki super, bardzo się cieszę,że chociaż na filmiku mogłam zobaczyć frizbowa Kodę. Pozdrwiam! Quote
Russellka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Mudik napisał(a):Dopiero zobaczyłam filmik, voulty od pleców i klatki super, bardzo się cieszę,że chociaż na filmiku mogłam zobaczyć frizbowa Kodę. Pozdrwiam! Mam takie małe plany żeby pojawić się z nią na zawodach w Poznaniu, ale to jeszcze nie jest pewne na 100%. A foteczki jakieś postaram się wstawić, ale mój tata teraz pojechał do Rzymu i wziął ze sobą aparat :diabloti: Bardzo dziękujemy tak w ogóle, ale mamy jeszcze duuużo szlifowania (szczególnie moje beznadziejne dalekie rzuty, ale się uwzięłam i je wyćwiczę) :loveu: Quote
Recommended Posts