Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']

pozdrówki :loveu:

oficjalnie oświadczam, iż Gram zmądrzał/ zestarzał się :grins: i woli bawić się piłką i leżeć przy mnie zamiast latać po polu :grins:

ffcale, że nie! To efekt Twojej ciężkiej wieloletniej pracy nad zabiciem terrierkowych zapędów. Nareszcie jest to zrównoważony piesek. Szkoda, że innych nie gniata kagańcem w ziemie, wtedy byłby super advanced profi :diabloti:

Posted

[quote name='dog193']Ucipuci :loveu: Ładne zdjęcie :)

Witamy w świecie grzecznych terierków? :lol:
hola hola, nie przesadzajmy :evil_lol:
[quote name='a_niusia']ostatnio powiedzialam o mojej najstarszej suce, ze chyba troche zmadrzala ostatnio, a na to moja kumpela "nieprawda. po prostu juz jest stara wapniara":)))
prawda :diabloti:
[quote name='Angi']raczej ta wersja wchodzi w rachubę :evil_lol:
też tak myślę :evil_lol:
[quote name='asiak_kasia']ffcale, że nie! To efekt Twojej ciężkiej wieloletniej pracy nad zabiciem terrierkowych zapędów. Nareszcie jest to zrównoważony piesek. Szkoda, że innych nie gniata kagańcem w ziemie, wtedy byłby super advanced profi :diabloti:
no tak, sory. Moim marzeniem jest zrównoważony, ciotowaty, nudny terrier bez odpałów :loveu:

Gramiś i jego refleksje nad sensem życia

Posted

Patrząc na to jak Werter skończył to lepiej nie :eviltong: 7 letni terier się starzeje? Oszalałaś? Te psy w wieku 12 lat zachowują się jak durne podrostki, twoja praca po prostu zaowocowała :evil_lol:

Posted

Gram stwierdził, że nie wyrobi się z obleceniem całego ogromnego pola przed kolacją więc przełożył zwiedzanie na inny termin :cool3:. Hexa w wieku 9 lat nadal nie zmądrzała i nadal ciągnie ją do natury w takich miejscach :mad:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Unbelievable']Będzie można mnie i Brumę spotkać w przyszły weekend na Dog Games w zielonkach koło warszawki ;)[/QUOTE]

A to nie w ten weekend ma też tam być coś ? :)

Posted

[quote name='Unbelievable']Będzie można mnie i Brumę spotkać w przyszły weekend na Dog Games w zielonkach koło warszawki ;)[/QUOTE]
Jak będę trzeźwa to może wpadnę :)