Victoria Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 ja o zawodach jeszcze w ogole nie mysle ;P tyle tylko co chcialabym pojsc na taki kurs, sprobowac i pozniej dopiero podjac decyzje czy zostaniemy przy tym sporcie czy wrocimy do meczenia agi ktore na naszym obecnym poziomie nie sprawia psu tak wielkiej frajdy co bieganie za pileczkami czy frisbee. mam swiadomosc ze wyzszy lvl, zawody itd, to nie jest takie hop siup przyjde se na trening albo se nie przyjde, ze liczy sie systematycznosc i jestem na to w razie co przygotowana. na ta chwile bd szukac jedynie kursu, tak na sprobowanie. Juz rok temu probowalam, ale nie wyszlo. aktualnie mam wieksze mozliwosci dojazdowe i wiecej czasu wiec gdyby nie ten rygor.. :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 eee psa pewno na sucho da się nauczyć toru na pamięć ... ale w chwili zawodów , adrenalina potrafi odebrać rozum :) stąd pewno i błędy u psa. Oczywiście te emocje emanujemy MY ludzie ... nie psy. Na wystawach jest to samo dokładnie .... ta dyscyplina mi się podoba , temu pytałam gdzie można kupić taką machinę ... bo jest ekstra :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 machinę aktualną zrobił jakiś znajomy znajomych, mogę podpytać :diabloti: a tymczasem piękna suczi :loveu: Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 to popytaj. :modla: jak , kiedy i za ile I co w tych szmatach na łapach , mniej obija kosztuny ? i z czego to robiłaś ? znaczy czym to owijałaś pytam , bo patrząc na Francy łapy po bumerze , to chętnie mu łapy ukręcę .... nieraz aż ma popuchnięte :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 popytam, tylko problem w tym jest taki, że musisz mieć albo przywiercone do ziemi, albo ktoś musi na tym stać ;) owijki z bandażu elastycznego, działają :) Brumie się obdziera skóra na łapach po prostu, po całodniowym noszeniu miała tylko trochę łapy odparzone Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 przytwierdzę do drzewa :evil_lol: jak działają to spróbuje ... :grins: idę szukać różowych bandaży Quote
Unbelievable Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Vectra']przytwierdzę do drzewa :evil_lol: jak działają to spróbuje ... :grins: idę szukać różowych bandaży[/QUOTE] :evil_lol: różowych nie ma :placz: to są samoprzylepne/ adhezyjne, są tylko jeszcze czerwone i zielone w dwóch odcieniach :( no chyba że psie, ale one droższe i cieńsze Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 phhhhhhhhhhhhh , nie ma różowych ? pfiiiiiiiiiii to zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy :obrazic: dajcie jakiś link do ciekawej dyskusji , bo muszę odchamić się :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Vectra']phhhhhhhhhhhhh , nie ma różowych ? pfiiiiiiiiiii to zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy :obrazic: dajcie jakiś link do ciekawej dyskusji , bo muszę odchamić się :evil_lol:[/QUOTE] ja nie wiem, zlałam wszystkie ciekawe dyskusje, znudziły mi się :diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Unbelievable']ja nie wiem, zlałam wszystkie ciekawe dyskusje, znudziły mi się :diabloti:[/QUOTE] kilku miesięczna przerwa i człowiekowi się zatęskniło :loveu: Quote
asiak_kasia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Vectra, kup owijki dla konisiów w Decathlonie na ten przykład, przetnij na pół, albo 1/3 i masz owijeczki na psa :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='asiak_kasia']Vectra, kup owijki dla konisiów w Decathlonie na ten przykład, przetnij na pół, albo 1/3 i masz owijeczki na psa :diabloti:[/QUOTE] a jakie są dla koni? tzn z jakiego materiału i tak dalej Quote
asiak_kasia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Unbelievable']a jakie są dla koni? tzn z jakiego materiału i tak dalej[/QUOTE] do wyboru do koloru. Są polarowe, są z tzw mikrofibry, są jakieś takie lekko usztywnione (nie wiem co to jest). Ogólnie najlepiej się sprawdzają polarowe, bo najłatwiej zadbać o czystość itd. ale latem uzywałam tych z "siateczki" bo się koń jednak poci, i było niefajnie jak się staw pęcinowy przegrzewał. (nie są jakies super ekstra drogie) Trzeba sobie obaczaić jakiś koński sklep internetowy. ;) Quote
Illusion Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Super ta fotka Brumy, gratuluję wyników! :) A co myślisz o czymś takim? http://fun4dog.pl/pl/p/Coopet-Agility-Flyball-/716 Quote
Unbelievable Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Illusion']Super ta fotka Brumy, gratuluję wyników! :) A co myślisz o czymś takim? http://fun4dog.pl/pl/p/Coopet-Agility-Flyball-/716 dzięki :) nie nadaje się do niczego :diabloti: no chyba, że dla chomika. Brum by to rozwaliła jednym tapem : P Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 no i zburzyłaś mój domek z kart , bo już byłam gotowa zamówić :placz: Quote
Victoria Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Vectra']no i zburzyłaś mój domek z kart , bo już byłam gotowa zamówić :placz:[/QUOTE] może Ci zrobią na specjalne zamówienie z betonu :evil_lol: Quote
Okamia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Victoria']może Ci zrobią na specjalne zamówienie z betonu :evil_lol:[/QUOTE] Prędzej z tytanu :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 :obrazic: :obrazic: podłość ludzka nie zna granic :diabloti: Quote
Okamia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Vectra']:obrazic: :obrazic: podłość ludzka nie zna granic :diabloti:[/QUOTE] Oj tam oj tam - piszesz tak jak byś nie miała w domu małych czołgów na amfetaminie :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 phhhhhhhhhhhh o wypraszam sobie , ja w domu mam subtelną delikatność , niczym puch łabędzi :diabloti: Quote
Okamia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Vectra']phhhhhhhhhhhh o wypraszam sobie , ja w domu mam subtelną delikatność , niczym puch łabędzi :diabloti:[/QUOTE] tak - z gracją słoniątka w składzie porcelany :diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Okamia']tak - z gracją słoniątka w składzie porcelany :diabloti:[/QUOTE] nieprawda :( Quote
Okamia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Vectra']nieprawda :( nie płacz - pomimo wad i tak są osom chromosom :loveu::loveu::loveu::evil_lol: zwłaszcza Terrierek :diabloti: Quote
Recommended Posts