Unbelievable Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='Czekunia']Ja chyba nigdy nie miałam do czynienia z samoprzylepnymi bandażami... Chociaż teraz sobie wyguglowałam i po zdjęciach wydaje mi się, że wygląda bardzo podobnie jak fizjokob. Jak się go rozciąga to jest taki hmmm... Prześwitujacy:eviltong:? [URL="http://www.novamed.pl/elastyczny-bandaz-samoprzylepny-3m-cobanBo"] http://www.novamed.pl/elastyczny-bandaz-samoprzylepny-3m-coban[/URL] Bo jeśli masz coś takiego to faktycznie są identyczne, ten też się trzyma bez niczego i też ma zastosowanie w sporcie. Różniłyby się tylko ceną. P.S. W jakim sensie nie można rozcinać?[/QUOTE] jest prześwitujący, ale gęsty ;) to właśnie coś takiego, na allegro są tańsze i wychodzą podobnie co ten fizjokob, no i też można dostać 10cm szerokości miałam na myśli rozrywanie ręką, tam przt fizjokobie jest napisane że można to robić, z tymi naszymi się raczej nie da Quote
Czekunia Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Unbelievable']jest prześwitujący, ale gęsty ;) to właśnie coś takiego, na allegro są tańsze i wychodzą podobnie co ten fizjokob, no i też można dostać 10cm szerokości miałam na myśli rozrywanie ręką, tam przt fizjokobie jest napisane że można to robić, z tymi naszymi się raczej nie da[/QUOTE] Rozmiarówki są różne ;) podpytałam TZta i powiedział, że fizjokoby są faktycznie cieńsze od Coban'ów, dlatego można je rozrywać palcami. Tylko pewnie wyjdzie w sumie na to samo, bo jeśli są cieńsze to trzeba więcej cm zużyć, ale może z kolei Brumka by się nie odparzała. Quote
Unbelievable Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='Czekunia']Rozmiarówki są różne ;) podpytałam TZta i powiedział, że fizjokoby są faktycznie cieńsze od Coban'ów, dlatego można je rozrywać palcami. Tylko pewnie wyjdzie w sumie na to samo, bo jeśli są cieńsze to trzeba więcej cm zużyć, ale może z kolei Brumka by się nie odparzała.[/QUOTE] nie no, po całym dniu noszenia to mnie wcale nie dziwi że trochę się odparzyło ;) a wieczorem nic już nie było widać no i wyszłoby drożej pewnie skoro są cieńsze, więc raczej opcja nie dla nas, ale dzięki :) Quote
Czekunia Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Unbelievable']nie no, po całym dniu noszenia to mnie wcale nie dziwi że trochę się odparzyło ;) a wieczorem nic już nie było widać no i wyszłoby drożej pewnie skoro są cieńsze, więc raczej opcja nie dla nas, ale dzięki :)[/QUOTE] Spoko;) ja poprostu nie doczytałam i nie sprawdziłam dokładnie zanim się wypowiedziałam. Widzę, że jesteś przygotowana na full :eviltong: Quote
Okamia Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 a może kinesio tape - są różne kolory tylko one dość sztywne Quote
Czekunia Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Okamia']a może kinesio tape - są różne kolory tylko one dość sztywne[/QUOTE] Okamia, tylko że kinesio tape'y mają na spodniej stronie klej, dzięki któremu trzymają się na skórze i odklejanie ich nie należy do przyjemnych czynności, tym bardziej jeśli ma się włosy lub kłaki. No i czasami jako bazy, podkładu do kinesio tape'ów używa się fizjokobów/bandaży elastycznych, także myślę, że dla Brumki nic lepszego się nie znajdzie. Te fizjokoby/bandaże są naprawdę super. Quote
Unbelievable Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 risercz zrobiony, nie ma to tamto :evil_lol: ta kinesio tape jest mega droga i raczej nie dla nas : P macie taką śliczną focię [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/993422_10201424317964257_1106227631_n.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Rinuś']bluza :loveu:[/QUOTE] fajna, c'nie :diabloti: grube milijony kosztowala, ale jest osom :loveu: Quote
Czekunia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Unbelievable']risercz zrobiony, nie ma to tamto :evil_lol: ta kinesio tape jest mega droga i raczej nie dla nas : P [/QUOTE] A co:diabloti: widzisz ile pomocnych dłoni :eviltong:. Te bandaże elastyczne, których teraz używasz, są super, więc nie ma co szukać czegoś innego;). Brumka jakie chude witki! :loveu: Quote
Okamia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Unbelievable']fajna, c'nie :diabloti: grube milijony kosztowala, ale jest osom :loveu:[/QUOTE] Zarobiłaś na nią w stylu Olka? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Czekunia']A co:diabloti: widzisz ile pomocnych dłoni :eviltong:. Te bandaże elastyczne, których teraz używasz, są super, więc nie ma co szukać czegoś innego;). Brumka jakie chude witki! :loveu:[/QUOTE] cieszę się, że zostały zaakceptowane :evil_lol: [quote name='Okamia']Zarobiłaś na nią w stylu Olka? :evil_lol:[/QUOTE] jak to przeczytałam dzisiaj to też pomyślałam o tym samym :evil_lol: nie, nie w stylu olka :diabloti: chyba tu nie pisałam, że zaczęłam walkę z kupą :diabloti: Bruma dostała badania na wszystko, wyszły podwyższone mocznik i jeden enzym wątrobowy, kupa do badania idzie jutro :) poza tym dostała kilo żwaczy bo mi się w zamrażarce nie zmieściły, i o dziwo całkiem dobrze je przyjęła Quote
Unbelievable Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 wczoraj poszła kupa do badania, a dzisiaj badamy stawy... Quote
Fauka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 To rób hodowlanke i małe borderki :diabloti: Quote
Justa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Bardzo się cieszę, napiszę i tutaj :) Zwłaszcza biorąc pod uwagę problemy wśród rodzeństwa. Quote
Unbelievable Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Fauka']To rób hodowlanke i małe borderki :diabloti:[/QUOTE] nie :diabloti: [quote name='Justa']Bardzo się cieszę, napiszę i tutaj :) Zwłaszcza biorąc pod uwagę problemy wśród rodzeństwa.[/QUOTE] dziękuję :loveu: ja też się bardzo cieszę i trochę wiedziałam, że nie może być inaczej, ale też się bałam co może w niej siedzieć :) pies zaginający czasoprzestrzeń :grins: [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1374345_10201329017140493_78727176_n.jpg[/IMG] moje psy chyba powinny napisać poradnik " Jak zawsze ładnie wyjść na zdjęciu, nawet jak się zapierdziela jak dziki szatan i nie widzi świata poza torem" :evil_lol: [IMG]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/988326_642083619155679_1612763173_n.jpg[/IMG] i nowa Brumsztyla adresówka :loveu: [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1382253_572316622821740_1401341128_n.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 od gadżeciaków :loveu: chociaż szczerze mówiąc to teraz już wiem, czemu wolę pleksi ;) nie wydaje z siebie dźwięków :diabloti: Quote
Olson Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 adresówka śliczna. ja teraz czekam na naszą od gażeciaków z DONkiem. :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 7 lat razem :) [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1381760_575511769168892_2097958552_n.jpg[/IMG] Quote
evel Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Kawał czasu :) Oby następne siedem, i kolejne, i kolejne... ;) Quote
motyleqq Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 kocham go :loveu::loveu: jest naj naj naj piękny :loveu: Quote
Recommended Posts