Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hohoho, jaka śpiąca Elegantka:) Tylko, czy Koda o tym wie, że ma taka śliczniusią obróżkę?
http://images37.fotosik.pl/278/2838b083b498fbe1.jpg

pzdr.

Myślę, że wie, bo ją potem obudziłam (wiem, zła ze mnie pańcia) :diabloti:

Bartiśkowa_ napisał(a):
http://images37.fotosik.pl/278/2838b083b498fbe1.jpg ale ładnie jej w niej :loveu:
zdolna jesteś !!

Dziękujemy :cool3:

Lapeno napisał(a):
Fajna,tylko uważałabym na nią w zabawie z innym psem.Wystające rogi gwiazdki mogą być niebezpieczne

Koda jest dosyć specyficznym psem, ponieważ nie bawi się z innymi psami, więc co do tego to nie mam obaw ;) Zresztą, to wszystko jest odpinane, w razie czego można odpiąć :razz: Czy mi się wydaje, czy wy u nas pierwszy raz? :cool3:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Russellka napisał(a):
I nie pojedziemy do Łodzi na seminarium dogfrisbee bo sierota nie zobaczyłam, że informacja o zaliczce jest w załączniku. Eh... no więc mówi się trudno, może znajdziemy coś bliżej.

Moze napisz i da radę jeszcze, chcę poznać Kodę osobiście, w sumie jedno psie miejsce się zwalnia, miałam byc z dwoma psami a będę tylko z jednym, spróbuj zapytaj jeszcze.

Posted

Russellka napisał(a):
Pisałam, że jeśli zwolniłoby się miejsce to prosiłabym o informację, ale nie dostałam wiadomości zwrotnej...

Bo jeszcze o tym nie napisałam tej dziewczynie , która wysyła wszelkie info:oops:

Posted

Mudik napisał(a):
Bo jeszcze o tym nie napisałam tej dziewczynie , która wysyła wszelkie info:oops:

To może wspomnisz o nas słówko, żeby wiedziała, że kogoś tam byśmy "znali" jeśli można to tak nazwać :lol: Bo kurcze szkoda mi :)

Posted

Mudik napisał(a):
Obiecuję mimo braku czasu jutro w tej sprawie się do tej dziewczyny odezwać i Was ,że tak powiem "zaprotegować" ;-)

Właśnie poszedł mail w tej sprawie :-)

Posted

Mudik napisał(a):
Właśnie poszedł mail w tej sprawie :-)

Ok dzięki za informacje, na razie nic do mnie nie przyszło... no ale zobaczymy :cool3:

Bartiśkowa_ napisał(a):
witamy :diabloti:

Cześć wam! :multi:

A my byłyśmy na łące, było super, ale i tak skończyło się myciem bo młoda wyczaiła coś woniejącego :evil_lol:

• 4 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Temat strasznie zaniedbany, ale trochę go odkopie ;) Przyszła wiosna, przyszły i treningi frisbee. Udało nam się pojechać na seminarium LADC dla zaawansowanych do Warszawy tutaj jest filmik z kawałkiem Kody :evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=a5v30uRjKvU

A tutaj zdjęcia (to takie białe na środku to my):
http://s447.photobucket.com/albums/qq195/suche4450/Seminarium%20frisbee/#!cpZZ3QQtppZZ32

oprócz tego mamy nowy aparat którym kompletnie nie potrafię się obsługiwać, ale podobno robi ładne zdjęcia :lol:

Pozdrawiamy i życzymy wesołych świąt!

Posted

Illusion napisał(a):
Widziałam filmik już dawno, podobało Ci się semi? :)
I mów jaki masz aparat, a najlepiej wrzuć fotki :evil_lol:.
No i Wesołych Świąt! ;)

Semi było genialne, bardzo dużo się nauczyłam i już wiem co robiłam źle, uczymy się teraz multiple na plecach i mała już mniej więcej kojarzy o co tej wstrętnej pańci chodzi. Aparat to Canon PowerShotSX20 IS. Nie wiem co jest co, umiem nim tylko ładnie kadrować, moja siostra wklikuje jakieś ustawienia i zdjęcia od czasu do czasu wychodzą przyzwoite :diabloti: Ale przeważnie w moich łapkach są nieostre nad czym niepomiernie ubolewam.
Co jeszcze u nas słychać. Dostałyśmy na semi dysk DogChowa i genialnie rzuca się nim backhandy i kick'i. Ale do kick'ów jeszcze psa nie wyciągam bo jak wkopnę w nią przez przypadek dysk to się na mnie madame nafoczy i tyle będę miała. A jak wam się podobało? Ginny zadowolona? :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nonono, jakie zmiany:)

Pzdr.

Oj zmiany, zmiany, trochę bardziej na sportowo teraz jedziemy, próbuję wykrzesać jakieś seminarium agility ale coś marnie to idzie w moich stronach :evil_lol: A no i wytrymowałam w końcu Kodę, bo jak znajomi ją widzieli to następowałam taka lekka konsternacja i "a co ona tak dziwnie wygląda?" Powiem tylko że wyglądała jak owłosiony spaślaczek z chudymi łapami, grubym ogonem i wąską kosmatą głową. Po trzech godzinach mojej pracy mówią że wygląda ślicznie/chudo czyli tak jak chciałam, ale problem jest taki, że nie mam odpowiednich narzędzi i nie podoba mi się jak ją zrobiłam, ja widzę małe nierówności których nie powinno być, bo skracałam też sierść degażówkami (a i tak robiłam ją ze 3 godziny)

A co u Asiaczków? Słyszałam, że Wazi uciekł, nie ma żadnych nowych informacji?

Pozdrawiam ciepło

Posted

Dopiero zobaczyłam filmik, voulty od pleców i klatki super, bardzo się cieszę,że chociaż na filmiku mogłam zobaczyć frizbowa Kodę. Pozdrwiam!

Posted

Mudik napisał(a):
Dopiero zobaczyłam filmik, voulty od pleców i klatki super, bardzo się cieszę,że chociaż na filmiku mogłam zobaczyć frizbowa Kodę. Pozdrwiam!

Mam takie małe plany żeby pojawić się z nią na zawodach w Poznaniu, ale to jeszcze nie jest pewne na 100%. A foteczki jakieś postaram się wstawić, ale mój tata teraz pojechał do Rzymu i wziął ze sobą aparat :diabloti:
Bardzo dziękujemy tak w ogóle, ale mamy jeszcze duuużo szlifowania (szczególnie moje beznadziejne dalekie rzuty, ale się uwzięłam i je wyćwiczę) :loveu: